Pokaż pełną wersje : gdzie moge spokojnie nabić level miałem pecha zabito mnie i spadlem na
super_wojownik
17-05-2009, 23:33
gdzie moge sobie poexpowac na trole boje się chodzić bo jestem slaby i mnie chcą zabic jestem sorcererem na 7lev
;(
proszę o pomoc
jednym z tych gosci jest szumelek i zabil mnie raz
i chcial drugi
gdzie moge sobie poexpowac na trole boje się chodzić bo jestem slaby i mnie chcą zabic jestem sorcererem na 7lev
;(
proszę o pomoc
jednym z tych gosci jest szumelek i zabil mnie raz
i chcial drugi
trudno cokolwiek określić, ponieważ nie napisałeś w jakim mieście "zamieszkujesz" jeśli to carlin - proponuje bugi pod dp. z odrobiną "ogaru" możesz zabić również slime, co pozwoli ci odrobić bardzo szybko lvl. Jeśli to thais - trolle na wschód od miasta (potrzebna łopata i uwaga na orc warrior ) jeśli veno to bógi na płn-wschód zaraz obok schodów. Z ab'dendriel Ci niestety nie pomoge - bo w całej swojej tibijskiej karierze odwiedziłem je raz.
Idz na trolle w Ab 30min i lvl wbity... reszte napisał kolega up
super_wojownik
18-05-2009, 09:11
Dzięki za odpowiedź ale to prowokacja;) Byłem na 100% przekonany, że mnie zbluzgacie i chciałem wam pokazać jak to forum wyglądało kiedyś.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=514
Identyczny temat. Chciałem wam pokazać, że kiedyś wszyscy byli mili na tym forum ale jednak mi się nie udało. Myślę jednak, że jeżeli Jerry który jest trochę starszym graczem nie odpisał by to banda dzieci neo i tam by mnie zbluzgała.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.