PDA

Pokaż pełną wersje : sheng d: pytanie

Dodiacc
22-05-2009, 18:09
czy jak bde stal na respie A. shenga to on mi sie zrespi? prosze o szybka i rzetelna odp z gory dziekuje; d

Ameriov
22-05-2009, 18:12
Tak, zrespi się prawdopodobnie na prawo od Ciebie.
Pytanie tylko czy zrespi się jeżeli Ty będziesz stał na jego respawnie i otoczy Cię 8 kolegów. (Teoretycznie powinien wtedy wylądować w temple ^^)

Dodiacc
22-05-2009, 18:19
jak jest ten ogien to stoje na prawo 1sqm od niego to sie zrespi?

Maciekxd
22-05-2009, 18:54
T A K

Brecht
22-05-2009, 19:01
Tylko czekaj cierpliwie, zwykle respi się około godziny 23.

Beh0lder
22-05-2009, 19:24
Z jednej strony - potwory sie nie respia jesli ktos jest w poblizu z drugiej to boss i respi sie nie regularnie ... Hmm w sumie ciekawe czy gdyby ktos zablokowal jego resp to by sie pojawil w temple ... :P

Ameriov
22-05-2009, 20:23
Stałem 1sqm od Shenga gdy się pojawił, więc pewnym jest, że tak zablokować go nie można
Innym przykładem są cockroach na tutorialu które respią się tak czy siak ;)
Co do shenga- wątpie aby naprawdę pojawił się w temple w wymienionym przeze mnie przypadku, prędzej pojawiłby się "na graczu".
A nawet jeśli tpnęło by go do temple, zniknąłby po sekundzie, więc nici z zabawy z noobami :(

Taranu
22-05-2009, 23:13
Tylko czekaj cierpliwie, zwykle respi się około godziny 23.

Zależy na jakim servie

Beh0lder
23-05-2009, 01:16
Stałem 1sqm od Shenga gdy się pojawił, więc pewnym jest, że tak zablokować go nie można
Innym przykładem są cockroach na tutorialu które respią się tak czy siak ;)
Co do shenga- wątpie aby naprawdę pojawił się w temple w wymienionym przeze mnie przypadku, prędzej pojawiłby się "na graczu".
A nawet jeśli tpnęło by go do temple, zniknąłby po sekundzie, więc nici z zabawy z noobami :(

Anty luring nie dziala na bossow ;d z tego co wiem ...

Scobel
23-05-2009, 09:11
Tak, zrespi się prawdopodobnie na prawo od Ciebie.
Pytanie tylko czy zrespi się jeżeli Ty będziesz stał na jego respawnie i otoczy Cię 8 kolegów. (Teoretycznie powinien wtedy wylądować w temple ^^)

Nie wiem jak teraz ale kiedyś nie respił się odrazu z all kolegami tylko ich "do respiał" ... więc ... nie zablokujecie mu miejsca.

Baaa Bossy jak i inne potwory mogły kiedyś expić się w obrębie 2 kratek od kratki centralnej - tak najdebilniej tłumacząc.
Było o tym nawet na t.com.

Luker's
09-06-2009, 21:04
/\ Chyba czegos nie rozumiem, w jakim sesie potworki mogly expic? o_O

Nie expic tylko rexpic... pomylił się

Ameriov
09-06-2009, 21:52
Nie expic tylko rexpic... pomylił się

Double fail! Respić jak już.

PS. Temat do zamknięcia.