Pokaż pełną wersje : Twoje ulubione miasto...... Powody i przyczyny?
Verlonrax
22-05-2009, 10:59
Moje ulubione miasto to Ab'dendriel. Dlaczego?- Jest tamzazwyczaj spokojnie zazwyczaj nie ma noobów. Można skilować i trenić mlvl. Poza tym jest tam ładna grafika.
Proszę o wyrażanie swoich opini a nie pisanie tylko np. thais itp.
Heliwurab
24-05-2009, 12:48
Venore. Jest takie odosobnione, ale nowoczesne. Ma swój klimat, jak każde z nich.. Po prostu byłem tam najdłużej i je polubiłem. Każde inne miasto można równie mocno polubić. [no, prócz Carlin.. yh]
Sonda na taki sam temat dość niedawno była przeprowadzona na tibia.com, więc nie wiem po co Ty robisz ją tutaj.
Wylansowany
24-05-2009, 17:31
Sonda na taki sam temat dość niedawno była przeprowadzona na tibia.com, więc nie wiem po co Ty robisz ją tutaj.
Nieprawda. Sonda była nt. "Które miasto najlepiej wygląda", więc niekoniecznie musi być twoim ulubionym. Ja np. zagłosowałem na Svargrond, bo wg mnie wygląda najlepiej, ale nie jest moim ulubionym.
@topic
Carlin. Obserwacja n00bów pod depo - bezcenne.
Dla mnie kazordoon bo blisko dwarfów i wszystkich miast dla facc ;d
Carlin, ponieważ tam jest pełno noobków, którzy się łatwo nabierają na rzeczy typu: "dam golden helmet za zaufanie", "loss 200gp win boh" itp
moie ulubjone mjasdo z tipji jest thajs poniewarz som cyce a nie lubje karlin bo mi tam plejt armoura ukradli
moie ulubjone mjasdo z tipji jest thajs poniewarz som cyce a nie lubje karlin bo mi tam plejt armoura ukradli
Kan aj haw fri stuf pl0x miszczu?
--------
Ab'dendriel i Yalahar. Dlaczego? Nie ma noobów, najbardziej nie lubie chyba Thais bo są same nooby i "free items plx", podobnie jak Carlin
Liberty Gay FTW:cup:
#Down
Do krasnoludkuw daleko tak trohi :\
Befsztyk
24-05-2009, 20:54
Oczyfiście rze Karlin bo tam ładne som trópki lódzikuff i zwieżontek pot depo:cup::cup: A i amazonki i krasnolótki som nie daleko:cup::cup::cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.