Pokaż pełną wersje : Inne Guardia , 246 Ek died
Ten no wlasnie
http://uploadhyper.com/file/2906/Part1.cam.html
A tutaj 215 prawie.. ! Szkoda ze utamo wrzucil
http://uploadhyper.com/file/2908/Part2.cam.html
bad boyz ; (
nie bardzo rozumie co chcial zrobic ten knight ktory padl xd
chyba ze kick/ping xd
Kuro_Warrior
17-05-2009, 12:47
:< gzzz a teraz stoja i przykro im :<
Tak SiĘ Bawi
Tak Sie Bawi
No-pvp!!
Trunkillo [191]:
Trunkillo [191]: Rest in piece
Chyba rest in peace ;] jak masz więcej takich akcji na filmie zapodaj !!
Trunkillo [191]:
Trunkillo [191]: Rest in piece
Chyba rest in peace ;] jak masz więcej takich akcji na filmie zapodaj !!
a sie nie wcislo bodajze, tera jakos na dniach dodam
-Arhenio-
17-05-2009, 13:46
wogole ja nie wiem kurwa co sie dzieje...
najlepszy team (niby) - tak sie reklamujecie, takie skille etc
nie ma mattiego, nie ma ada, nie ma roberta z mikusiem:) oraz paru innych osob i juz nie dajecie sobie rady? no ogarnijcie mamy i do roboty chlopaki!! w KUPIE SILA!!!!
Marecki666
17-05-2009, 13:55
Dashers _/
Albo ping, albo koleś zapomniał klawiatury. Raczej to pierwsze.
-Arhenio-
17-05-2009, 14:46
@up
Predzej ddos, ludzie blagam, nazywajmy rzeczy po imieniu, jak na to zasluguja...
@up
Predzej ddos, ludzie blagam, nazywajmy rzeczy po imieniu, jak na to zasluguja...
Watpie aby ktos z tego forum nazwal to poprawnie
@up
Dobrze, koleś zapewne został zaatakowany systemem Distributed Denial of Service (znanym jako DDoS), co spowodowało zajęcie jego wszystkich zasobów sieciowych. Do celu zostały zapewne wykorzystane komputery zombie, które zaatakowały komputer ofiary jednocześnie zasypując go fałszywymi próbami skorzystania z usług. Dla każdego takiego wywołania atakowany komputer musi przydzielić pewne zasoby, co przy bardzo dużej ilości żądań prowadzi do wyczerpania dostępnych zasobów, a w efekcie do przerwy w działaniu lub nawet zawieszenia systemu.
Innymi słowy - pingnęli go. Ważne, że wiadomo o co chodzi.
Nie wszyscy upraszczają sobie życie. Oczywiście szanujemy ich.
-Arhenio-
17-05-2009, 14:59
karasz tym ludzi, pozniej ida do szkoly i mowia: "spingowali mnie", a moje biedne uszy to slysza ;/
ale elo w koncu jestes z teamu tibia.pl to znasz sie na rzeczy, bo co jakby tibia.pl zostala zaatakowana, musielibyscie jakos odeprzec atak, a moze przejsc do kontraataku?
Pan'Gniewu
17-05-2009, 15:01
14:41 Dizzy Adventurer [100]: nie zrobimy przez Ciebiee ...
14:41 Dizzy Adventurer: »Jak nie dzis, to kiedy indziej no
14:41 Dizzy Adventurer [100]: porzyczylem 300k ;/
14:41 Dizzy Adventurer [100]: Wyczysc mi teraz
buashaush
karasz tym ludzi, pozniej ida do szkoly i mowia: "spingowali mnie", a moje biedne uszy to slysza ;/
ale elo w koncu jestes z teamu tibia.pl to znasz sie na rzeczy, bo co jakby tibia.pl zostala zaatakowana, musielibyscie jakos odeprzec atak, a moze przejsc do kontraataku?
Nie wiem skąd masz te informacje, jakobym był z teamu tibia.pl.
No ale spekulując, jakby tibia.pl została zaatakowana to nikt by się tym specjalnie nie przejął i po paru godzinach zadzwonił gdzie trzeba, żeby postawili serwer na nowo, kiedy było by po wszystkim, ew sam by to zrobił. Atak na Tibia.pl się po prostu nie opłaca.
