Pokaż pełną wersje : Pytanko
Mój kolega zapronował mi żebym poszedł z nim i z ekipą na pewien quest, w którym nagrodą są bohy. Nasze lvl to od 25lvl do 35lvl. Czy jest taki quest z tymi bohami i bez bramki levelowej ? To chyba nie jest quest spolling bo nie podaje drogi i potworów, a jeżeli tak to sry.
Shin Chan
29-12-2004, 13:30
moze po updacie jest :)
nie ma takiego Questa chyba ze jeszcze nie odkryty quest z bohami jest od 60 lvl :)
kurdzikus
29-12-2004, 20:52
Stary gdyby byl taki qlest to by bylo super ale to niemozliwe bo jest qlet na bohy od 60lvl i jeszcze jeden qlest na bohy banshy qlest a tam jest bramka lvl 8o
Evul Tibian
29-12-2004, 23:30
moze po updacie jest :)
nie ma takiego Questa chyba ze jeszcze nie odkryty quest z bohami jest od 60 lvl :)
najpierw mowisz ze moze jest taki quest a potem jestes pewny ze nie ma? nOObs plx?
@topic
nie ma takiego
zeby nie robic nowego wątku to:
czy żeby wejsc na ghost ship trzeba miec pacca?
Meeen1991
30-12-2004, 12:12
Mój kolega zapronował mi żebym poszedł z nim i z ekipą na pewien quest, w którym nagrodą są bohy. Nasze lvl to od 25lvl do 35lvl. Czy jest taki quest z tymi bohami i bez bramki levelowej ? To chyba nie jest quest spolling bo nie podaje drogi i potworów, a jeżeli tak to sry.
Jezeli wiesz gdzie to jest to sproboj Mibal...tez bym z wami szedł ale dednełem. :baby:
"BuRsZtYn"
30-12-2004, 21:56
OMFG
Najpierw sie pytasz o ten quest a potem mowisz ze nie podajesz drogi i nie jest to quesy spolling..
Jak dla mnie wszystko jasne :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.