zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne "Gżeczna, kóltóralna i wyhowana pOLSKA mlodziesz"

Fayny
22-05-2009, 18:55
http://www.youtube.com/watch?v=gi9KKoncORg
Nie podskoczycie do niego.

Pan'Gniewu
22-05-2009, 18:58
Hhahahaha xDDDDDDD gz dla tego typa za cierpliwosc

kombossik
22-05-2009, 19:00
Lol niezłe (ten mały dobry)

ee a macie może ten filmik co był wczoraj w ,,uwadze'' co 12 latkowi kazali 8 latka w dupe ,,ruchac'' ?? (tylko dajcie bez cenzury)

Mory
22-05-2009, 19:01
ale koks o.O

Tharion
22-05-2009, 19:07
LEŻE K*rwa LEŻE Xddddddddddddddddddddd

Fayny
22-05-2009, 19:08
btw. Ciekawe czy tatuś wie jakiego ma synka.. chyba że synek jescze lepszy.

M@tthew
22-05-2009, 19:10
Ten mały to chyba ten z brooklynu ;D

Edit:

Tagi:
Kultura

xD

Xevez
22-05-2009, 19:53
to jest jeszcze lepsze niż brooklyn XD

Mystiquer
22-05-2009, 19:53
on jest hardkorem

Liwat
22-05-2009, 20:05
Jak go podniósł to nie mogłem z bki <hahahaha>

Piio
22-05-2009, 20:11
Gratuluję temu z lewej cierpliwości bo ja bym tego małego może i nie sprał bo potem miec na głowie tyle spraw to szkoda sie brudzić, ale np przywiązać gdzieś do drzewa.. (do góry nogami?) i niech sobie gada.

Denvy
22-05-2009, 20:15
"Ty mną ku*wa tak nie rzucaj"... Hahaha :D Dobre...

Erhion
22-05-2009, 20:17
Haha pięknie pięknie.

Gość z lewej ładnie z sytuacji wyszedł. :P

Gelt
22-05-2009, 20:22
Śmieszne i trochę przerażające: p

Fayny
22-05-2009, 20:25
Trzeba przyznać że łepki wygadane :
"zaraz mu liścia wyj*b i się uspokuje"
"ty mną kurwa nie rzucaj tak bo ci wyj*bie"
"No i h*j ci w dupe"
..
Swoją drogą też spotkałem z kolegami spotkałem na rynku takiego łepka, ale miał pistolet na kulki więc nie mieliśmy szans.. X(
:o mam cama ale nie wrzuce bo on taki kozak tylko w miescie a jakby co to jego mamusia zaraz na policje by poleciala "że naruszamy godność osobistą jego kochanego synalka" ale txt miał niezłe.

"Macie wpier*ol od mojego kuzyna on zna Mariusza Pudzianowskiego i się uczy karate od niego"
albo takie zajefaJne przechwaly haha
Kolega mu puszcza wkręty że ma playstation 4
a on "no ja też mam i mam też psp 3" hahah

mc200
22-05-2009, 20:28
Hahahhahahah omgg ;DD Ty mna kur. nie rzucaj, hahaha ;d

BialyOleander
22-05-2009, 20:56
OMG takie małe, a takie pyskate.

Xr3
22-05-2009, 21:05
Kwiat polskiej młodzieży.

ozahalski
22-05-2009, 21:32
OMG takie małe, a takie pyskate.

Dokładnie, coś jak te psy rasy "małej" co więcej hałasu narobią niż ich widac ;)

BingooCola
22-05-2009, 21:57
Jakie slumsy hasuhshuashuashua

Rav
22-05-2009, 22:09
moze sie kiedys uspokuje

Kluska_ziom
22-05-2009, 22:22
ja pierdziele, odpadlem xD

Juzefek
22-05-2009, 22:23
I pomyślec, że ja mam tak czasami jak wracam do domu ze szkoły :/ Jedyną różnicą jest fakt, że te gnojki co mnie zaczepiają mają max 7 lat :s

T3H_VirUs
22-05-2009, 22:35
I pomyślec, że ja mam tak czasami jak wracam do domu ze szkoły :/ Jedyną różnicą jest fakt, że te gnojki co mnie zaczepiają mają max 7 lat :s

Pozabijaj w pizdu,

Dziecko neo które weszło do realnego świata i zgrywa kozaka.
Matrix czy kolejna forma pokemona heh ?!

delanov
22-05-2009, 22:38
hahaha ja sie z tego smieje wszystkie kontakty z gg to samo ;DDD Filmik ROX !!

Gierubesoen
22-05-2009, 22:40
Niezbyt fajne, ale prawdziwe.

Teraz się śmiejecie, ale jestem pewien, że jak za kilka lat mielibyście stanąć oko w oko na ulicy z tym kolesiem to nie byłoby już tak wesoło :) No, chyba, że coś się zmieni w jego życiu co jest mało prawdopodobne :)

Ulrikk
22-05-2009, 22:47
@Up
EE?? Może jak jak się nie dba o kondycje to się takich boi O_o

Tibijski_Peker
22-05-2009, 23:06
Teraz się śmiejecie, ale jestem pewien, że jak za kilka lat mielibyście stanąć oko w oko na ulicy z tym kolesiem to nie byłoby już tak wesoło :)

za kilka LADNYCH lat ;)

DRoN
22-05-2009, 23:06
Ehh, nie raz jak jestem na mieście, to takie w kupce gdzieś stoją i dziamgają...
"Metal, szatan, zło, metalika, kabanos, klaszczesz u rubika..." o.O

Kizon3
22-05-2009, 23:47
Ja bym sie tak nie pierdolil z gnojkiem :)
Ale motyw dobry z przywiązaniem do drzewa haha

Jety
22-05-2009, 23:51
Ja bym go jakos tam przyknol w nos zeby sie zamknol a jak nie to lisc :P on mnie prowokowal jak ogladalem ten film :P

Xr3
23-05-2009, 00:25
Dzieci osiedli. Jeśli coś, lub ktoś na tego dzieciaka nie wpłynie, to wróżę mu marną przyszłość.