Kuro_Warrior
17-05-2009, 15:09
HieHieHie hail daszers! o 20 powtorke robia :D
Kuro_Warrior
17-05-2009, 15:19
zobaczymy jak pojdziemy to nakrecimy xd
Kurwa kazdy noob z carlin gdyby by go ubił co zrobiłeś rzuciłes 10 m walli ? Przesunąłeś gościa który nie mógł się ruszać nie no szacunek...
żałosne to jest chłopaki, naprawdę!
-Arhenio-
17-05-2009, 15:31
max?????????????
a ty tam wiesiu nie pyszcz bo to, ze majczyna ma zjebane pomysly na zabijanie cie na poi (tzn pomysl jak to wykonac) to nie znaczy, ze jestes niezniszczalny, bo jak widac, niezniszczalna gildie latwo zniszczyc yooo
Kuro_Warrior
17-05-2009, 15:38
Kurwa kazdy noob z carlin gdyby by go ubił co zrobiłeś rzuciłes 10 m walli ? Przesunąłeś gościa który nie mógł się ruszać nie no szacunek...
to idz i zrob a nie pierdolisz bezsensowne posty na forum :(
T3H_VirUs
17-05-2009, 15:48
Nie ważne jak ważne że śpi.
Gz Fraga.
Kuro_Warrior
17-05-2009, 15:52
Nie ważne jak ważne że śpi.
Gz Fraga.
dzia xd<znaki>
max?????????????
a ty tam wiesiu nie pyszcz bo to, ze majczyna ma zjebane pomysly na zabijanie cie na poi (tzn pomysl jak to wykonac) to nie znaczy, ze jestes niezniszczalny, bo jak widac, niezniszczalna gildie latwo zniszczyc yooo
a ty czasem nie kumplowałeś się z niezniszczalnymi? tak mi się wydawało zawsze jakoś, ale rok temu postanowiłem się przestać interesować - takiej 'patoli' to w życiu nie widziałem
arhujniu... ops(bo tak ciebie też kiedyś nazywali, z tego, co mi wiadomo)! arheniu, w przeciwieństwie do majczyny, mi się udało szczygła zawodowca kiedyś ubić (co prawda z pomocą, ale sam fakt się liczy)! bo taka prawda jest, 'hancicie' mnie w pół guardii (przynajmniej kiedyś tak było - jak wspomniałem wcześniej, teraz się tym nie interesuję) z adami, mateuszami itp etc, i jeszcze się wam nie udało mnie ubić.
zatem, słowami kuro_warriora chciałbym ciebie zachęcić, abyś w końcu spełnił swoje obietnice! :D
Zastanów się co za głupoty pierd***sz ;)
Czasami chcąc być "mądrzejszym" od innych popadamy w durną głupotę :|
@akcja
nono ładnie ;) cóż... pinging rox ;)
Kuro_Warrior
17-05-2009, 16:14
a ty czasem nie kumplowałeś się z niezniszczalnymi? tak mi się wydawało zawsze jakoś, ale rok temu postanowiłem się przestać interesować - takiej 'patoli' to w życiu nie widziałem
arhujniu... ops(bo tak ciebie też kiedyś nazywali, z tego, co mi wiadomo)! arheniu, w przeciwieństwie do majczyny, mi się udało szczygła zawodowca kiedyś ubić (co prawda z pomocą, ale sam fakt się liczy)! bo taka prawda jest, 'hancicie' mnie w pół guardii (przynajmniej kiedyś tak było - jak wspomniałem wcześniej, teraz się tym nie interesuję) z adami, mateuszami itp etc, i jeszcze się wam nie udało mnie ubić.
zatem, słowami kuro_warriora chciałbym ciebie zachęcić, abyś w końcu spełnił swoje obietnice! :D
ta, ta jak moje slowa nie byly do niego mongole :(
ta, ta jak moje slowa nie byly do niego mongole :(
musiałeś mnie źle zrozumieć, albo ja się nie wyraziłem zbyt jasno
wcale nie twierdzę, że twoje słowa były do arhenia. chciałem, za ich pomocą, zachęcić arhenia do 'działania'
-Arhenio-
17-05-2009, 16:32
@wiesiu
bylem kiedys w indestructibles, ale czy teraz to jest ta sama gildia?
