Pokaż pełną wersje : Knight 70/70 wystarczy?
Witam mam pytanie mam knighta na 20lvl i skile 70/70 w swordzie czy takie skile wystarczą mi bym nie musiał skilowac do końca gry i czy bedzie mi sie dobrze, szybko expilo? Bende mogł chodzić na jakies hunty z takimi skilami (oczywiscie na większym lvl)???
Zależy naczym zamierasz expić..
a no i 1 czerwca kupuje pacc wiec na tamtych expowiskach;]
magicznypietras
17-05-2009, 18:57
gratuluje skilli piękne skille. Naskiluj 80/80 jak mój ziomek to jesteś ktoś.
BialyOleander
17-05-2009, 20:27
a no i 1 czerwca kupuje pacc wiec na tamtych expowiskach;]
Tamte expowiska :D:D:D:D:D
@Top nie skilluj nie ma sensu
ale moge przełozyć kupno pacca jak co wiece prosze o info;p
Falcon Wings
17-05-2009, 20:45
Skilluj do 80/80, botuj na paccu do 200. Sprzedaj chara i itemy na allegro i od nowa ; *
Jak chcesz to skiluj jeszcze do puki pacca nie będziesz miał (ale to nie ma sensu bo masz zajebiste skille). Skille Ci podczas expa będą rosły (jak nie zdedasz ;p) więc na większym lev na hunty będą odpowiednie. Oczywiście na większym lev radził bym Ci jeszcze poskillować albo jak Ci się pacc skończy.
Witam mam pytanie mam knighta na 20lvl i skile 70/70 w swordzie czy takie skile wystarczą mi bym nie musiał skilowac do końca gry i czy bedzie mi sie dobrze, szybko expilo? Bende mogł chodzić na jakies hunty z takimi skilami (oczywiscie na większym lvl)???
Oczywiście wszystko zależy od tego, co przyjąć za "dobre i szybkie expienie".
A to z kolei ma silne powiązanie z perspektywą subiektywnych odczuć każdego gracza, więc opinie na ten temat nie będą jednoznaczne.
Najlepiej po prostu sprawdzić wszystko samemu w praktyce.
tak tylko ze ja niechce juz potem skilowac wiecej dlatego sie pytam czy mi takie skile starcza do końca gry zeby mi sie dobrze i szybko expilo tzn. np. zeby nie klepac takiego cyclopa przez pol minuty. chodzi o to by szybko ubijac potworki rach ciach i po potworku. wiadomo ze gs tak szybko nieubije na 40lvl rach ciach ale zeby sie niemeczyc z monsterami tego typu dragi itp.;p i by nie trac life fluidow duzo
Na 20 lvlu masz mało hp, słabe eq, łatwo możesz paść. Na takim lvlu i tak nie pójdziesz na silniejsze potworki (dragi), nie chodzi mi o hp, tylko oto, że masz słabą broń i nawet ze 100 skillem z serpent swordem demca nie zabijesz. Na twój lvl takie skille są dobre, tak na 50 żeby móc już na dragach z zyskiem expić wystarczy, że doskilujesz do 75 lub 80 skilli. Podczas expienia skille też ci sie wbijają średnio 1 skill na 10-15 lvli, możesz sobie łatwo obliczyć, że na około 60 lvlu bez expienia będziesz miał już około 75 skille, które starczą do expienia na dragach.
takie jak moisz na 60lvl skile 75 starcza do expienia na dragach bez większych kosztow?
Możesz skilować i nie musisz. Jak PACC dojdzie to nie musisz od razu aktywować :)
Skile zależą od Ciebie, wiadomo, że z większym doświadczeniem we władaniu w Twoim przypadku mieczem będziesz zadawał większe obrażenia i koszty wypraw maleją ze skilem jaki posiadasz.
Co do dragów
To jeśli pojedynczo chcesz je bić i wiesz jak się ustawiać i umiejętnie posługujesz się mana fluidami i exurą/exaną to koszty wypraw będą niskie, lecz to również zalezy od ekwipunku jaki będziesz miał założony na siebie.
Możesz również poczytać ten (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187) temat
Pozdrawiam
Farciasz
21-05-2009, 19:57
Zależy naczym zamierasz expić..
Zgadzam się z nim zależy na czym zamierzasz expić i czy wogole zemierzasz grać xD no bo jak wbijesz skile i ci się znudzi to po co ten czas ? 8o
znudzic mi sie nie znudzi eq mam bardzo dobre z poprzedniego hara i mam zamiar expic raz na kasodajnych potworkach(dla kasy) a raz na takich co daja wiecej expa a troche mniej kasy(dla szybkiego expa) za bardzo nie wiem jeszcze jakie to będą potworki(paccowe jakies;]) ale bardziej doswiadczeni gracze moga się domyślać jakie mogą to byc potworki
Jak najbardziej wystarcza. Podczas expienia do 100 levela z całą pewnością wbijesz powyżej 80 skilla ataku. Pamiętaj, że wraz ze zdobywanym poziomem zyskujesz dostęp do nowych broni, co jest korzystniejsze niż wbicie ~90/90 na 20 levelu (oczywiście skille sa ważne, ale spróbuj sieknąć za 240+ z crimson sworda na 20 levelu).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.