Lasooch
23-05-2009, 00:59
Dzieci osiedli. Jeśli coś, lub ktoś na tego dzieciaka nie wpłynie, to wróżę mu marną przyszłość.

I dobrze. Teraz to niegroźny, śmieszny szczyl, a za parę lat będzie od takich szczyli komórki wyłudzał. Niech skończy w pierdlu i tyle.

Tjolek
23-05-2009, 01:26

A Ty to dziecko czego? Jak nie osiedla no to pewnie tipji.

Mar3iN
23-05-2009, 02:07
Te dzieci ladnie pojebane teraz sa ...
http://www.onet.tv/12-latek-molestowany-przez-kolegow,5040336,1,klip.html#

Fayny
23-05-2009, 08:25
Te dzieci ladnie pojebane teraz sa ...
http://www.onet.tv/12-latek-molestowany-przez-kolegow,5040336,1,klip.html#

O mar3in ty jescze żyjesz ? :D

Nie no dzieciaki ładnie poje*ane naoglądały się redtuba i wyczyniają :baby:
Rozumiem troche redtuba jescze nigdy nikomu nie zaszkodziło ale jak się jest małym głupim pobitym kablem od pilota zbulwersowanym dzieciakiem który chce się poruc*ać z kolegami to lepiej nie oglądać.

Xr3
23-05-2009, 08:32
A Ty to dziecko czego? Jak nie osiedla no to pewnie tipji.
Cóż. Moje wyjątkowo bujne RL-Life, na szczęście nie pozwala mi, ogłupiać się nudnym, oraz przepełnionym dziećmi światem Tibii.

pol-lop
23-05-2009, 10:04
@up
Ty masz bujne rl-life ? przecierz ty kolegów nie masz , nikt by nie chciał z takim człowiekiem przebywać , chyba że oni Cię lubią dla pieniędzy , nie zasługujesz na to żeby żyć daj real foto wyśmiejemy Cie. od chyba 2 lat jesteś zjebe* na forum .
Last login: May 22 2009, 23:27:05 CEST żal
i wejdźcie na jego profil i poczytajcie o nim notki nikt go nie cierpi na silę udaje mądrego filozofa .

DRoN
23-05-2009, 10:51
Ten reportaż z onetu mnie 'wyłączył' na chwilę...
Zastanawiam się, czy na miejscu tego poniżanego nie starałbym się o broń palną, żeby chociaż jednego po-/zastrzelić...

neopostman
23-05-2009, 11:00
Cóż. Moje wyjątkowo bujne RL-Life, na szczęście nie pozwala mi, ogłupiać się nudnym, oraz przepełnionym dziećmi światem Tibii.

Ja pozwalam "ogłupiać się nudnym, oraz przepełnionym dziećmi światem Tibii" a na moje wyjątkowo bujne rl-life nie narzekam.
Czy ja jestem chory?

DRoN
23-05-2009, 11:07
Ja też mam bujne RL!
Po maturze uczę się matematyki, żeby jakoś odpokutować swoje nieprzygotowywanie się!!
Oprócz tego mam zamiar przeczytać sporo książek, a dziś nie idę nawet na imprezę klasową :S

Gierubesoen
23-05-2009, 11:26
Temat jest o kwiecie polskiej młodzieży a Wy spamujecie o życiu jakiegoś 140 msa z candii... Zajmijcie sie swoim :)

Kiełek
23-05-2009, 11:49
Małe psy szczekają najgłośniej ;)

Lasooch
23-05-2009, 12:08
@up
Ty masz bujne rl-life ? przecierz ty kolegów nie masz , nikt by nie chciał z takim człowiekiem przebywać , chyba że oni Cię lubią dla pieniędzy , nie zasługujesz na to żeby żyć daj real foto wyśmiejemy Cie. od chyba 2 lat jesteś zjebe* na forum .
Last login: May 22 2009, 23:27:05 CEST żal
i wejdźcie na jego profil i poczytajcie o nim notki nikt go nie cierpi na silę udaje mądrego filozofa .

Głupiś, ja lubię Xr3 i chętnie wychyliłbym z nim japko.

xoz
23-05-2009, 12:32
@up
przecierz ty kolegów nie masz
a ty słownika elokwentny erudyto

nikt by nie chciał z takim człowiekiem przebywać
ciesz sie ze z toba chociaz psy za kielbase chca.

nie zasługujesz na to żeby żyć daj real foto wyśmiejemy Cie.

ty nie zaslugujesz aby przetwarzac powietrze. ono jest dla ludzi, nie niedorozwinietych malp z dysleksja. rl foto ty tez mozesz dac, posmiejem sie, uzyczysz go dla dobra nauki - pojdzie tutaj. (http://pl.wikipedia.org/wiki/Pierwotniaki)

Szefie :)
23-05-2009, 13:00

Znowu po tobie jada rowno jak w kupa. Oczywiscie wiadomo ze zaraz zaczniesz sypac ciete riposty pod adresem kazdego ktory cie skrytykowal. Ogarnij sie czlowieku bo, jak mozna wywnioskowac po postach, problem tkwi w tobie a nie w calym forum, czy Tibii.

@temat
Bledna nazwa tematu, ten chlopczyk jest dzieckiem.

Lexii
23-05-2009, 13:05
I po co temat napisałeś w taki sposób potem jeden z drugim to przeczytają i piszą takie głupoty w szkole i na forum .... ?!

Miszczu
23-05-2009, 13:22
Głupiś, ja lubię Xr3 i chętnie wychyliłbym z nim japko.

Z nim to chyba tylko po alko mozna gadac....