spojrz na lidera, spojrz na jej czlonkow
niektorzy ludzie zmieniaja swoje poglady ze wzgledu na marne gp, ktore zreszta jest chuj warte, ja nie zmieniam (mysle, ze zainteresowani wiedza o czym mowa ;/), pozatym wiekszosc ludzi z czasow, gdy bylem w tej gildi juz nie gra (pfff, jak nie wszyscy)
a co do ubicia szczygiela zawodowca - to jest 100% botowany char, pare osob nim botowalo, mnie bys synu nie dojebal
2008-08-05 00:07:37 Szczygiel Zawodowiec 84 a hydra
2008-06-28 06:01:12 Szczygiel Zawodowiec 68 a chakoya windcaller
duzo skilla potrzeba aby ubic postac w takich miejscach :)) pozdro
@okrzes
idz na hunted.pl skomentuj jakiegos newsa
Nawet nie dawno t.pl bylo atakowane, ale chwilowo na testach 'mocy'
wowow widzę, że na t.pl cała 1337 polskiego hackingu...to już wiemy, że to nie chinczycy zaatakowali servery pentagonu tylko tibiopeelowcy
http://www.wykop.pl/ramka/172850/hakerzy-wlamali-sie-na-serwery-pentagonu-i-wykradli-informacje-za-300-miliardow
@wiesiu
bylem kiedys w indestructibles, ale czy teraz to jest ta sama gildia?
spojrz na lidera, spojrz na jej czlonkow
z tym się akurat muszę zgodzić
duzo skilla potrzeba aby ubic postac w takich miejscach ) pozdro
dokładnie tyle samo, a nawet mniej, skila potrzeba, aby ubić postaci znajdujące się w sytuacji takiej, jak na filmie
a może nie o skila chodzi, a o wydajne połączenie z internetem wraz z odpowiednim oprogramowaniem? albo botnet jakiś?
zresztą, i tak to ty wiesz lepiej co to było, więc nie będę drążył tego tematu dalej
Art. 269a. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, przez transmisję, zniszczenie, usunięcie, uszkodzenie lub zmianę danych informatycznych, w istotnym stopniu zakłóca pracę systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
żebyś się czasem zimmer nie obudził z ręką w nocniku, jak przysłowie rzecze
żebyś się czasem zimmer nie obudził z ręką w nocniku, jak przysłowie rzecze
A co ja mam do rzeczy :OOO?
PL?:OOO
#Down
Co nie? Pechhhh :/
-Arhenio-
17-05-2009, 17:11
zaraz wyjdzie, ze to my mamy jakies zdolnosci do tego...
po prostu poszli zajebac kogos, a ze mu neta wyjebalo to tylko im pomoglo xD
Kuro_Warrior
17-05-2009, 18:00
zaraz wyjdzie, ze to my mamy jakies zdolnosci do tego...
po prostu poszli zajebac kogos, a ze mu neta wyjebalo to tylko im pomoglo xD
no wlacha tej neta mu wywalilo a wy tu cos o jakichs "pingach" spiewacie :(
Demmon of War
17-05-2009, 18:09
Czy kiedykolwiek Mateusz probowal ciebie "hancic" ? Bo mi jakos sie tak nie wydaje, prosze nie atakowac mojej skromnej osoby.
Czy kiedykolwiek Mateusz probowal ciebie "hancic" ? Bo mi jakos sie tak nie wydaje, prosze nie atakowac mojej skromnej osoby.
no to bez mateusza - skromna osoba wybaczy!
-Arhenio-
17-05-2009, 20:06
juz tak wiesiu nie liz mu dupy bo on i tak Cie nie pokocha
nie wiem czy zabicie kogos na kicku mozna nazwac fragiem a krzyczenie z tego powodu hail dashers jest jeszcze bardziej zalosne
fajnie ze znasz kogos kto sie w szkole tlumaczy ze padl bo go spingowali
Kuro_Warrior
17-05-2009, 21:21
#up
fajnie ze w kazdym temacie pieprzysz bezsensowne posty, ktore i tak malo kogo obchodza
http://uploadhyper.com/file/2938/GMciota.cam.html
And also
21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: Trunkillo, if you ever insult me again, you WILL be banished
21:27 GM Heartlistener on Guardia [2]: I won't let go of an offense twice
szkoda ze mimo 'przyjdz na niewidzce' przyszedl widzialny, czuje ze pare banow by wpadlo xd
-Arhenio-
17-05-2009, 23:16
bo te gmy to sa takie cioty pierdolone one kurwa nie potrafia zbanowac nieuczciwych graczy, jakimi niewatpliwie sa ludzie z tego teamu, banowali kurwa tylko botterow dajacych zarobic ich wielkim Panom, a teraz to lache kotu, do whatever you want to
AVE SZATAN
-Arhenio-
18-05-2009, 08:03
masz darasku racje rzal i bul, ale przeciez to wam tylko dalo wiecej klientow czyz kurwa nie
nosz kurwa tak! ale nie obchodzi mnie to ;d
bo te gmy to sa takie cioty pierdolone one kurwa nie potrafia zbanowac nieuczciwych graczy, jakimi niewatpliwie sa ludzie z tego teamu, banowali kurwa tylko botterow dajacych zarobic ich wielkim Panom, a teraz to lache kotu, do whatever you want to
AVE SZATAN
jak banować nieuczciwych graczy, to wszystkich! co ty na to ? masz jeszcze final warning jakiś ?
