Pokaż pełną wersje : piksele
zmienilem rozmiar obrazka a nie moge go dac jako awarta piksele sie nie zgadzaja rozmiar non stop ten sam jak to zrobic sciagnac gotowe tak to nie chce ;/ ale ...
Czytałem twoją wypowiedź 3 razy i kompletnie nie rozumiem tego bełkotu.
Maciekxd
23-05-2009, 21:16
@up
chodzi o avatar
@top
Masz za dużo pixeli w avatarze
Dark Sven
23-05-2009, 22:02
Abraham Lincoln?
@up
chodzi o avatar
@top
Masz za dużo pixeli w avatarze
Ta zmiejszylem wielkosc i tak dalej ale on nie chce mi sie wzucic na tibie.pl i nie wiem wlasnie czy rozmiar za duzy czy co.
Co do drugiego kolegi to jakiego bełkotu nie rozumiesz wyjasnie.
Ja także nie rozumiem tego bełkotu.
A owy bełkot znajduje się w całym 1-szym poście.
BTW. co to jest awart?
Pan i Wladca
24-05-2009, 11:41
Pokaż to co chcesz sobie do avka wrzucić...
zmienilem rozmiar obrazka a nie moge go dac jako awarta piksele sie nie zgadzaja rozmiar non stop ten sam jak to zrobic sciagnac gotowe tak to nie chce ;/ ale ...
pl?........................
Pokaż to co chcesz sobie do avka wrzucić...
jak mam Ci to pokazac ?
Wklej to np. na jakiś serwis ze zdjęciami fotsik.pl czy tinypic.com. Wrzuć zdjęcie i wyślij link.
Wklej to np. na jakiś serwis ze zdjęciami fotsik.pl czy tinypic.com. Wrzuć zdjęcie i wyślij link.
Ty nawet jak skopiowalem waszego awarta to nie moge go uzyc jako swojego chyba nie ma zadnego zabezpieczenia ze nie mozna miec dwuch tych samych
a co do tego co Ty mowisz to na imagemoge wklejic ?
Zegar_muminka
25-05-2009, 19:13
morze zmniejsz obrazek np do malych rozmiaruw np 10x10 pikseli a jak nei pujdzie to1x1 lub 2x2 taki pokazowy rzeby zoabczyc czy poszo bo ma napewno zarzu rozmiar ten obrazek i zpaisz w jpg anei w png bo jak go malowales w paincie to mogles zapisac w png czy bmp a to durzy rozmair ma wienc nei zapisuj w png tylko w jpg
DK-LOG.911
25-05-2009, 19:59
@fazi
imageshack.us
Browse...
poszukaj swojego "awatra" (tak napisales)
start upload!
potem klikaj w obrazek tak dlugo, az bedzie tylko on (na bialym tle), skopiuj linka i wklej na forum ...tutaj. (w takie znaczniki)
@kacper
nie na inypica!! forum go blokuje!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.