T3H_VirUs
23-05-2009, 13:24
Typowy przykład osoby zaczepno-obronnej

On zaczepia, Ty go musisz bronic -.-

Młody gangsta! behehe

Xr3
23-05-2009, 13:38
Znowu po tobie jada rowno jak w kupa. Oczywiscie wiadomo ze zaraz zaczniesz sypac ciete riposty pod adresem kazdego ktory cie skrytykowal. .
...jednocześnie jak zwykle udowadniając im przed samymi sobą (oraz forum), że są idiotami, oraz z ironiczno-pogardliwym uśmiechem patrząc się na ich niemożność trafnego uargumentowania swojej wypowiedzi. Nie wiem czy potrafili by pogodzić się z faktem, iż muszą przełknąć gorycz porażki. Co prawda miałem owych/owego bambra nie mieszać z błotem, ale z uwagi na to, że chwilowo nie mam nic do roboty, podejmę się tego (od nie chcenia).

Ty masz bujne rl-life ? przecierz ty kolegów nie masz
Ort.

nikt by nie chciał z takim człowiekiem przebywać
Powiedz to moim kumplom.

chyba że oni Cię lubią dla pieniędzy
Owszem, moja matka płaci każdemu 5zł na głowę, aby ze mną wychodzili.

nie zasługujesz na to żeby żyć
Żeby żyć w środowisku tanich drechów bez wykształcenia? Fakt. Nie zasługuję na taki los ;).

daj real foto wyśmiejemy Cie
Tag: Candia rl 4

@Topic
Nie ten dział, ani tym bardziej nie to forum.

Askaral
23-05-2009, 13:48
A ja wam powiem, ze juz bym wolal byc dzieckiem tibii niz takim dzieckiem ulicy (uhauhsuhasuhas) jak to na filmiku. A co ja bym na jego miejscu zrobil to nie wiem, w moim miescie nie mieszkaja takie pojebane dzieci za co dzieki jakiemukolwiek Bogu. Dla mnie ten dzieciak z filmu nie jest smieszny tylko zalosny, ale tak to jest jak sie pewnie slucha tekstow kolegow "co ty kur...czem wiesz o biedzie, ja pochodze z ulicy jou!"

Szefie :)
23-05-2009, 14:01
@xr3

Mysle ze jednak po 99% ludzi tutaj splywa jak po kaczce to co o nich mowisz, przeceniasz swoj wplyw na nich. Nie chce sie tutaj klocic, ale napieta atmosfere robisz tutaj ty. Prawdopodobnie masz kompleksy w tzw. RL jesli musisz na kazdym kroku podkreslac ze masz 'bujne' RL, znajomych, jestes tak rozrywkowy, inteligentny i wyksztalcony. Ulegasz stereotypom (ktos nosi dresy=lysy i glupi), pomimo ze sam im podlegasz (punk=brudas). Jesli uwazasz ze gdy ktos jest wyksztalcony to jest lepszym czlowiekiem od niewyksztalconego, to musze cie uswiadomic - jestes w bledzie.

Rybzor
23-05-2009, 14:03
@xr3

Mysle ze jednak po 99% ludzi tutaj splywa jak po kaczce to co o nich mowisz, przeceniasz swoj wplyw na nich. Nie chce sie tutaj klocic, ale napieta atmosfere robisz tutaj ty. Prawdopodobnie masz kompleksy w tzw. RL jesli musisz na kazdym kroku podkreslac ze masz 'bujne' RL, znajomych, jestes tak rozrywkowy, inteligentny i wyksztalcony. Ulegasz stereotypom (ktos nosi dresy=lysy i glupi), pomimo ze sam im podlegasz (punk=brudas). Jesli uwazasz ze gdy ktos jest wyksztalcony to jest lepszym czlowiekiem od niewyksztalconego, to musze cie uswiadomic - jestes w bledzie.
Kurczę, lepiej bym tego nie ujął, na prawdę. Idealnie odzwierciedlenie mojego zdania, dodałbym co nie co, ale ogólny zarys jest perfekcyjny. Co gorsza, jest to w 100% prawda.

@top
Nudny film!

Btw Xere~, łap notkę!

Wielkimanitu
23-05-2009, 14:09
Ja pozwalam "ogłupiać się nudnym, oraz przepełnionym dziećmi światem Tibii" a na moje wyjątkowo bujne rl-life nie narzekam.
Czy ja jestem chory?

Nie, jesteś oryginalny :p

pol-lop
23-05-2009, 14:16
tak ;/ niestety kolega Xr3 jest metalem/brudasem ;D jest pewnie emo i nie wyłazi z domu ;D

@top
Film kozacki

Tjolek
23-05-2009, 14:16
Żeby żyć w środowisku tanich drechów bez wykształcenia? Fakt. Nie zasługuję na taki los ;).

No właśnie bo przecież każdy szanujący się metal ma wykształcenie wyższe, skończonych 5 fakultetów i oczywiście ukończył uczelnie muzyczną III°

Lasooch
23-05-2009, 14:30
tak ;/ niestety kolega Xr3 jest metalem/brudasem ;D jest pewnie emo i nie wyłazi z domu ;D

Pozostawię bez komentarza, nie warto się produkować.

@Tjolek: oczywiście nie. Ale zdecydowana większość metali, z którymi mam jakiś kontakt jest przynajmniej przeciętnie inteligentna. A wszyscy-poza-jednym panowie w dresach, z którymi miałem (nie)przyjemność obcować jest co najwyżej przeciętnie inteligentna. Zatem mniej stereotypu, więcej autopsji - a efekt ten sam.

Xr3
23-05-2009, 14:37
Centrum napiny. Sztandarowy przykład Tibijczyctwa wśród polskich graczy;).
To Forum nigdy się nie zmieni. No Hope.

Mysle ze jednak po 99% ludzi tutaj splywa jak po kaczce
Doskonale wiedzą, jacy są marni. Jednak duma, nie pozwala im się do tego przyznać. Mówię tutaj w szczególności o tej części marginesu społecznego, która ledwo co potrafi skleić zdanie, a wszelka kontrargumentacja opiera się na bezpodstawnych pomówieniach.

Prawdopodobnie masz kompleksy w tzw. RL jesli musisz na kazdym kroku podkreslac ze masz 'bujne' RL, znajomych, jestes tak rozrywkowy, inteligentny i wyksztalcony.
Śmiem zaprzeczyć.

