Pokaż pełną wersje : Skile 90/90 co dalej?!
arkadio92
26-05-2009, 00:58
Witam. Mam elite knight`a na poziomie 57 ze skilami 90/90... Dotychczas skilowałem sobie na slime a teraz za szybko pada... Może zna ktoś jakaś miejscówke z Gargoyle... Wiem ze gdzieś jest na Tarpit Tomb ale nie wiem jak dojść :confused: ... Może ktoś tak dobry opisze mi droge :) A i czy z tym poziomem mam szanse tam iść?
57 knight ze skilami 90/90 to nadal 57 knight.
Radził bym poexpić. Do 130 lvl, na gibko miał byś 93+/90+
A jak chcesz skilować to na monkach jak się idzie na Worlo (musisz trochę zboczyć z drogi).
arkadio92
26-05-2009, 09:10
57 knight ze skilami 90/90 to nadal 57 knight.
Radził bym poexpić. Do 130 lvl, na gibko miał byś 93+/90+
A jak chcesz skilować to na monkach jak się idzie na Worlo (musisz trochę zboczyć z drogi).
Hmm... Co to jest te Worlo bo nawet na google nie moge tego znaleść...
no ja tez nie mam pojecia co to jest worlo xDD
GreeNFirE
31-05-2009, 19:48
Warlocki , jak idzesz na demone na facc
demoninator
01-06-2009, 18:20
Ja bym na Twoim miejscu poexpił troche. Skill Ci troche wejdzie a i potem lepiej będzie Ci się skillowało na gargoylach np. Jest miejscówka na green lub blue djinn tower oraz na tombie ale to dobra miejscówka i raczej nie chciano by o niej rozpowiadać.
A po co skillować dalej? Jesteś uzależniony czy masz za dużo czasu?
Wejscie do tar tombu sam se znajdz. Schodzisz na najnizszy poziom, stajesz na niebieskim plomyku, obok siebie kladziesz scarab coina. Idziesz na west, potem na south. Na pierwszym zakrecie w lewo. W tym korytarzu znajdziesz takie oddzielone sciana pomieszczenie z tp. Kilka sqm od niego, na north bedzisz mial takie "wystajace cos" na scianie. Dajesz na to use, sciana sie otwiera. Lurujesz 3-4 gargoyle, wchodzisz do pomieszczenia, stajesz na skos od tp, po < \/ jego stronie. Na lewej scianie obok ciebie bedziesz mial znowu takie "wystajace cos". Dajesz na to use, pokoj sie zamyka.
arkadio92
08-06-2009, 18:30
A po co skillować dalej? Jesteś uzależniony czy masz za dużo czasu?
Jesteś niestety w błędzie. Ani nie jestem uzależniony ani nie ma za dużo czasu... Jeśli wole mieć dobre skile to moja sprawa, więc?
Może spróbuj na monkach? Jest kilka miejsc, gdzie można dobrze poskilować.
Stone tomby tp na -3 ..... ale po co na 57 lvl ze skilami 90/90 skilować dalej ? ;o starczy ci to do 100 lvl lekko ;] ...jak nie więcej ;p naprawde odpuść sobie i idz expić ;p
domyslam sie ze to non pvp skoro nie skilowales na summonie, wiec polece Ci gargoyle w tarpit tomb albo monki w MOTLS tak poza tym raczej nie masz gdzie skilowac
hmmm pytasz co dalej??? idź expić... B)
SarutobiAsuma
12-06-2009, 23:41
Gargojle są jeszcze na kopach ;) Dwie wyrypane miejscowy do których można dojść na 50 lvlu bez problemu ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.