Pokaż pełną wersje : Serwer 270MS hhf&spectre pro exp
http://uploadhyper.com/file/3337/hffspectre.cam.html
bardzo dobry exp przy czym rowniez nie ma waste = ]
//rav
Flafik09
29-05-2009, 14:10
Nie dosc ze taki exp........... to i jeszcze waste nie ma
Gigantyczne profity na hff czy spectre (chociaż tu już chyba mniej) to chyba rzecz powszechnie wiadoma. Gdyby komuś w Tibii zależało wyłącznie na PG i kasie, to od 130 lvla nie znajdzie w całej Tibii lepszego miejsca od HFF. Osobiście expie (czy też expiłem) gdzie indziej niż na hff, kiedy mi się nudziło albo chciałem powastować trochę kasy, którą tam zarobiłem.
Gigantyczne profity na hff czy spectre (chociaż tu już chyba mniej) to chyba rzecz powszechnie wiadoma. Gdyby komuś w Tibii zależało wyłącznie na PG i kasie, to od 130 lvla nie znajdzie w całej Tibii lepszego miejsca od HFF. Osobiście expie (czy też expiłem) gdzie indziej niż na hff, kiedy mi się nudziło albo chciałem powastować trochę kasy, którą tam zarobiłem.
Dodajmy przy tym, że trzeba być msem lub edkiem
Myślałem, że przynajmniej na hff będzie potrzeba trochę oganięcia, a tu koleś lata sobie w kółko bez problemu i nawet many nie musi odnawiać...
To oczywiste. Chociaż myślę, że ogarnięty ~150-200 palek również dałby radę z crystal arrowsów + divine missle (czy jak im tam, te lodowe) na hff.
Myślałem, że przynajmniej na hff będzie potrzeba trochę oganięcia, a tu koleś lata sobie w kółko bez problemu i nawet many nie musi odnawiać...
Bo ma 270 lvl? Poexpij sobie tam na 130-150 lvlu.
nom niezle Sashra wymiata sorkiem, jaki exp lapie 0.0
Dzielny-Pixel
29-05-2009, 19:01
Nie koniecznie siedziałem 123 rp na dolnym respie i dawałem rade (arrows+san) najlepiej od 130 (buty)
na 1 H+/- expa dostawałem 1-2 wave
Co do Sashry... Ma skilla którego pokazała już na EK.
Ktoś ma dokładny loot? bo mi umknął gdzieś :)
Tibijski_Peker
29-05-2009, 21:06
Co do Sashry... Ma skilla którego pokazała już na EK.
sashra to kobieta? 8o
sashra to kobieta? 8o
nie. chyba ze chodzilo komus o bubble xd
a co do skila na ek fakt, elegancko bocik na final warnie ; ] ale generalnie lubie tego kolesia
trochę niebezpieczny sposób expienia :> no ale mu wychodziło to całkiem fajnie.
Sashrą miał najlepsze filmy z expienia jakie powstały ;)
Rygorety
30-05-2009, 18:55
sashra to kobieta? 8o
fajny avatar
a poza tym ten hunt to waste nie?
feneriooom
31-05-2009, 01:00
Embermane to moj idol :D
@up
No to masz całkiem zajebiście. o/
@film
Całkiem całkiem.
feneriooom
31-05-2009, 14:55
Wiem, Ameryki nie odkryles.
Hff zajebisty exp i profit :)
Jedyna wada jest to ze ciagle zajete xd
nie. chyba ze chodzilo komus o bubble xd
a co do skila na ek fakt, elegancko bocik na final warnie ; ] ale generalnie lubie tego kolesia
No raczej delete za bota nie dostal tylko za pk.
K sry miszczu, bo nie bylo napisane na t.com za co dostal. Wiesz najwiecej jeszcze raz przepraszam i klaniam sie przed Toba. ;(
Emeryt__Azury
23-06-2009, 16:57
Dostał bana za "pk" , ale byłło to spowodowane hackiem. Stracił kupe kasy, wiem bo dobre kontakty trzymamy od paru lat ;)
trochę niebezpieczny sposób expienia :> no ale mu wychodziło to całkiem fajnie.
na jego lvlu jedynym ryzykiem jest psikus ze strony neta
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.