Owszem, tnę się po żyłach, mam emo-słitbloga, a ze znajomymi palimy koty i polujemy z wiatrówką na klechów.

No właśnie bo przecież każdy szanujący się metal ma wykształcenie wyższe, skończonych 5 fakultetów i oczywiście ukończył uczelnie muzyczną III°
Cóż. Na pewno tego typu osób znajdziesz więcej w takim środowisku, niż gdybyś usiłował się doszukiwać ich na polskim, tibijskim forum, gdzie liczba zdebilowaciałych dzieci osiedli (np. pol-lop) sięga nieba.

Pozostawię bez komentarza, nie warto się produkować.
Co racja, to racja... Karygodny plebs. Zwykłem mawiać "podgatunek".

Tibijski_Peker
23-05-2009, 14:47
ale wy wszyscy jestescie fajni,pewnei kazdy z was ma bota na forum zeby odpisywal na kazdego krytykujacego was posta a sami w tym czasie bawicie sie na imprezach,ruchacie ostre laski macie czerwone paski i jestescie mega przystojni,ubieracie sie najmodniej na osiedlu i wasi rodzicie sa z was dumni :)

filmik fajny ale ten o molestowanym 12 latku mnie..przerazil...po prostu..
\/

pol-lop
23-05-2009, 14:51
zwisasz mi i powiewasz niczego nie muszę udowadniać na tym forum -.- to co napiszesz nie zmieni twojej osoby w realnym świecie.

Deyh
23-05-2009, 15:03
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Tharion
23-05-2009, 15:15

Mówi ktoś, kto jest najbardziej pojebanym człowiekiem na tym forum, dziecko tibi siedzące w domu,napinające się w każdym temacie, potrafiące pierdolić głupoty o wszystkim, mające przeświadczenie o swojej mądrości i wielkości.
Przy okazji z wyglądem ścierki do podłogi.

No taaa...

/aut~

Tjolek
23-05-2009, 15:21
Ort.

Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie ;)

Nie stawiamy przecinka przed następującymi spójnikami: albo, ani, bądź, czy, i, lub, niż, oraz, tudzież.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Przecinek

Dlatego to miejsce jest przez Ciebie najczęściej odwiedzane?

Doskonale wiedzą, jacy są marni. Jednak duma, nie pozwala im się do tego przyznać. Mówię tutaj w szczególności o tej części marginesu społecznego, która ledwo co potrafi skleić zdanie, a wszelka kontrargumentacja opiera się na bezpodstawnych pomówieniach.

1. Chyba jeszcze nie było tematu, w którym byś nie miał racji?
2. Twoja argumentacja zazwyczaj sprowadza się do manieczki = zuo, dresy = zuo. Ogólnie czego nie stworzyli metale itp. ZUO !!!

Cóż. Na pewno tego typu osób znajdziesz więcej w takim środowisku, niż gdybyś usiłował się doszukiwać ich na polskim, tibijskim forum, gdzie liczba zdebilowaciałych dzieci osiedli (np. pol-lop) sięga nieba.

Tak jak 2up. Dlatego lubisz tu wchodzić żeby pokazać wszystkim nieukom, debilom, ogólnie całemu podgatunkowi ludzi którzy są gorsi od Ciebie (według Ciebie) jaki to jesteś wykształcony i inteligentny.

Czyżby Hitler był jakimś Twoim bliskim krewnym? Mam nadzieję, że ktoś Ci wybije z głowy nazywanie innych ludzi pogatunkiem.

Xr3
23-05-2009, 15:39
dziecko tibi siedzące w domu
Dzieckiem Tibii siedzącym w domu? Stare dzieje. Bardzo stare;).

Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie
Ależ proszę.

Dlatego to miejsce jest przez Ciebie najczęściej odwiedzane?
Po części tak.

Twoja argumentacja zazwyczaj sprowadza się do manieczki = zuo, dresy = zuo
Pierwej oceniam poziom intelektualny. To, że w przypadku wymienionych przez ciebie grup społecznych jest on na ogół zerowy, to już ich wina.

Tak jak 2up. Dlatego lubisz tu wchodzić żeby pokazać wszystkim nieukom, debilom, ogólnie całemu podgatunkowi ludzi którzy są gorsi od Ciebie (według Ciebie) jaki to jesteś wykształcony i inteligentny.
Tak.

Czyżby Hitler był jakimś Twoim bliskim krewnym? Mam nadzieję, że ktoś Ci wybije z głowy nazywanie innych ludzi pogatunkiem.
Nie, nie jestem naziolem. Będę dobierał określenia do ludzi w taki sposób, jaki podpowie mi to rozum. A co do "podgatunku", to do osoby, którą do tej grupy przydzieliłem, przyrównał bym jeszcze takie określenia jak "Gangrena tego kraju i narodu" oraz "Dno marginesu społecznego".

@Topic
Jak bym forumowiczów widział...

Lasooch
23-05-2009, 16:05
ale wy wszyscy jestescie fajni,pewnei kazdy z was ma bota na forum zeby odpisywal na kazdego krytykujacego was posta a sami w tym czasie bawicie sie na imprezach,ruchacie ostre laski macie czerwone paski i jestescie mega przystojni,ubieracie sie najmodniej na osiedlu i wasi rodzicie sa z was dumni :)

Jeśli za 'fajnego' uważasz kogoś, kto koniecznie się musi modnie ubierać, to nie widzę sensu rozmowy z tOBĄ.

@Tjolek: poprawność polityczna to plaga. Mam (i Xr3 też ma) pełne prawo do własnej opinii i uważania niektórych ludzi (vide cygaństwo, osiedlowy plebs etc.) za gorszych. To, jak nazwiesz 'gorszych' (czy będzie to moje ulubione bydło, czy inne untermensche) jest kwestią indywidualną.

