zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne HIT! W imie idei - wielkie waste na 1kk ..

Ormin
18-05-2009, 22:42
Witajcie ;)

Film swiezutki, jako nagrywajacy daje go pierwszy :))

Oto, co ja i moj kolega zrobilismy by pokazac ze TO TYLKO GLUPIA GRA:

http://www.spxxdyshare.com/982711890.html

xx - ee

Odtwarzacz tibiacam.tv mozna pobrac z oficjalnej strony:

http://www.tibiacam.tv/download.php

Zapraszam!

Tjolek
18-05-2009, 22:47
Rehost

http://uploadhyper.com/file/2995/zal.cam.html

BingooCola
18-05-2009, 22:51
Całkiem spoczko.

Liwat
18-05-2009, 22:53
Ja wiem , że to gra ale po co wyrzucać itemy jak mogliście je sprzedać i kase zarobić.... A ludzią nic nie udowodniliście tylko free itenz...!! :>

Ormin
18-05-2009, 22:57
To dla nas tylko mala czesc.. :P wiec nie bylo nam szkoda :D

@2xdown
Right.

Vasth
18-05-2009, 22:57
Az tak zalamales sie tym ze padles i musiales all wyrzucic zeby do tej gry juz nie wracac ? : )

Iluzionistaa
18-05-2009, 22:58
Wydaje mi się czy to był shackowany(?) char i tak raz na 10 hacków wywalisz troche itemków? :o

Coś tam pisałeś że zarzucisz passami tego kolesia co ci się pozwolił lognąć na candie :P

pi0trus
18-05-2009, 23:01
Gratulacje dla was za to:cup: Jesteście wielcy:D Ja chociaż już nie gram to szkoda by mi było oddać moje 5kk noobkom:]

G17
18-05-2009, 23:03
lalalał
kilka gowienek narzucales i widze ze
niezle sie bawiles

Dombro
18-05-2009, 23:10
Ja wiem , że to gra ale po co wyrzucać itemy jak mogliście je sprzedać i kase zarobić.... A ludzią nic nie udowodniliście tylko free itenz...!! :>

Przecież chodziło o to żeby bawić się grą :P
Nie że tylko liczysz na zysk, gra to gra...

Zimmer
18-05-2009, 23:16
Chyba nie wiesz co to 1kk to per 1

per 2 max 400 wywaliles, to taka duza nie jest,10 minut jak sie idiote znajdzie, u fail

#down

A jak tam Orminku dalej sie zdevilteamem bawisz? Czy juz nie ten teges?

tu masz link do mojej aka zabawy

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=207486

Ormin
18-05-2009, 23:19
@up
Nie liczylem. Ale wiem ze jest wiecej niz 400k, bo o ile pamietam poszlo 30 cc pure-cash , g legi i MASA SHITU , demon shield itp.

Moze nie 1kk, pewno mniej, 500 - 600k?

Poza tym.. znajdz mi tego idiote ;) Nie kazdy moze. Na tym polega kruczek :evul:

@up Again
Devilteam to juz za niskie progi ( ^^ nie ma to jak skromnosc )

@down
100 zl urobie w godzine pracy nad jakims malym projektem. A manifestujemy tak, bo wiem ze dla tibijczykow item jest najwiekszym bodzcem po lvl , ale jakos sie w miejscu publicznym dead w kolko jakims wiekszym lvlem .. jakos tak nieteges.

Rybzor
18-05-2009, 23:22
Wolę sprzedać 1kk na allegro i mieć 100zł więcej na koncie, niż wrzucić to do wody. To, że tibia to tylko gra, można manifestować na inne sposoby. Fail.

Alexe the dark paladin
18-05-2009, 23:40
suuuuuuuuuper -.-

Ok'rzes
18-05-2009, 23:45
Wolę sprzedać 1kk na allegro i mieć 100zł więcej na koncie, niż wrzucić to do wody. To, że tibia to tylko gra, można manifestować na inne sposoby. Fail.

True.

@film ?

Czysty idiotyzm. Fail. Fail. Fail. Zabawa ? No sens.

