Pokaż pełną wersje : Barbarian <3
Posiadam 69EK skille 80/79. Jestem wprost zakochany w Barbarian addonie i za wszelka cenę muszę go zdobyć! xD Temat założyłem, bo chce byście mi poradzili w jaki sposób i gdzie moge zarobić około 1,2 - 1,4kk ;p
To dziewczyny juz wyginely?:<
Gierubesoen
25-05-2009, 19:38
Jestem zakochany w Barbarian addonie i za wszelka cenę muszę go zdobyć!
pedau?
A tak serio- rób lootbagi, exp na potworach które zrzucają addon items potrzebne do barbariana, handluj z djinnami i rashidem, rób lootbagi, exp na potworach które dają dużo kasy a mało expa (djinny, małpy, scaraby), rób lootbagi
Allegro.
<dziesienc znakuff>
a co myślicie o robieniu lootbagów i sciągania skór z mino na Darashii?
Osobiscie w dzien udalo mi się tam zarobić 80k ale to dawno temu. :)
Maciekxd
25-05-2009, 20:00
Na barbarianach ładnie sypie... ;P
Gierubesoen
25-05-2009, 20:04
rób lootbagi,
rób lootbagi,
rób lootbagi
a co myślicie o robieniu lootbagów
jak zadajesz pytania to przynajmniej czytaj odpowiedzi... jeśli nie skumałeś jeszcze- tak, lootbagi to bardzo dobry sposób
Na barbarianach ładnie sypie... ;P
wiem, lecz boje sie waste tam nie mam jakiegos pro eq (Skull Helmet, DSM, Blue Legi, BOH, Demon Shield, Heroic Axe, Platinium Amulet)
up
tak ale ja sie glownie pytam o miejsce ^^
To dziewczyny juz wyginely?:<
LOL, to ty nie wiesz!?
Barbariany na średnim campie ( jak jesteś na pvp to zajmujesz sobie na kilka h, jak na non-pvp to wpierdzielasz się byle komu i lootujesz).
Też kocham barbariana, kumple?
Barbariany na średnim campie ( jak jesteś na pvp to zajmujesz sobie na kilka h, jak na non-pvp to wpierdzielasz się byle komu i lootujesz).
Też kocham barbariana, kumple?
jaj xd niestety non pvp ;s teraz za pozno na zmiany ;p
... w jaki sposób i gdzie moge zarobić około 1,2 - 1,4kk ;p
1. Allegro.pl - szybko
2. Botuj na Tombach, Scarabach, Ape, albo na żółwiach, albo na Chaokach.
Na FACC botuj na Deep fibuli albo Dwarfach Guardach.
Zbieraj Loota (rób lootbagi).
3. Poszukaj jakiegoś 60+ ED i z nim klep Hydry, Hero, Dl'e - On cię sioha, więc waste nie ma.
4. http://img268.imageshack.us/img268/2425/hhhhhhhh.jpg Zrób to i wyjżyj zza okno. Uważaj jednak, tam jest świat 3D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.