Mazur199
23-05-2009, 16:19
"je*nij mu liscia i sie uspokyje tej"
: D

Xr3

Ależ,określenia jak "Gangrena tego kraju i narodu" oraz "Dno marginesu społecznego",
oraz z ironiczno-pogardliwym uśmiechem, niemożność, uargumentowania, przełknąć gorycz porażki,Owszem

Czy takimi samymi słowami/określeniami posługujesz się codziennie? Jeśli tak to nawet nie chce wiedzieć jakich masz kumpli, bo albo są mocno zjarani albo narąbani by móc z Tobą wytrzymać.

@xr3

i notka Ryby na Twoim profilu mówią o Tobie wszystko, POJEDŹ PO MNIE BO MAM AVATAR ARMINA !! TECHNO
ELO !11

Miszczu
23-05-2009, 16:48
ze znajomymi palimy koty i polujemy z wiatrówką na klechów.

Chciałbyś!!

qq2
23-05-2009, 16:49
TECHNO = VIXA, ELECTRO, TRANCE, HARDCORE, HARDSTYLE, HOUSE _///
Piona za dobre myślenie!

Lasooch
23-05-2009, 17:25
Czy takimi samymi słowami/określeniami posługujesz się codziennie? Jeśli tak to nawet nie chce wiedzieć jakich masz kumpli, bo albo są mocno zjarani albo narąbani by móc z Tobą wytrzymać.

Prościej rzucić k*rwą co drugie słowo i nie używać wyrazów dłuższych niż siedmioliterowe, nie? Jeśli posługiwanie się zacytowanymi przez Ciebie określeniami jest dla Ciebie takie niesamowite, to współczuję i życzę Ci, byś wyrwał się kiedyś z dna intelektualnego.

neopostman
23-05-2009, 18:08

Problem w tym, że stawiasz siebie ponad innych. Lektura "Zbrodni i Kary" czy odrobina wiedzy o filozofii Nietzschego powinna tobie wyjaśnić do czego to zmierza.

Tjolek
23-05-2009, 18:25
Tak.

1. To szkoda mi Ciebie trochę a wiesz dlaczego. Bo gdybyś był chociaż w połowie tak inteligentny i wykształcony za jakiego się uważasz to byś nie siedział na tym forum i pieprzył o głupotach.

2. Nie wydaje mi się żeby inteligentni ludzie budowali swoją inteligencje na rozmowach z głupszymi ludźmi co próbujesz robić Ty. Tylko by rozmawiali z mądrzejszymi ale jakbyś na takiego trafił to by Cię zagiął tak, że byś zwinął się kłębek i wrócił na forum tibia.pl żeby dalej budować swoją wyimaginowaną inteligencje. Bo nie jest sztuką rozmowa z głupszym...

Jeżeli chcesz pokazać jaki to jest mądry to zrób coś żeby inni też tak uważali, bo uznawać siebie za inteligentnego może każdy ale nie każdy nim jest.

Wielkimanitu
23-05-2009, 18:41
Nie wydaje mi się żeby inteligentni ludzie budowali swoją inteligencje na rozmowach z głupszymi ludźmi co próbujesz robić Ty. Tylko by rozmawiali z mądrzejszymi ale jakbyś na takiego trafił to by Cię zagiął tak, że byś zwinął się kłębek i wrócił na forum tibia.pl żeby dalej budować swoją wyimaginowaną inteligencje. Bo nie jest sztuką rozmowa z głupszym...

Czyli Tjolek przyznaje, że Xr3 przewyższa go poziomem intelektualnym? :)

Tjolek
23-05-2009, 18:45
Czyli Tjolek przyznaje, że Xr3 przewyższa go poziomem intelektualnym? :)

1. To jest właśnie Polska..każdym interpretuje różne wypowiedzi jak mu jest wygodnie. Ale co się dziwić przykład idzie z samej góry czyli prezydent vs premier i interpretacja tego co powiedział Trybunał Konstytucyjny.

2. A nawet gdyby to co? Masz idealny przykład Dody IQ 160 a zachowuje się...

Erhion
23-05-2009, 18:57
Lubisz innych poprawiać więc chyba się nie obrazisz jak ktoś poprawi Ciebie ;)

Na końcu zdania stawia się kropkę. ;>

Skończcie to wzajemne poprawianie się.

pol-lop
23-05-2009, 19:25
@Xr3
http://www.ivona.com/?tk=ujEJuCHs

ZapodajMuze
23-05-2009, 19:38

Ty wszystko wiesz , wrozysz , czytasz w myslach . Zastanawiam sie czemu ty tarota o 24 nie ukladasz na tvnie .
Jak ci sie wydaje ze kazdy tylko wali glowa w stol bo ty powiesz po raz 30 "mam was w dupie i z politowaniem odpowiadam z ironicznym usmieszkiem na twarzy" to jestes bledzie .

Mazur199
23-05-2009, 20:10
Prościej rzucić k*rwą co drugie słowo i nie używać wyrazów dłuższych niż siedmioliterowe, nie? Jeśli posługiwanie się zacytowanymi przez Ciebie określeniami jest dla Ciebie takie niesamowite, to współczuję i życzę Ci, byś wyrwał się kiedyś z dna intelektualnego.

łatwiej powiedzieć znajomemu o chrabąszczu majowym:

Melolontha melolontha latają na dworze

czy:

pełno chrabąszczy lata na dworze

Zrobiłem Ci coś złego? Więc na mnie nie wjeżdżaj,k? I nie oceniaj ludzi przez pryzmat skrajności: kur*a = kretyn, fan muzyki trance = debil bo równie dobrze ja mogę nazwać Cię dresem lecz nie będzie miało to sensu więc stfu.

Tibijski_Peker
23-05-2009, 20:15
@Xr3
http://www.ivona.com/?tk=ujEJuCHs

http://www.ivona.com/?tk=Yk4ayxwp

Lasooch
23-05-2009, 20:25

czy:

A chwilę później mówisz o skrajnościach. Przykłady, które wcześniej wyrwałeś z postów Xr3 (może poza 'gangreną tego kraju i narodu', co rzeczywiście nie jest może najczęstszym określeniem) często przewijają się w moich wypowiedziach. Bo lepiej brzmi 'z ironiczno-pogardliwym uśmiechem' niż 'y, tego hehe k*rwa z uśmiechem na ryju nie?'. A żaden z tych zwrotów nie jest trudny do zrozumienia.