ZenonRozbojnik
19-05-2009, 00:45
co wam odwala z tym fail ???

filmik bekowy propsuje ziomki

Snagoth
19-05-2009, 01:12

True.

@film ?

Czysty idiotyzm. Fail. Fail. Fail. Zabawa ? No sens.

@ryba
ty wolisz zarobic 100 zl a on woli wyebac do wody
ty wolisz manifestowac inaczej, on woli w taki sposob
fail? nie widze tu nic takiego.. zrobil to na co mial ochote a nie to co ty bys zrobil i fail... o lol.. to na prawde... tylko usiasc i plakac.. ... .. ... i zaczac juz Tobie wspolczuc...

" swiat nie jest taki jakby chcial rybzor... FAIL ;< "

ps: wystarczyloby zebys pominal 'fail.' w swoim poscie a wszystko byloby ok, byloby to jedynie twoje zdanie i tyle.. jednak failem oceniles to co on zrobil czym pokazales swoje ograniczenie

@okres

zabawa? tak... jego bawi wkurzanie/bawienie noobkow, wyrzucanie glupich itemow czy cos a ciebie bawi co innego i cieszy kasiora w dloni... idiotyczny jest twoj post niestety ;<

kiedy wszyscy 'idealni' ludzie zrozumieja ze kazdy czlowiek jest inny i akurat to co kogos bawi albo co ktos woli zrobic to sa sprawy osobiste i nikt nie powinien tego osadzac..

sry.. zle miejsce w zlym czasie.. musialem sie wyladowac a akurat znalazl sie powod ;)

@topic
ja popieram ;)

bless

Satanik
19-05-2009, 01:15
nie ma to jak wywalić 100zł żeby przykozaczyć w jak to nazwałeś "pikselach"... już wolał bym za tą kase postawić znajomym piwo, no ale ty wolałeś prestiż w pikselach ;)

Rybzor
19-05-2009, 06:50
@ryba
fail? nie widze tu nic takiego.. zrobil to na co mial ochote a nie to co ty bys zrobil i fail... o lol.. to na prawde... tylko usiasc i plakac.. ... .. ... i zaczac juz Tobie wspolczuc...

Ja wolę zarobić, on woli wywalić,
ja wolę manifestować w taki sposób, on w inny,

"I JA MOGĘ NAPISAĆ O SWOICH PRZEKONANIACH NA FORUM"

Nawet ty możesz, chociaż czasami żałuję, bo są takie durne, że aż żal czytać.

No i jak sam napisałeś, popierając to co napisałem wyżej, gdzie zaprzeczasz sam sobie
kiedy wszyscy 'idealni' ludzie zrozumieja ze kazdy czlowiek jest inny i akurat to co kogos bawi albo co ktos woli zrobic to sa sprawy osobiste i nikt nie powinien tego osadzac..
Po prostu się nie pogrążaj.

Xr3
19-05-2009, 07:38
co wam odwala z tym fail ???
Fail.

Chciał bym ujrzeć kaprawe facjaty młodocianych adeptów tibijskich, którym w jednej nanosekundzie nabrzmiewa ich jędrne, nie wyrobione jeszcze prącie, na widok darmowych, pixelowych rozmaitości, które wyswobodziły by ich z biedy i ubóstwa.

ozahalski
19-05-2009, 07:55
07:32 Taifun of pal [104]: daj prosze ja po haku

aha ; )

Xevez
19-05-2009, 08:59
imo wielki idiotyzm

@xre
nie musisz pisać językiem niezrozumiałym dla połowy forum, aby być fajnym:|

Zarrion
19-05-2009, 10:05
hujowy filmik, az mi sie oodechcialo gruchy walic

Juzefek
19-05-2009, 10:08
09:46 Taifun of pal [104]: daj cos prosye

Pro pl gracz _/

Snagoth
19-05-2009, 11:04
Ja wolę zarobić, on woli wywalić,
ja wolę manifestować w taki sposób, on w inny,

"I JA MOGĘ NAPISAĆ O SWOICH PRZEKONANIACH NA FORUM"

Nawet ty możesz, chociaż czasami żałuję, bo są takie durne, że aż żal czytać.

