Pokaż pełną wersje : Serwer Harmonia Gm pomaga zabic Morgatotha
Sir Insectx
19-05-2009, 21:36
http://www.speed yshare.com/data/207111731/16812569/56370049/gm%20help%20kill%20morgaroth.cam
Pff nice. Ale to raczej zbieg okoliczności był, kiedy teleportował się w to miejsce nie wiedział, że zablokuje mu drogę przecież.
Alexe the dark paladin
19-05-2009, 21:46
omfg xd epickie ; p
niemamnogi
19-05-2009, 21:50
GM ish peka!
Faktycznie, ded z beki ;;
BingooCola
19-05-2009, 22:03
Hahaha dobre dobre ;P Ciekawe czy poniesie jakieś konsekwencje gm za to ;>
T3H_VirUs
19-05-2009, 22:11
Ja bym napisał msg : 500k to yalahar dp or hunted
i chooj :D
Tych GMów to chyba biorą z łapanki ulicznej. Mam nadzieję, że przeszkolili ich przynajmniej w obsługiwaniu myszy.
@Down
Wątpię. Jeśli gracz miał by dostać debuga, to znaczy, że GMa również by to dosięgło.
gdyby GM pojawil sie sekunde pozniej to ten bloker by mial debuga
Tych GMów to chyba biorą z łapanki ulicznej. Mam nadzieję, że przeszkolili ich przynajmniej w obsługiwaniu myszy.
to może wytłumacz całemu forum tibia.pl co miał w takiej sytuacji GM zrobić? myślisz, że on wie dokładnie gdzie się zaloguje skoro loguje się do konkretnego gracza? jedyne co mógł zrobić to wylogować, ale jak widać bloker padł wybitnie szybko (swoją droga fajne combo dostał), więc i tak pewnie by nie zdążył, nawet jakby się od razu zorientował co się dzieje...
Bloker padł na combo od samego morge więc te krzaki niewiele by mu pomogły... ale swoją drogą GM powinien się wlogować na górę...
piternet
19-05-2009, 23:14
No taaaak...
Rotfl'a zaliczyłem, nie ma co. Chciałbym zobaczyć minę tego blokera :S
kombossik
20-05-2009, 00:06
Bloker i tak by padł przecież jak tam stał ( a wytrzymał z 2 sekundy po pojawieniu sie GM'a) bił go tylko Morg czyli tak samo jakby stał tam gdzie miał.
Więc ded i tak i tak.
No taaaak...
Rotfl'a zaliczyłem, nie ma co. Chciałbym zobaczyć minę tego blokera :S
A ja bym wolal spojrzec na mine tego GM'a ;|
Spoko loko zią, Renu dostał za to od księżniczki gobleta z napisem "GM Harmoniaqueen wrote on 19. May 2009: To face the death with a smile and to raise from the death with a smile is Renuzoken at his best.", wiec wyszedl na swoje, 1 - nie przejmuje, 2 - ma niezapomniana przygode, i 3 - ma bardzo fajna pamiatke.
Jaki swiat ogarniety, taki gm ogarniety xD
Gm mogl sie zalogowac gdzies na srodku tego placu, przeciez zaden bloker by tam nie biegl
T3H_VirUs
20-05-2009, 10:09
Jaki świat ogarnięty, taki gm ogarnięty xD
Gm mógł się zalogować gdzieś na środku tego placu, przecież żaden bloker by tam nie biegl
GM teleportował sie bezpośrednio do Renu~ a to był jedyny sqm w okolicy od niego
: p (po prawej stronie) a zwykle jest tak że playerzy gdy sqm jest zajęty przeskakują w prawo ; p
tak mi się wydaje przynajmniej ale nie mam pewności hehe ; )(
Nawet jesli masz racje, to nadal potwierdza sie ze gm jest idiota bo po co teleportuje sie do blokera?
no ladnie xd
ja tez wolalbym zobaczyc mine GM'a ;) ostro musial sie zdziwic :)
O rzesz w mordę... : oo Filmik miażdży. xDD
I już nie jedźcie tak po tym GM'ie, bo na 100% nie był świadom tej sytuacji. Po prostu się (pomylił)? :D
dawid000
20-05-2009, 13:36
leze :P <ciesienc snachkóf>
:D
Nie ma czym się martwić koleś.