Zrobiłem Ci coś złego? Więc na mnie nie wjeżdżaj,k? I nie oceniaj ludzi przez pryzmat skrajności: kur*a = kretyn, fan muzyki trance = debil bo równie dobrze ja mogę nazwać Cię dresem lecz nie będzie miało to sensu więc stfu.

Jak rzucisz k*rwę, żeby wyrazić swoją złość, frustrację czy zaakcentować coś, spoko. Jak rzucasz k*rwami, bo nie wiesz co masz mówić - jesteś kretynem. A o ten drugi przypadek mi chodziło. Co do fanów muzyki trance będących debilami - czegoś takiego nie mówiłem (choć sam fanem nie jestem), ale typowi słuchacze niższych (... pogrubiam zanim ktoś się przyczepi) odmian muzyki elektronicznej jak najbardziej debilami są (tak, mówię o tych, którzy słuchają manieczek w golfie 3 tak głośno, że słychać trzęsący się zderzak w promieniu 15 metrów.

Ulrikk
23-05-2009, 20:27
Szkoda, że nie znam was wszystkich w rl. Byłbym wtedy taki fajny ;(

Aphino
23-05-2009, 20:51
Przepraszam, ale to nie jest temat o "RL life" Xr3 ani o nim samym.

Gierubesoen
24-05-2009, 02:49
Ej zróbcie zjazd w środku Polski, żeby każdy miał blisko i rozstrzygajcie sobie spory w rl :/ Fajnie składacie zdania, podajecie różne argumenty pisząc na forum, mając sporo czasu żeby przemyśleć to co się napisze, ciekawe czy w rozmowie w cztery oczy też niektórzy tak by błyszczeli ;D Nikt nie jest idealny, każdy ma jakieś wady, ale widzę, że niektórzy koniecznie muszą w internecie pokazać swoją "wyższość". Jak już ktoś wspomniał- "małe psy szczekają najgłośniej"... Rozmowa o realnym życiu przez internet to głupota, każda jest na swój sposób anonimowy i może udawać kogoś innego, kreować swój własny, fałszywy wizerunek. Zazwyczaj właśnie tacy 'wygadani' na forach mają mało do powiedzenia w rzeczywistości (nie wszyscy ofc). Huh, ale się rozpisałem, prawie jak arkusz maturalny z Makbeta _/ Dobranoc wszystkim brudasom, dresom, skinom, skejtom i hipisom :*

Aha i jeszcze jedno, Xr3- za bardzo ulegasz stereotypom, oceniasz zabawki po pudełkach ;>

piramjida
24-05-2009, 09:16
Oczywiscie, ze nie bo Xr3 koniecznie zaslania warstwe merytoryczna poslugujac sie jakimis slowami absolutnie nie na miejscu. Daleko nie trzeba szukac zeby zauwazyc, ze sam sie zaplatuje w tych slowach:

Great Axe nie jest tym samym przedmiotem, co kilka miesięcy temu. Egzystuje on już prawie na każdym serwerze.

Egzystencja oznacza tu sposób istnienia charakterystyczny wyłącznie dla człowieka

A co do jego inteligencji to zapewne nie ma o czym dyskutowac, cale to konto wyglada mi na jedna wielka i to niezla prowokacje.

pol-lop
24-05-2009, 11:44
ja bym był za takim spotkaniem ;D ale obicie kilku mord nic by nie załatwiło ;D nie jestem zwolennikiem rozwiązywania sporów po przed pięści , zwłaszcza że problemy mają ludzie przez internet , lecz w rzeczywistości bali by się spojrzeć w oczy, to tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
pozdro wszystkich napinaczy przez neta .

Piio
24-05-2009, 11:47
Głęboko wstrząśnięty filmem muszę jednak zareagować.
Od 2 strony tematu ciężko doszukać się postów dotyczących filmu, bo trwa tu waśn X3r i jego kolega vs reszta forum.

Dodam może pare słówek od siebie, żeby pokazać jak wygląda to z mojej strony (neutralnej). Nie chcę tu na nikogo nadawać, obrażać i mówić, że jest gorszy.

Może zacznę od X3r-a. Wyglądasz mi na kogoś kto umie się ładnie wypowiadać i sklejasz fajne zdania. Problem jednak tkwi w tym, że zamiast pisać artykuły dla jakiegoś pisemka, gdzie napewno udowodniłbyś swoją wartość, bo jak powiedziałem wcześniej-pisać umiesz, siedzisz na tym forum, gdzie jak wiadomo większość ludzi nie jest nawet pełnoletnia. Ludzie tutaj to młodzież, która komentuje filmy i pisze posty szybko oraz pod wpływem emocji po obejrzanym filmie. Celem tego jest szybkie przekazanie informacji w różnej formie i z użyciem różnych znaków np."zajebiaszczy loot","kurfa ale fart". Mało kto wtedy zwraca uwagę na to czy pisze poprawnie, czy składa poprawnie zdania. Owszem - fakt faktem jest, że niektórych postów po prostu nie da się czytać, ale Ty wyglądasz jakbyś śledził każdy temat, każdy post, żeby doszukać sie czegoś niepoprawnego lub niezgodnego z Twoimi przkonaniami. Potem następuje wymiana zdań, w której za wszelką cenę chcesz pokazać innym użytkownikom tego forum jak bardzo ich przerastasz intelektualnie. Jakoś specjalnie starasz się podkreślić grubą kreską przepaść dzielącą Ciebie i resztę. Często podczas kłótni, są używane teksty typu: "Ty sie kurwa kozaku nie odzywaj" itp, wtedy odpowiadasz tekstem ze stylem niczym z kodeksu karnego. (o właśnie nadawałbyś sie jeszcze na kogoś kto pisze listy formalne w rządzie). Być może w Twoim kręgu hierarchia opiera się na tym, kto jest lepiej wykształcony, ale napewno nie w RL life, ani tym bardziej na tym forum. Powodujesz tutaj niezłe zamieszanie przez to wszystko, dlatego nie dziw się, że wszystkich denerwujesz i teraz przez wyrobioną przez siebie opinię spotykasz się z atakami nawet jak nic "głupiego" nie powiesz. Mogę się z Tobą zgodzić, że poziom intelektualny młodzieży polskiej nie jest zbyt wysoki, ale każdy dba o siebie i każdy powinien byc zadowolony z tego jaki jest. Sami siebie kształtujemy, więc śmiem twierdzić, że jeżeli ktoś pisze niezbyt poprawnie i z czasem zacznie mu to przeszkadzać, to zajmie się sobą i nad tym popracuje. Więc niestety nie zmienisz świata, a jazda po innych tylko pogarsza Twoją sytuację.