No i jak sam napisałeś, popierając to co napisałem wyżej, gdzie zaprzeczasz sam sobie

@ryba

ps: wystarczyloby zebys pominal 'fail.' w swoim poscie a wszystko byloby ok, byloby to jedynie twoje zdanie i tyle.. jednak failem oceniles to co on zrobil czym pokazales swoje ograniczenie

pogrubie odpowiedz na to co napisales, bo juz zostala udzielona -.-
nie oceniaj to nie bedziesz oceniany :)

Leon666
19-05-2009, 14:31
No tak pomine fakt, ze wiekszosc z was plakalaby w poduszke gdyby stracila takie itemki. Pomijam tez fakt, ze nie odwazylibyscie sie na takie cos. Pomijam fakt, ze sprzedajac ta kase na allegro zjebal ibyscie jeszcze bardziej. Dlaczego? Ano Ty sprzedasz > ktos kupi > inny powie "allegro plx. ale masz eq. allegro plx". I tak w kolko. No i to wy napedzacie ten mechanizm. Mowie tutaj tylko o sprzedawaniu kasy. Uwierzcie mi sa lepsze sposoby na zarobienie kasy. Nie wyreczajcie sie ta gra! Nie dla wszystkich itemki to caly swiat. ; O Piszecie, ze to idiotyzm? A dlaczego tak sadzicie? Bo ktos wolal wywalic 100 zl do wody niz wywalic do portfela? Fajne rozumowanie. _/

kocham to forum za to. <3

Rybzor
19-05-2009, 17:03
HAHAHAH, przecież ocena to składowa pisania swojego zdania. Jak ja mam dyskutować o takich podstawach, to dziękuję, waste time.

Swoją drogą, dobre teorie z tym failem, muszę to opatentować : d

Końcem końców: twoje rozumowanie przypomina mi 10 latków dających na forum temat z filmem i tekstem "jak komuś się nie podoba to niech się nie wypowiada :cup:"

Dno.

kombossik
19-05-2009, 18:32
Piszecie, ze to idiotyzm? A dlaczego tak sadzicie? Bo ktos wolal wywalic 100 zl do wody niz wywalic do portfela? Fajne rozumowanie. _/

yy no można to nazwac jeszcze debilizmem ale idiotyzm też się nadaje nie wiem o co Ci chodzi...

Czyli ty rozumiesz że jak wywalisz teraz przez okno 100zł to będziesz lepszy/mądrzejszy od osoby która te 100zł zatrzyma i zrobi z niej lepszy pożytek?

qq2
19-05-2009, 18:39
Sam sprzedałbym wszystkie itemy, później cc. Ale to co zrobił autor jest imho godne podziwu. ^^
Tak więc komentarze typu debil etc. są tutaj nie na miejscu.

Leon666
19-05-2009, 20:51
yy no można to nazwac jeszcze debilizmem ale idiotyzm też się nadaje nie wiem o co Ci chodzi...

Czyli ty rozumiesz że jak wywalisz teraz przez okno 100zł to będziesz lepszy/mądrzejszy od osoby która te 100zł zatrzyma i zrobi z niej lepszy pożytek?

Wcale tak nie powiedzialem. Oczywiscie, ze sam wolalbym miec 100zl niz nie miec, ale to, ze akurat on/oni "wyrzucili" 100zl "za lade" nie oznacza, ze macie na nich wolac "ejj idioto". ;]

BialyOleander
19-05-2009, 21:02
Ale o czym wy w ogóle talking przecież on nie wyrzucił 100 zł za okno tylko kilka itemów za lade i na free items dziwne jest wasze rozumowanie. Czyli jak ktoś nie pójdzie jeden dzień do pracy to znaczy, że wywalił dniówkę przez okno? WTF

Juzefek
19-05-2009, 21:33
I, tak swoją drogą, sprzedawanie itemów tibijskich za prawdziwe pieniądze jest tak jakby nielegalne.

