Pokaż pełn± wersje : New update 2005 - co chcielibyscie w nim miec :P ?
bartoszex
29-12-2004, 00:16
Nie dawno pokazal nam sie nowy update "swiateczny", ale ja chcialbym wam zadac pytanie co chcielibyscie nowego aby bylo w updatecie ktory ukaze sie w 2005 r. ? Moim marzeniem jest to, zeby wreszcie domki mozna bylo kupowac sobie, nawet jak sie nie ma pacca. Czekam na wasze odpowiedzi. Wkrotce pokaze sie tu moja dluga lista z propozycjami ;].
Hail Aurea !
Hail n00bs ! xD
Pozdro for kumaciarze :D
tego niebedzie nawet w update w 2034 roku gwarantuje;]
a ja bym chcial.... zeby palkow tak ukrucic zbey im sie odechcialo grac np za kazdym wystrzelonym boltem musi dawac atak na costam;]
zaklikali by sie na smierc:D
Knight Simon Dark lord
29-12-2004, 02:03
statki by mozna bylo kupic statek (mozna by iles tam osobowy) i plywac tak jak sie chodzi i zeby byly potwory nw wodzie i by mozna bylo przybijac do brzegu ale faccowie tylko do tych miejsc co mogom facc a paccowie wszedzie i ludki byly by drogie ale nie trzeba by bylo wydawac kasy caly czas na statek z npc i np im wiekszy statek tym szybciej plynie i bylo by kilka statkuw
1.ludz rybacka(500gp)
2.karaka(4k)
3.statek zaglowy(8k)
4.wiekszy statek zaglowy(15k)
5.galeon(20K)
6.królewski galeon(30K)
obok som podane przykladowe ceny jakie mogly by byc
co o tym myslicie??
Gracz Tibii
29-12-2004, 09:00
Statki? A nie uważasz że to trochę głupie bo po co by były tereny PACCów skoro FACC by se tam dopłynoł (wiem że mówiłe¶ o ograniczeniu ale ograniczenie by musiało też dotyczyć PACCów). Ja bym chciał żeby były miejsca dla FACC w których jest jeden potwór PACCów i respawnuje się raz na dzień (oczywi¶cie każdy gatunek oddzielnie w innej grocie i żeby te słabe też były i respawnowały się więcej).
A ja bym chcial, aby wszystkie potwory dla PACC byly dostapne dla FACC. Rowniez outfity dla PACC byly dostapne dla FACC :"P
a ja chciałbym żeby założyciel tematu używał opcji szukaj gdyż jest już taki thema a nazywa się tibia 8.0 czyli co chcecie żeby do tibii doszło
topic
fajny pomysł z statkami ale ja chce konie i karoce :P
Knight Simon Dark lord
29-12-2004, 11:34
gracz tibi może bys przeczytał dokładnie mojego posta bo napisałem tam że facce mogły by płynonc tylko tam gdzie mogom facc a od reszty:darashia,edron,cormaya,ankrahmun itd by sie odbijaly wiec czytaj uwaznie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.