Do reszty: Nie piszcie tyle postów, które w ogóle nie dotyczą filmu, bo i tak prędzej czy później zostaną skasowane przez jakiegoś modka. Poza tym wydaje mi się, że przez wasze wypociny w stronę X3ra, dajecie mu jeszcze większe pole do popisu.

DRoN
24-05-2009, 11:55
@ up

I właśnie ja nie wiem, dlaczego X3R nie miałby wchodzić tutaj dla zabawy :D

Czy takimi samymi słowami/określeniami posługujesz się codziennie?

Wgm na piśmie jest prościej sklecić ładne zdanie.

Jeśli tak to nawet nie chce wiedzieć jakich masz kumpli, bo albo są mocno zjarani albo narąbani by móc z Tobą wytrzymać.

Wystarczy nie przebywać z ludźmi, którzy adorują jedynie własną głupotę.

Problem w tym, że stawiasz siebie ponad innych. Lektura "Zbrodni i Kary" czy odrobina wiedzy o filozofii Nietzschego powinna tobie wyjaśnić do czego to zmierza.

Dziwne, że ktoś porusza tutaj taką ładną lekturę o.O
Oczywiście, jeżeli nie używasz jedynie podstawowych opracowań i programu szkolnego przedstawianego przed nauczyciela, to może się okazać, że autor wcale co innego miał na myśli.
Wgm "Zbrodnia i kara" to opowieść o upadku człowieka, którego wrażliwość nie pozwoliła mu na przeforsowanie własnej ideologii. A jego ostateczna klęska opisana jest w epilogu, kiedy to się przemienia (a wg 'tego co autor miał na myśli, no bo przecież wiemy że tak było, a Słowacki wielkim poetą był', to wtedy dokonało się odkupienie, czyli pozytywna metamorfoza... o.O).

Nie wydaje mi się żeby inteligentni ludzie budowali swoją inteligencje na rozmowach z głupszymi ludźmi co próbujesz robić Ty. Tylko by rozmawiali z mądrzejszymi ale jakbyś na takiego trafił to by Cię zagiął tak, że byś zwinął się kłębek i wrócił na forum tibia.pl żeby dalej budować swoją wyimaginowaną inteligencje. Bo nie jest sztuką rozmowa z głupszym...

Praca u podstaw :)

czy:

Wiesz co?
Ja zacznę tak mówić, jak się ich wysypie latem.

Xr3
24-05-2009, 17:28
Aha i jeszcze jedno, Xr3- za bardzo ulegasz stereotypom, oceniasz zabawki po pudełkach ;>
Oceniam grupy ludzi, na podstawie własnych obserwacji.

@Piramjida
Egzystuje on już prawie na każdym serwerze.
Zapewne pan Profesor Miodek przyznał by ci rację. Tak się jednak składa, że ja, mam nieco inne zdanie na temat poprawności stosowania niektórych wyrazów. Przykładowo, moim zdaniem zaczynanie wyrazów takich jak "ciebie" z dużej litery, nie ma sensu, więc na ogół się do tego nie stosuję.

@Piio
Potem następuje wymiana zdań, w której za wszelką cenę chcesz pokazać innym użytkownikom tego forum jak bardzo ich przerastasz intelektualnie. Jakoś specjalnie starasz się podkreślić grubą kreską przepaść dzielącą Ciebie i resztę. Często podczas kłótni, są używane teksty typu: "Ty sie kurwa kozaku nie odzywaj" itp, wtedy odpowiadasz tekstem ze stylem niczym z kodeksu karnego.
Nie ukrywam, że udzielanie się na tym forum, traktuję głównie jako formę rozrywki, co nie oznacza, że z założenia mam do każdego usera pejoratywne nastawienie. Lubię krytykować, jeśli mam w zanadrzu argumenty, a do ofensywy posuwam się tylko w momentach, w których widzę kretyństwo, którego nie trawię.

Powodujesz tutaj niezłe zamieszanie przez to wszystko, dlatego nie dziw się, że wszystkich denerwujesz i teraz przez wyrobioną przez siebie opinię spotykasz się z atakami nawet jak nic "głupiego" nie powiesz.
Trudno.

Mogę się z Tobą zgodzić, że poziom intelektualny młodzieży polskiej nie jest zbyt wysoki, ale każdy dba o siebie i każdy powinien byc zadowolony z tego jaki jest.
Proszę bardzo, lecz wśród osób głupich (wręcz zdebilowaciałych) to "zadowolenie" przybiera wyższą formę, którą jest skrajny przerost poczucia własnej wartości. Tanie dresiki, z którymi niestety muszę na tym forum mieć do czynienia, idealnie to obrazują - "Jadą" po każdym, kto ośmieli się mieć inne zdanie niż oni.