Xr3
19-05-2009, 22:08
I, tak swoją drogą, sprzedawanie itemów tibijskich za prawdziwe pieniądze jest tak jakby nielegalne.
Spożywanie alkoholu przez osoby nieletnie również. Skoro jesteś takim prawym obywatelem, to poczekaj z wychodzeniem na piwo do osiemnastki.

I, tak swoją drogą,
Tak swoją drogą, to po "I" nie daje się przecinka.

Bykunn
19-05-2009, 22:24
A co każdy musi "kozaczyć" i wychodzić na piwo przed 18nastką ? Można w ogóle nie pić i być fajnym kolesiem... A to, że kilka itemów w grze od razu przyrównujecie do 100zł w realnym świecie wzbudza we mnie ostry śmiech. Przecież to bez sensu. Rozumiem, że wszystko co robicie dla relaksu musi Wam przynosić zysk bo inaczej to bez sensu ? Koleś zrobił jak najbardziej fajną rzecz bo to jest w pewnym sensie "coś" - wyrzucić potencjalne pieniądze bo się wie, że grało się tylko dla zabawy, a nie dla kasy. Podziwiam i szanuje! :)

Xr3
19-05-2009, 22:32
Można w ogóle nie pić i być fajnym kolesiem...
Cóż... Ja piję i również jestem fajnym kolesiem;).

A to, że kilka itemów w grze od razu przyrównujecie do 100zł w realnym świecie wzbudza we mnie ostry śmiech. Przecież to bez sensu.
Rozumiem, że więcej sensu widzisz w wydaniu tej kasy na exp, albo na karmienie dzieciarni w depo, której jeszcze nie wyrobione prącia stają się jędrne i twarde na widok itemów, które mogły by wyswobodzić je z mroków biedy i ubóstwa, jak z resztą już wspomniałem na poprzedniej stronie.

Rozumiem, że wszystko co robicie dla relaksu musi Wam przynosić zysk bo inaczej to bez sensu ?
Nie uważam, że jest to bez sensu. Moim zdaniem, owe posunięcie było nieco głupie, ale to w końcu ich własność, więc zbytnio nie obchodzi mnie, w jaki sposób ją wykorzystają. Irytuje mnie jednak częstowanie noobów dorobkiem czyjegoś zapewne utraconego już dzieciństwa.

caveki
19-05-2009, 22:33
Fail.

Chciał bym ujrzeć kaprawe facjaty młodocianych adeptów tibijskich, którym w jednej nanosekundzie nabrzmiewa ich jędrne, nie wyrobione jeszcze prącie, na widok darmowych, pixelowych rozmaitości, które wyswobodziły by ich z biedy i ubóstwa.

Niestety adepci tibijscy nie poznali jeszcze tajników budowy ciała ludzkiego ponieważ w tym czasie zdobywali ogniste gałęzie ze smoków by sprzedać je i mieć najwięcej jasno niebieskich okrągłych pixelów w tibii!

@topic
Wow, teraz jesteś super fajny bo wyrzuciłeś kolorowe pixele o0! Ogółem sux ponieważ nie było tam plejt setuf! -.-

Bykunn
19-05-2009, 22:51
Ale jakby sprzedał pixele na allegro to byłby już super fajny nie ?
Przecież temu kolesiowi nie chodziło o to żeby być "fajnym", tylko o to żeby napisać paru ludziom, że tibia to tylko i wyłącznie gra, zabawa. I jeśli zaczynamy grać dla zabawy i dla przyjemności/zabicia czasu to bądźmy konsekwentni i nie róbmy z tibii źródła zarobku.. Oczywiście każdy myśli inaczej i niektórzy wolą sobie nawet te pixele przeliczyć na kasę, ale to już kwestia, że się tak wyrażę "filozofii" albo inaczej tego w co się wierzy :)

Snagoth
20-05-2009, 00:54
HAHAHAH, przecież ocena to składowa pisania swojego zdania. Jak ja mam dyskutować o takich podstawach, to dziękuję, waste time.