-Arhenio-
18-05-2009, 13:07
oooj mam :>
dlatego banować, ale tych co grają teraz, bo ja np nie gram ;/
Dragonsokol
18-05-2009, 13:31
Pare ludzi na guardi mozna by faktycznie zbanowac ;']
patrząc na -co niektórych- to przechodzą bardzo burzliwy okres dojrzewania :baby:
#up
fajnie ze w kazdym temacie pieprzysz bezsensowne posty, ktore i tak malo kogo obchodza
za to twoje sa duzo bardziej interesujace
8 zasada icmp i już by ich nie spingowali ; >
Wiecie co wam powiem ;p? Picki (ta, kilofy, bo łom to byłby komplenent) z was... Ale z was "pro elo super mega hiper skilled gracze" -ironia dobra rzecz. Nudzi wam sie normalna gra, wypatrujecie we fragowaniu mega orgazmów? JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI
Jak juz pisałem - zapraszam na pvp(-enforced) - najlepiej na amere, ewentualnie inferne, podajcie nicki na pw a ja powklejam kilka fotek na forum z fragow na noobach ;p
Tibijski_Peker
03-06-2009, 21:04
Jak juz pisałem - zapraszam na pvp(-enforced) - najlepiej na amere, ewentualnie inferne, podajcie nicki na pw a ja powklejam kilka fotek na forum z fragow na noobach ;p
watpie zeby ktokolwiek odwazyl sie z toba walczyc panie pifipi masterze :cup:
watpie zeby ktokolwiek odwazyl sie z toba walczyc panie pifipi masterze :cup:
RACJA, Z TAKIM 'MISZCZEM' TO KURCZE BLASZKA AZ STRACH
Kasza_Mistrz
03-06-2009, 21:34
rshsrtahbataq
RACJA, Z TAKIM 'MISZCZEM' TO KURCZE BLASZKA AZ STRACH
Nic nie mów bo cie shunci ;/
@topic
Gratz fraga, według mnie poziom dobrego pvp jest porównywalny z zabijaniem na non. Nie mowie to o tych miszczach pvp którzy tylko lecą i wciskają hotkej ;)
Nic nie mów bo cie shunci ;/
@topic
Gratz fraga, według mnie poziom dobrego pvp jest porównywalny z zabijaniem na non. Nie mowie to o tych miszczach pvp którzy tylko lecą i wciskają hotkej ;)
Wreszcie napisal ktos normalny...
Do wszystkich ciuli z non pvp nie macie pvp bo nie wiecie co to jak nie gracie na pvp swiatach... Kurwa granie na non pvp i blokowanie innych to nie pvp ... ZAL MI WAS NOBY
Do wszystkich ciuli z non pvp nie macie pvp bo nie wiecie co to jak nie gracie na pvp swiatach... Kurwa granie na non pvp i blokowanie innych to nie pvp ... ZAL MI WAS NOBY
o rly? nie wyzywaj graczy z n-pvp, bo przez takie cos tylko pokazujesz swoj niski poziom kultury, kazdy gra gdzie chce
Nie emocjonuj się tak, fakt blokowania pvp nazwać nie można ponieważ żaden gracz bezpośrednio nie zabija tutaj drugiego.
Ale jest to bardzo podobne, tu lurujemy potwory a tam zabijamy na*******ając hotkejem. Grałem na non jak również na pvp i według mnie zabicie kogoś na non-pvp jest większą frajdą. Lecz jest to tylko moje zdanie, tak jak mówiłem i tu i tu trzeba umieć grać ;)
@down
Odpowiadamy tak jak wy odpowiadacie na posty które obrażają pvp ^^
Jezzzu ludzie ale wy jesteście żałośni.Dla mnie ludzie zabijający na no-pvp chcą tylko pokazac ,że są pseudo pro mastah i to ,że mają wysoki lvl od razu oznacza ,że mogą sie innym wbijac na resp i są kozakami. Naprawdę macie spore kompleksy na no-pvp skoro odpowiadacie na każdy post ,który obraża wasz kochany serwer.Wiem ,że jest to wałkowane we wszystkich prawie takich tematach ale jeżeli naprawdę chcecie kogoś pozabijac to won na pvp , a nie psujecie zabawę innym graczom.
