Pokaż pełną wersje : Serwer 204ed hacked
narana(non-pvp) Darmarz
troche itemow wpadlo. postac po wyczyszczeniu zostala zrookowana do 90lvla~
http://uploadhyper.com/file/3339/204edNARANA.cam.html
//rav
Troche na + ;o ale nie potrzebnie go zjechal ;s
Marecki666
25-05-2009, 17:01
nie wrzucaj takich filmów, nie ma sensu
hack -> HACKERZY TO NOBY I NIEUMIEJOL GRAC NOBY ZASRANE -> sam jestes nob zasrany -> close/delete
Prison_Break
25-05-2009, 17:03
No troche tego zgarnal, ale szalu nie bylo
narana(non-pvp) Darmarz
troche itemow wpadlo. postac po wyczysczeniu zostala zrookowana do 90lvla~
http://uploadhyper.com/file/3339/204edNARANA.cam.html
//rav
Gdyby postać została zrookowana to chyba do 1 lvla, a nie 90 :p
Gdyby postać została zrookowana to chyba do 1 lvla, a nie 90 :p
to takie potoczne okreslenie kiedy ci ktos 'jedzie z charem w dol' malo kto jest takim wyczynem by padac do 6 a potem na pierwszy lvl generalnie szkoda na to czasu
Pisalem juz to na tibia.de, akila to zerowiec =)
hack -> HACKERZY TO NOBY I NIEUMIEJOL GRAC NOBY ZASRANE -> sam jestes nob zasrany -> close/delete
A wiesz, że hacki z nieba nie spadają? Noobem bym nazwał osobę, która dała się shackowac.
@top
Trochę kasy zarobił, ale zastanawiam się, czemu całego domku nie opróżnił :P
T3H_VirUs
25-05-2009, 18:15
A wiesz, że hacki z nieba nie spadają? Noobem bym nazwał osobę, która dała się shackowac.
Racja Racja : p
znowubanhehe
25-05-2009, 18:29
@top
Może wiedział ,że ten koleś wszedł na gg albo coś i zaraz będzie chciał wbić na chara czy coś ; [
Pirate Cutthroats
25-05-2009, 18:36
Słabe...i totalnie niepotrzebne tutaj. Wszystkie filmy prezentujące shakowane postacie są słabe :)
Marecki666
25-05-2009, 18:47
akurat o hackach troche wiem ;)
Kuro_Warrior
25-05-2009, 19:42
19:20 Rokyn: Wow, you have reached the magic number of a million gp!!! Your account balance is 3474080 gold!
Wy w godzine tyle na dwarfach macie nie? rly slabe, co tam 3,5kk do wody bym wywalil
--Ogorek--
25-05-2009, 20:38
@up
oni chyba nie oglądali tego filmiku, co tam 3,5kk w kasie i nastepne 1kk w itemach ...
@top
A nie zrozumiałeś, że on napisał co dzieje się w takich tematach, a nie wyraził swojej opinii? Czytanie ze zrozumieniem ftw like anytimes.
@topic
Sporo kasy o.O
Marecki666
25-05-2009, 21:05
^
madry, moze dlatego, ze z Lublina _/
19:20 Rokyn: Wow, you have reached the magic number of a million gp!!! Your account balance is 3474080 gold!
npc mowiacy "gp"? mam jakies podejrzenie ze to OTeeS
Albo nie miał nigdy tyle kaski ;s
ta opcja :x
@up
Albo chciałeś pokazać, że wiesz co to ironia, albo jesteś idiotą.
FaJny_Spam_Bot
26-05-2009, 15:41
Alguem br ?
Widać że Ci ukradli twoje drogocenne 32x32
I za to ty nie umiesz pisać
Film może być :p stracił, dużo, ale w końcu to tylko pixele.
rafi.praga
26-05-2009, 15:52
@up
Albo chciałeś pokazać, że wiesz co to ironia, albo jesteś idiotą.
BingooCola
26-05-2009, 16:04
15:43 Tutadorix: »Ty mam do ciebie inva
15:43 Tutadorix: »:D?
hahah :D:D
Wreście jakiś filmik z hackiem :P
Flafik09
29-05-2009, 14:11
jak ten koles sie podniecal ze to on haknął.... wszedzie przy spellach i nawet na tibia.com w char info dodal zal mi go
Kuro_Warrior
29-05-2009, 19:05
Alguem br ?