Swoją drogą, dobre teorie z tym failem, muszę to opatentować : d

Końcem końców: twoje rozumowanie przypomina mi 10 latków dających na forum temat z filmem i tekstem "jak komuś się nie podoba to niech się nie wypowiada :cup:"

Dno.

o lol.. to widze ze nic juz do ciebie nie dociera i wszystko widzisz tylko tak jakbys chcial to widziec... nie chce mi sie tlumaczyc tej twojej 'skladowej zdania'... po prostu powinienes dokladniej formułować wlasne wypowiedzi by nadal nie wychodzic na ignoranta, osobe z ograniczonymi horyzontami itd :)

i przepraszam ze jestem dnem wobec twoich szczytow.. :baby:

ps: pamietaj... WASTE TIME!

@edit
ps2: widze ze inni takze podzielaja ten punkt widzenia.. :)

bardzoprostynick
20-05-2009, 00:59

Według mnie to Ty się pogrążyłeś, możesz mieć własne zdanie ale fail tu zdecydowanie nie pasuje, a z drugiej strony to FAIL już wszędzie uznawane jest za buractwo tylko jeszcze na tym forum zostało.

Jeśli ktoś woli robić coś innego niż Ty to dla kogo jest ten FAIL? I skończ już te swoje śmieszne dialogi ze Snagothem bo niestety to on ma rację. A to pisanie o wolności pisania swoich przekonań to odwracanie kota ogonem bo nie o to mu chodziło i na pewno nie zabraniał Ci w tym temacie pisania postów i ukazywania własnych poglądów. Czytanie ze zrozumieniem trzeba poćwiczyć, a skończyć internetowe napinanie.

Dno.

I tu się zgadzam, idealnie odzwierciedliłeś swoją sytuację w tym temacie.

Z mojej strony to EOT bo nie zamierzam schodzić jutro na niższy poziom rozmowy.

bemo
20-05-2009, 09:07
Spożywanie alkoholu przez osoby nieletnie również. Skoro jesteś takim prawym obywatelem, to poczekaj z wychodzeniem na piwo do osiemnastki.
nie lubie cie ale tu masz racje.

autorzy zrobili godny podziwu czyn ale niepotrzebnie caly czas "haha, beka, co sie dzialo, tula wiecej? haha ryk nie no smiech haha"

Emekah
21-05-2009, 16:15
Cóż... Ja piję i również jestem fajnym kolesiem;).

Rozumiem, że więcej sensu widzisz w wydaniu tej kasy na exp, albo na karmienie dzieciarni w depo, której jeszcze nie wyrobione prącia stają się jędrne i twarde na widok itemów, które mogły by wyswobodzić je z mroków biedy i ubóstwa, jak z resztą już wspomniałem na poprzedniej stronie.

Nie uważam, że jest to bez sensu. Moim zdaniem, owe posunięcie było nieco głupie, ale to w końcu ich własność, więc zbytnio nie obchodzi mnie, w jaki sposób ją wykorzystają. Irytuje mnie jednak częstowanie noobów dorobkiem czyjegoś zapewne utraconego już dzieciństwa.

Xere for the win _/ C:

Xevez
21-05-2009, 16:37
A dlaczego tak sadzicie? Bo ktos wolal wywalic 100 zl do wody niz wywalic do portfela? Fajne rozumowanie. _/

tak, właśnie dlatego tak sądzę

nokijjjja
23-05-2009, 20:13
@down
100 zl urobie w godzine pracy nad jakims malym projektem.

interesujące..

Kiełek
24-05-2009, 02:57
Już nudne są te filmiki w stylu "elo słuchajcie, mamy rl i w ogóle jesteśmy fajni, a wy patrzcie".
Ok. Ale po co to od razu nagrywać/wrzucać na forum?

piternet
24-05-2009, 12:04
Widok noobów piszących 'Plax free itenz" - bezcenny ;-)
Taifun of pal [104]: pliz
Taifun of pal [104]: pliz
Taifun of pal [104]: daj cos prosye

Ehh...

Aphino
25-05-2009, 21:28
Zastanawia mnie tylko zachowanie tych 100+ lvl......"daj cos prosye" ....hahahahha.....Moje zdanie o Candii się nie zmieniło..:)