Pokaż pełną wersje : Ban za ip changera?
Prison_Break
17-05-2009, 19:09
Pytanie jak w temacie "Czy mozna dostac bana za uzywanie ip changera?"
Poza tym skad Cipsoft moze wiedziec co ja mam na kompie? :O
Lol, najgłupszy temat jaki kiedykolwiek widziałem. A tak na marginesie to sam sobie odpowiedziałeś blx x(
Prison_Break
17-05-2009, 19:26
Stary, pytalem senior tutorow na tym servie co gram i mi odpowiedzieli, ze nie wiedza, ale jest mozliwe ze moge dostac bana za to
No w koncu to ma "cos" wspolnego z oteesami, wiec raczej mozesz. A odkad sprawdzaja kompy swoim klienta to kto wie czy stad nie moga sie dowiedziec.
jakby nie bylo modyfikowanie tibii jest nielegalne(czy. grozi banem) a ipchanger robi to. ale na twoim miejscu bym sie tym zupelnie nie przejmowal gdyz nie dostaniesz go w 100%
Lol, najgłupszy temat jaki kiedykolwiek widziałem. A tak na marginesie to sam sobie odpowiedziałeś blx x(
Najgłupsze to są tematy 13 sorców z harmonii na facc'u pytających dlaczego nie mogą zrobić addona.
@temat
A czy IP changer'a używasz wykożystując przy tym klijeta Tibii (czyt. produkt firmy CipSoft) ? Jeżeli tak, to odpowiedz jest chyba prosta.
Vasudanin
17-05-2009, 19:43
No w koncu to ma "cos" wspolnego z oteesami, wiec raczej mozesz. A odkad sprawdzaja kompy swoim klienta to kto wie czy stad nie moga sie dowiedziec.
Cipsoft nie moze sprawdzac niczego, o czym nie poinformowal, ze bedzie sprawdzal.
@
Jesli nie bedziesz sie tym chwalil na lewo i prawo, to raczej nie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.