Jezzzu ludzie ale wy jesteście żałośni.Dla mnie ludzie zabijający na no-pvp chcą tylko pokazac ,że są pseudo pro mastah i to ,że mają wysoki lvl od razu oznacza ,że mogą sie innym wbijac na resp i są kozakami. Naprawdę macie spore kompleksy na no-pvp skoro odpowiadacie na każdy post ,który obraża wasz kochany serwer.Wiem ,że jest to wałkowane we wszystkich prawie takich tematach ale jeżeli naprawdę chcecie kogoś pozabijac to won na pvp , a nie psujecie zabawę innym graczom.
Lache kotu. To ze psy graja na n-pvp to nie znaczy ze moga sobie miszczowac, takze trzeba ich skracac o 1 lvl czasami, nie znasz sie to japa.
Lache kotu. To ze psy graja na n-pvp to nie znaczy ze moga sobie miszczowac, takze trzeba ich skracac o 1 lvl czasami, nie znasz sie to japa.
Znam , bo grałem na no-pvp sporo <wiem ,wybaczcie błąd życiowy> i w cholere moich kumpli z rl (REAL -jest to świat w 3d ,powtórzę dla ciebie jeszcze raz w 3d nie w 2) też gra na no-pvp i prawie wszyscy z nich przeszli na no-pvp bo nie utrzymali się na pvp. Pomyśl troche nim napiszesz coś naprawdę głupiego mały debilku.
Znam , bo grałem na no-pvp sporo <wiem ,wybaczcie błąd życiowy> i w cholere moich kumpli z rl (REAL -jest to świat w 3d ,powtórzę dla ciebie jeszcze raz w 3d nie w 2) też gra na no-pvp i prawie wszyscy z nich przeszli na no-pvp bo nie utrzymali się na pvp. Pomyśl troche nim napiszesz coś naprawdę głupiego mały debilku.
Maly debilku to na kolege z klasy to po pierwsze
Zapewne czesciej jestem w 3D od Ciebie to po drugie
Idz i zabij kogos na n-pvp to po trzecie
Maly debilku to na kolege z klasy to po pierwsze
Zapewne czesciej jestem w 3D od Ciebie to po drugie
Idz i zabij kogos na n-pvp to po trzecie
Mały debilku ,szkoda mi na Ciebie większych słów.
Ofc ,zapomniałem przecież ty cały czas nawet teraz jesteś w świecie 3d.
Nie mam ochoty bawic się w durne podchody na no-pvp.
Mały debilku ,szkoda mi na Ciebie większych słów.
Ofc ,zapomniałem przecież ty cały czas nawet teraz jesteś w świecie 3d.
Nie mam ochoty bawic się w durne podchody na no-pvp.
Powiesze sie bo leszcz z forum, ktory uwaza ze 90 ed'em nie mozna bic marow a 110 mozna mnie cisnie.....rlyyyyy
Powiesze sie bo leszcz z forum, ktory uwaza ze 90 ed'em nie mozna bic marow a 110 mozna mnie cisnie.....rlyyyyy
eeee zły temat kochanieńki nie o tym tutaj rozmawiamy ,do dupy z taką ripostą ,
traktuje to ,że się powiesisz jako obietnice. aa i jak jeszcze coś chcesz to pisz na priv nie będę już zaśmiecał tego tematu.
traktuje to ,że się powiesisz jako obietnice. aa i jak jeszcze coś chcesz to pisz na priv nie będę już zaśmiecał tego tematu.
Jak zaczales ta klotnie to kloc sie dalej a nie wyjezdzasz z tekstami, ze na priv. Przynajmniej dobry filmik bedzie na 1-szej stronie
Miękniesz? ^^
Miękniesz? ^^
rozgryzłeś mnie ;/
rozgryzłeś mnie ;/
Nom chyba Cie rozgryzl, dales ciala kolego. Boisz sie dalszej klotni? Jesli tak to po co ja zaczynales 'miszczu' z pvp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.