PDA

Pokaż pełną wersje : Problemy dla nowych...

bosal
06-01-2004, 02:14
Problem został już rozwiązany i obecnie zakładanie kont działa już automatycznie i poprawnie. Na wszelki wypadek zostawiamy jednak tego newsa.

-------------------------------------------------------------------

Jeszcze nie zostało wszystko skonfigurowane na nowym serwerze dlatego nowo zarejestrowani nie dostają maili, ani nie moga otrzymać przypomnienia hasła. W środe powinno wszystko działać tymczasem będziemy starali się aktywować konta ręcznie.
Co następuje:
Wszystkie nieaktywne konta zostały skasowane. Prosimy rejestrować się, a po rejestracji wysłać maila z podanego przy rejestracji na poniższy adres:

[email protected]

----
O takim temacie:
tibia.pl - ręczna aktywacja

O poniższej treści:
Proszę o aktywację konta na forum tibia.pl
login: [login ]
mail: [mail ]

Stwierdzam iż zapoznałem się z regulaminem forum.
----
A jeśli komuś naprawdę zalezy na szybkości aktywacji, to zapraszamny na kanał #tibia.pl na irc na quakenecie (jak ktoś nie wie, jak się dostać tam, to w dziale inne jest przyklejony temat). Tam niemal zawsze jakiś moderator tego forum jest online, więc tam najszybciej uzyskacie pomoc.

Tibia Cool
25-01-2004, 20:04
Ten nowy server bedzie dostepny tylko dla polakuw czy dla wszystkich?

MatKus
25-01-2004, 20:50
Czy jesteś w stanie oglądać tą stronę i to forum?
Jeśli tak, to znaczy, że nowy serwer dla strony jest dostępny równierz dla ciebe.
Chodzi tu o serwer dla strony, nie dla gry, na serwery gry nie mamy żadnego wpływu.

Bossmanek
01-02-2004, 02:11
Mam pytanie od niedawna zaałożyłem sobie tu konto i nie wiem jak założyć obrazek plzzz pomużcie ?( :rolleyes:

Hegemmon
01-02-2004, 02:31
Oryginalnie dodany przez Bossmanek
Mam pytanie od niedawna zaałożyłem sobie tu konto i nie wiem jak założyć obrazek plzzz pomużcie ?( :rolleyes:

na górze nad bannerem masz kilka ładnych przycisków... kliknij na tego ładniutkiego z napisem "Profil" a potem z listy wybierz "Emblematy" tam masz do wyboru kilka gotowych (a tak na marginesie.. wedłóg mnie większość jest do bani :P) lub możesz wstawić własny.

P.S. radzę dobrze zapoznać się ze swoim profilem.. to Ci się na pewno przyda :D

Bossmanek
04-02-2004, 13:57
Ok thx jestes dobry Ziom włąsnie sprubuje moze sie uda, w razie problemu napisze :D

Bossmanek
04-02-2004, 14:02
JUUUUUPPPPIII!!!!!! DZIAŁAĄ JEJEJEJEJEJEJE :D