Więc niestety nie zmienisz świata, a jazda po innych tylko pogarsza Twoją sytuację.
Tylko z waszego punktu widzenia. Odnoszę wrażenie, iż tutejsza nisza intelektualna nie może znieść tego, że ktoś wyraża się mądrzej od nich. Analogicznie, powtarza się motyw z powstań - tępe chłopstwo mordowało inteligencję. Na tym forum, podobna do nich hołota, stara się zgnieść, oraz zgnoić wspomnianą "inteligencję" swoją liczebnością. Nie uważam się, za kogoś ponadprzeciętnie inteligentnego. Niemniej jednak, uważam siebie za usera inteligentniejszego od przeciętnego osiedlowego bambra, który nie dość, że ledwo co jest w stanie się poprawnie wysłowić, to jeszcze będzie kopał rowy, gdy ja, w tym samym momencie będę najprawdopodobniej na studiach.

@Film
Jak bym widział Trójkąt (dzielnica Wrocławia).

piramjida
24-05-2009, 20:20
Zapewne pan Profesor Miodek przyznał by ci rację. Tak się jednak składa, że ja, mam nieco inne zdanie na temat poprawności stosowania niektórych wyrazów. Przykładowo, moim zdaniem zaczynanie wyrazów takich jak "ciebie" z dużej litery, nie ma sensu, więc na ogół się do tego nie stosuję.
Jest ono po prostu uzyte niepoprawnie w tym kontekscie, twoje zdanie nic nie zmienia. Gdybys mial tak bogaty zasob slow jaki pokazujesz to z pewnoscia znalazlbys jakis synonim i wyraznie chciales sie popisac znajomoscia tego wyrazu, co zreszta robisz w kazdym poscie.

Ciebie z duzej litery pisze sie w szczegolnych przypadkach, za to 'przyznalby' pisze sie razem w kazdym przypadku, geniuszu.

Drewno_
24-05-2009, 20:46
Boze jak ja zobaczylem poczatek filmu to sie zastanawialem czy to nie sa typki z mojego osiedla...
[Na szczescie nie ale podobna patologia :d]

Mazur199
25-05-2009, 00:16
będzie kopał rowy, gdy ja, w tym samym momencie będę najprawdopodobniej na studiach.

Stereotyp, ludzie chociażby po studiach medycyny, na których spędzili dużo czasu i przeczytali setki książek o grubości książki telefonicznej zarabia przez pierwsze kilka/kilkadziesiąt lat mniej od ludzi gorzej wykształconych, zresztą teraz w wielu przypadkach praca fizyczna jest lepiej opłacana(wystarczy wyjechać za granice,wrócić z zarobioną kasą i rozkręcić własny interes). To jest tyko jeden przykład, opisany w skrócie bez wszystkich problemów które można spotkać po drodze(napisałem to po to,żeby mi ktoś nie wyskoczył z tekstem 'to zrób tak sam'.

W pobliżu mojej miejscowości znajduje się wiele zakładów, w tym 2 są jednymi z największych w Polsce, których właściciele mieli problemy z ukończeniem zawodówki.Wielu ludzi, których inteligencja poraża, ma dużo innych zdolności : >

Tjolek
25-05-2009, 00:23
Stereotyp, [...]

3/4 tego z pisze Xr3 to są stereotypy. Najlepszym rozwiązaniem jest ignorowanie go bo widać, że nie lubi przyswajać argumentów innych ludzi bo oczywiście on wie wszystko lepiej.

Jety
25-05-2009, 02:09
"Xr3 nie jestes bogiem uswiadom to sobie" <3 chodz pewnie ktos kto nie ma pojecia o zyciu nie wie skad ten cytat...

Xr3
25-05-2009, 06:54
@up
Nie śmiał bym się z tobą nie zgodzić. Nie mam pojęcia o życiu, gdyż nie jestem hip-chłopem (przez tę grupę za dalszą część tekstu, zostanę srodze skrzyczany), który fanatycznie broni grypsów pewnego nie żyjącego już hip-hopowca - Magika, który to z przyczyn do końca nie wyjaśnionych postanowił przetestować exani hur "down z poziomu czyjegoś balkonu. Prawdopodobnie zatracił zdolność dostrzegania różnicy poza własnym, zabakanym światem, a rzeczywistością. Jego wcale nieprzejaranych i niebezmądrych znajomych, owy incydent niczego nie nauczył - podobno wciąż bakają dzień w dzień, nawołując młode pokolenie, do hołdowania tej imo niezbyt mądrej idei.

Sugerował bym jednak nie dyskutować w tym miejscu na ten temat, z przyczyn oczywistych (nie dla wszystkich).

Vison
25-05-2009, 08:45
Lol niezłe (ten mały dobry)

ee a macie może ten filmik co był wczoraj w ,,uwadze'' co 12 latkowi kazali 8 latka w dupe ,,ruchac'' ?? (tylko dajcie bez cenzury)

Pedofil?

@Topic
Film całkiem, całkiem :D

Lasooch
25-05-2009, 16:55
"Xr3 nie jestes bogiem uswiadom to sobie" <3 chodz pewnie ktos kto nie ma pojecia o zyciu nie wie skad ten cytat...

Hahaha : D Nie, ten post nie jest za krótki. Wyraża dokładnie tyle, co chciałem.

Gierubesoen
26-05-2009, 15:52
Oceniam grupy ludzi, na podstawie własnych obserwacji.

Raczej stereotypów.

Oświeć mnie skąd pochodzi ten tekst, bo na pewno nie od PFK. I co ma do tego pojęcie o życiu?!

Zamne
26-05-2009, 16:00
Raczej stereotypów.

wyjątkowo się z tobą zgadzam ;/

Piio
26-05-2009, 16:04
Oświeć mnie skąd pochodzi ten tekst, bo na pewno nie od PFK. I co ma do tego pojęcie o życiu?!

Chyba z "Doniu - przestrzeń" ale tam to było "nie jestem bogiem, przemyśl to sobie"

Rampampam
26-05-2009, 22:53
Prawdę mówiąc...mało kto pobiłby tego dzieciaka ;D

Robert234
27-05-2009, 12:17
hahaha ale dobre:D

bolosaf
27-05-2009, 12:21

Gz hip hop

Jeśli chodzi o film to nie ma się co dziwic. Naogląda się takie i nasłucha kumpli na osiedlu i potem próbuje to naśladowac.