Pokaż pełną wersje : Behemot solo 52
Mama nadzieje ze sie spodoba..
http://www.members.lycos.co.uk/jusin1234/mo/dupa.rec
salata2005
29-12-2004, 15:47
Filmik nudny troche tak na 5\10, ale najciekawsze w nim jest jego dużo mówiąca nazwa no i dialogi bohaterów, szczególnie pod końcem filmu :P
zdaje sobie sprawe z tego ze to nie jest najciekawszy film, aczkolwiek zrobilem go bo szkoda byloby tego nie uwiecznic =] a co do dialogów to troche sie zapomnialismy :P:P dzieki
Sredni? Jezu to jest super film, wdajcie sie w sytuacje tego kolesia, 1 blad i po nim. Wielkie gratz dla niego, zsolowal 2 behe na raz na 52lvlu!
cadardocia
29-12-2004, 16:11
gratzzz B)
jest tylko jedno ale: wasz język pozostawia wiele do zyczenia
salata2005
29-12-2004, 16:13
Nie no wielki GRATZ za solnięte behe. Ja tylko obiektywnie oceniłem film. :confused:
A co do języka to w swoim gronie takie zarty bywają zabawne i ok. Tylko trzeba było uprzedzić przyjaciół... bo na filmie jak widzisz niektórym mogą się nie spodobać... jak np poprzednikom... ja osobiście nie mam nic przeciwko :P
Bardzo fajny film GRATZ :))
A dialogi... Pierwsza Klasa :P
BRAVO
salata2005
29-12-2004, 20:20
Tia, wszystkich użekły dialogi. Może ten film jest wyreżyserowany 8o
Nie jest wyreżyserowany, Adio, Beholder Blade i Wenus to elita amery pod względem puszczania tekstów.
Kurcze nice movie (plx)
i spoko sposób na zabijanie Behe ale powiem jedno SHIT LOOT ;]
salata2005
29-12-2004, 22:17
Nie jest wyreżyserowany, Adio, Beholder Blade i Wenus to elita amery pod względem puszczania tekstów.
Tia z tym sie zgodze, zróbcie może jakiś turniej walki na słowa i nagrajcie to, może być fajna zabawa. :D
Maniak Hip-Hopu
29-12-2004, 23:19
Nie no zwała a te teksty co leciały do już mnie dobiły ( sutek mokry ) hahahah>
A wogole wykonianie Gratz
Tomcio2002
29-12-2004, 23:24
Fim TANDETA !!! A slownictwo ponizej sredniego poziomu Mozambiku ... Te koncowe dialogi .... Jednym slowem NIE SCIAGAC !!
Kryptonics
30-12-2004, 00:27
Eeeee tam mi się podobało,najlepszy tekst:"końska spie..olina" Buahahahahaha żeś doje..ł pi.dzie uszy hehe.Gratz!!!
Solowanie tych behemotow mi sie podobalo, ale teksty nie. Odebralem to jak "Zabilem dwa behemoty solo, to teraz troche poprzeklinam, zeby byc macho..". Nie to, zebym byl przeciwny przeklinaniu. Pozwala to odreagowac zlosc lub inne emocje, ale.. na tym filmie bylo tego za duzo.. bylo to sztuczne!
Ale gratuluje..
Ludzie bardziej oryginalnego filmu nie znajdziecie.
Teksty były spontaniczne, ja Adio i Behi lubimy sobie porozmawiać w ten sposób. Zresztą lepiej porobić z siebie jaja nawzajem wiedząc, że nikogo nie bedzie to obrażać, niż wyzywać kogoś od noobów, często za friko.
Bardziej żenujący jest natomiast poziom znajomości ortografii niektórych (większości) polskich graczy... Film był tak samo spontaniczny jak teksty, w ogóle nie miał iść na to forum, to miało być po prostu uwiecznienie solowania behemotów.
Pozdrawiam - Wenus.
Very nice filmik.Ale obrażenia z sd suxory:(nie było chyba żadnego 200+.Słownictwo=lepiej poprzeklinac z kolegami niż poprzeklinać na przechodniów
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.