A gm raczej niczym nie zawinił bo koleś padł dosłownie moment bo tp gma na combo a to że wszedłby między krzaki by mu raczej nie pomogło.
gdyby GM pojawil sie sekunde pozniej to ten bloker by mial debuga
niby czemu? ahahahhaa
Couranger
20-05-2009, 18:28
You see a golden goblet.
It weighs 15.00 oz.
GM Harmoniaqueen wrote on 19. May 2009: To a brave admiral of the Innovation who got what he asked for, but in such a wrong timing.
Queen
You see a silver goblet.
It weighs 15.00 oz.
GM Harmoniaqueen wrote on 19. May 2009: To face the death with a smile and to raise from the death with a smile is Renuzoken at his best.
I'm not desperated at the moment, I'm still fighting there with Morgaroth with smile on my face
Thanks for all!
Its only game
xD Biedny GM niezle musial sie czuc jak zobaczyl ze przez niego bloker upadl xd
Gothanor
20-05-2009, 18:52
up, ten koleś padłby nawet jeżeli GM by mu nie zablokował drogi(combo 3000+). Do tego skąd on/a niby miał/a wiedzieć, że Renuzoken akurat będzie wbiegał między krzaki, i że to akurat on będzie blokował?
up, ten koleś padłby nawet jeżeli GM by mu nie zablokował drogi(combo 3000+). Do tego skąd on/a niby miał/a wiedzieć, że Renuzoken akurat będzie wbiegał między krzaki, i że to akurat on będzie blokował?
Nie padłby bo dostał combo łapa + wave co go poskładało z full hp.
Ale nic nie gwarantuje że ubiliby Morgarotha nawet gdyby przeżył wtedy.
Slodziak
20-05-2009, 19:34
Wsumie Dal by rade wyzyc bo nie dostal tylko od Morga ale tez od demow ktore staly dalej wiem bo mialem go sio ale niebylo jakxDDD
ogolnie harmonia jak zawsze wyscig aly ubic blokera a nie Bossa :)
:baby:
Vasudanin
20-05-2009, 19:39
Nie padłby bo dostał combo łapa + wave co go poskładało z full hp.
Nie dostal wave. Dostal z tej obszarowki od smierci, wiec i tak by padl.
@
Nicez0r.
jackassia92
21-05-2009, 19:35
Moim zdaniem by nie padł, gdyby GM'a nie było :P Założę się, że Druidzi na widok GM'a zupełnie zapomnieli o siokaniu ;P
Moim zdaniem by nie padł, gdyby GM'a nie było :P Założę się, że Druidzi na widok GM'a zupełnie zapomnieli o siokaniu ;P
Albo ich blakde czy inny syf sie wylaczylo na widok gma.
Nie dostał wave. Dostał z tej obszarówki od śmierci, wiec i tak by padł.
@
Nicez0r.
Możliwe ale ta obszarówka (armageddon) bije tak do 700~ 800 max więc żeby walnąć za 1200 (+ bo nie starczyło blokerowi hp ) musiał walnąć w tej samej sekundzie promień i armageddon.
W każdym razie trudno spekulować skoro nie można się przekonać jakby było. :P
Szefie :)
22-05-2009, 09:37
skorumpowany mogl byc, takie rzeczy sie zdarzaja
T3H_VirUs
22-05-2009, 09:53
skorumpowany mogl byc, takie rzeczy sie zdarzaja
na 100%
bozeeee. <ironiczny facepalm>
Johanes19
23-05-2009, 18:58
Zwala totalna :p
Pewnie mnie wyśmiejecie...ale jak to obejrzeć? I czym odtworzyć?
Może zna ktoś jakiś temat gdzie wszystko jest opisane?
#Duch Niespokojny
Link nie działa
MikeRoyal
23-05-2009, 21:44
Komentarze są ogólnie zajebiste :p ale powinni dopracować system logowania GM'a, bo takie coś się może zdarzać często a exp na demonach w takiej sytuacji też może zakończyć się dedem jak GM lognie sie przed tobą...
Ogólnie No Comment
ale w sumie
JESTEM HARDCOREM
Duch Niespokojny
23-05-2009, 22:02
Pewnie mnie wyśmiejecie...ale jak to obejrzeć? I czym odtworzyć?
www.tibiacam.tv
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.