Pokaż pełną wersje : Inne Guardia , 216 MS died
http://uploadhyper.com/file/2981/dzina.cam.html
heh's?
lol? Chyba ja sparalizowalo ze strachu. ;d
-Arhenio-
18-05-2009, 15:34
@2up
Chyba jego, jego druga postać stała na mc w tp roomie - Xetor. Moze jakis error od uzywania nielegalnego oprogramowania albo cos w tym stylu.
Grajmy fair i bez agresji.
No dziwne 2 raz komuś neta wyjebało :(
Tak jak juz ktoś napisał:
żebyś się czasem zimmer nie obudził z ręką w nocniku, jak przysłowie rzecze
Art. 269a. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, przez transmisję, zniszczenie, usunięcie, uszkodzenie lub zmianę danych informatycznych, w istotnym stopniu zakłóca pracę systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Szkoda tylko, że w Polsce egzekwowanie prawa jest takie do dupy...
-Arhenio-
18-05-2009, 16:54
prove <znaczki>
Kuro_Warrior
18-05-2009, 16:56
"MUSZA MIEC MOJ WEWNETRZYNY ADRES IP KOMPUTERA" - i wszystko jasne
Dashers _/
smiechowo, udowodnijcie mi cos hr
prove <znaczki>
nikt z nas nie może tego udowodnić, poza tym zimmer jest na tyle ograniczony, że ja, kompletnie go nie znając i nie mając z nim nic wspólnego, wiem, że 'słynie' z tego na guardii
tjolek, problemem nie jest egzekwowanie prawa przed odpowiednie organy, tylko znieczulica społeczna. nie zgłoszę, bo po co? tym sposobem tacy ludzie czują się bezkarni
a wystarczy kilka, kilkanaście zgłoszeń i kolega zimmer może mieć przez głupią grę i chore konflikty duże problemy
Kuro_Warrior
18-05-2009, 17:09
Prove! To Nie Zimer Kiklo Ich!
nikt z nas nie może tego udowodnić, poza tym zimmer jest na tyle ograniczony, że ja, kompletnie go nie znając i nie mając z nim nic wspólnego, wiem, że 'słynie' z tego na guardii
tjolek, problemem nie jest egzekwowanie prawa przed odpowiednie organy, tylko znieczulica społeczna. nie zgłoszę, bo po co? tym sposobem tacy ludzie czują się bezkarni
a wystarczy kilka, kilkanaście zgłoszeń i kolega zimmer może mieć przez głupią grę i chore konflikty duże problemy
o ja , sam jestes ograniczony i niczym nie slyneeeeeeeeeeeeeeeeeee
Marecki666
18-05-2009, 18:02
Dashers _/
daszers _/, hihi
-Arhenio-
18-05-2009, 18:45
może być sojusz ;/
ale pamietajcie, moje ziomkiiii, wpadnie ktos po was (jak to mialo miec miejsce wczoraj z moniaczkiem) to wiecie do kogo walic po pomoc!!!!
ide z tego forum, czeeee i elo i wiesiu odczep sie od zimmera bo to dobry gracz, pamietacie smierc moczonego brudasa jeszcze? xDDD
ide z tego forum, czeeee i elo i wiesiu odczep sie od zimmera bo to dobry gracz, pamietacie smierc moczonego brudasa jeszcze? xDDD
no tak, rzeczywiście! wtedy to też był kik, ale zonka mieliście jak już zimmerowi się później nie udawało EHEHEHEHEHE
no tak, rzeczywiście! wtedy to też był kik, ale zonka mieliście jak już zimmerowi się później nie udawało EHEHEHEHEHE
2 ownerow robi swoje
T3H_VirUs
18-05-2009, 19:53
No dziwne 2 raz komuś neta wyjebało :(
Tak jak juz ktoś napisał:
Art. 269a. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, przez transmisję, zniszczenie, usunięcie, uszkodzenie lub zmianę danych informatycznych, w istotnym stopniu zakłóca pracę systemu komputerowego lub sieci teleinformatycznej, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
Szkoda tylko, że w Polsce egzekwowanie prawa jest takie do dupy...
Płacz mi rzeke hajcie.
Każdy sra na prawo jeszcze tego sie nie nauczyłeś?
@Film
Gleba = Gleba Gz!
-Arhenio-
18-05-2009, 20:07
mialem stad isc, ale to jest silniejsze ode mnie...
kiedy sie nie udawalo lol i wogole odczep sie od zimmera jak chuj wiesz wiesiu, sharerze... juz nie pamietasz czasow z numerem konta??? ;///
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.