Film może być :p stracił, dużo, ale w końcu to tylko pixele.
Tak, na pewno Marecki nie napisał tego specjalnie, bo przecież on dobrze wie, że pisze się tak jak to właśnie zrobił. Jesteś debilem.
#Marecki - <przytul>
Marecki666
29-05-2009, 20:25
Alguem br ?
pl?
@Kuro
:*
pl?
autorowi posta chodzi raczej o to ze 'miales haka i sie żalisz' xd
trafił swoj na swego
fragowanie na non-pvp tez yeboosku swiadyczyyy o nieumjejęłtności gry, noobqu (za/po/wy)sra i nyma w tym nic dziwnego
"@Kuro
:*"
btw. lubisz całować chłopców?
PS: kiedy nastepne filmiki trunka i spolki z 'pingowania' innych graczy/blokowania?
trafił swoj na swego
fragowanie na non-pvp tez yeboosku swiadyczyyy o nieumjejęłtności gry, noobqu (za/po/wy)sra i nyma w tym nic dziwnego
"@Kuro
:*"
btw. lubisz całować chłopców?
PS: kiedy nastepne filmiki trunka i spolki z 'pingowania' innych graczy/blokowania?
Tak, zabijanie 120 ed 87 ekiem na ancientach swiadczy o tym, ze marecki nie umie grac. Made my day.
lol kofam was XD
film jak film zarobek duzy ale to nie bylo jakies widowisko i rary ; D
00:16 Tutadorix: »Ty mam do ciebie inva
00:16 Tutadorix: »:D?
rozje.ało mnie ;]
xumi_wielki
25-06-2009, 21:24
Double Post ^^^^^^^^^^^^
xumi_wielki
25-06-2009, 21:26
npc mowiacy "gp"? mam jakies podejrzenie ze to OTeeS
ta opcja :x
PORROSTU ZAL ;( chyba ty cale zycie na otsie grales i teraz jakies urojenia masz ;/
idiota poprostu ;/
Co do tej kasy - naprawdę szału nie ma, znam parę osób 200+ i wiem, że na tym lvlu ma się już często po 5kk, bo kasa praktycznie sama z nieba spada ;d
--Ogorek--
25-06-2009, 22:30
no a ja mam 1kk*1kk w banku i to jest max wtedy zamienia sie na złote źjemnjaki a jak sie na nie naciśnie tak jak na ots to się zmieniają w dsl i 1kk*500k
@up
PRAWIE jesteś zajebisty.
Kondziooo
25-06-2009, 22:49
Co do tej kasy - naprawdę szału nie ma, znam parę osób 200+ i wiem, że na tym lvlu ma się już często po 5kk, bo kasa praktycznie sama z nieba spada ;d
Signed. Dzis gadalem z kumplem 170 ed to mowi ze jak wyda na mane 800k na frosty, to zarobku ma ponad 1kk~ + prawie kazda taka postac ma money makkerow itp.
hackerzy to ci którzy umia dobrze wykorzystać głupote ludzką ;)
Dać się hacknąć - tak trzeba być strasznie nieuważnym. 2 sprawa to ci "pseudo hackerzy" tibijscy to po prostu obdarzeni małym ptaszkiem chłopcy, którzy w jakiś inny sposób muszą odreagować swoją niemoc.
Wy w godzine tyle na dwarfach macie nie? rly slabe, co tam 3,5kk do wody bym wywalil
Jak twoj miszcz zimmer zrobil? xD
kapsel498
27-06-2009, 10:44
Ty za to miałeś HAHAHAHAHA:baby:
Kondziooo
27-06-2009, 12:14
Dać się hacknąć - tak trzeba być strasznie nieuważnym. 2 sprawa to ci "pseudo hackerzy" tibijscy to po prostu obdarzeni małym ptaszkiem chłopcy, którzy w jakiś inny sposób muszą odreagować swoją niemoc.
A moim zdaniem osoby piszace takie typu posty sa to ludzie nie obdarzeni ptaszkiem, dla ktorych pixele to cale zycie i hakerzy ktorzy te zycie potrafia im zabrac to zuo. Pozatym ci jak to nazwales "pseudo hakerzy tibijscy" watpie ze sa to ludzie ktorzy musza odreagowac swoja niemoc, tylko ludzie ktorzy lubia latwe pieniadze.
Najgorsze jest to, że wysiłek "hakerków tibjiskich" to pójść do banku i zapłacić przelewem..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.