Pokaż pełną wersje : Serwer 109 ed solo na nightmare
http://rapidshare.com/files/237455747/nighty.cam.html
http://www.speedy...share.com/157327504.html
Nudziło mi się a miałem koledze pokazac jak tam się expi ;).
Mały lot luck nawet się trafił B).
No locik elegancki jak na 20+ minut :)
Ździwiłem się troche ,że nie poleciało żadne demonic essence :p
Robert234
27-05-2009, 12:25
no loot dobry ale ed ciezko sie expic na nightmare;/
T3H_VirUs
27-05-2009, 15:30
no loot dobry ale ed ciezko sie expic na nightmare;/
co ty opowiadasz? -,-
90 levelem na lajcie smigasz
co ty opowiadasz? -,-
90 levelem na lajcie smigasz
hahaha grałes kiedyś ed?albo msem?Nightmare ma wystarczające kombo do ściągnięcia Cie na 90 lvl więc z łaski swojej nie wiesz = nie wypowiadaj się.
Mlot_Udarowy
28-05-2009, 16:24
hahaha grałes kiedyś ed?albo msem?Nightmare ma wystarczające kombo do ściągnięcia Cie na 90 lvl więc z łaski swojej nie wiesz = nie wypowiadaj się.
No chyba że jesteś takim nie ogarem jak ty.
T3H_VirUs
28-05-2009, 16:25
grałem :) :*
@down
nie hałcz szczeniaku
Czy wy ślepi jestescie? To OTS -.- mapka zle zrobiona lol2
Pozdro nOObs
Dostaliscie free pacca idzcie zobaczyc ze inaczej to wyglada na RL Tibii xD
No chyba, ze na Premii jest inna mapa.. ale wątpie ;)
grałem :) :*
@down
nie hałcz szczeniaku
Przyśniło Ci się ,jak grałeś .Juhhhhy ma racje a ponieważ nie możesz znaleśc jakiegoś kontrargumentu nazywasz go szczeniakiem, jesteś żałosny...ktoś chciał zaszpanowac ale cóż ..
T3H_VirUs
28-05-2009, 22:21
Nie było to spowodowane brakiem argumentu chłopcze, ale tym że mnie uraził swoim "tekstem". Więc mu odpowiedziałem na jego poziomie.
A poza tym żałosny jesteś Ty skoro sądzisz że na 90lvlu nie da rady ubić nita.
Pozdro dla Ciebie dempahu
@edit
@2down
ja wiem swoje Ty wiesz swoje.
Koniec.
Coozeman
28-05-2009, 22:24
22:04 Wobtof [109]: jebac zydzew
<33. Bosko jak na 24 minuty :p
Nie było to spowodowane brakiem argumentu chłopcze, ale tym że mnie uraził swoim "tekstem". Więc mu odpowiedziałem na jego poziomie.
A poza tym żałosny jesteś Ty skoro sądzisz że na 90lvlu nie da rady ubić nita.
Pozdro dla Ciebie dempahu
Nie mówie ,że nie da rady ,po prostu raz zabije a na którymś kolejnym padnie.Ty natomiast uważasz ,że 90 lvl może na loozie expic na najtach. Z łaski swojej zamknij się i nie wypowiadaj na tematy o których nie masz zielonego pojęcia :<.Nie ,nie będe już się z Tobą kłócił.
@up
A tak jakoś ,mi się ,,wymsknęło" :p
Kuro_Warrior
29-05-2009, 18:41
Tak, tak wszyscy takie pr0 ogary jestescie ze bania mala. W terra secie w ktorym laziles, dostajesz 18% mniej z poisonu, do czego ubrałbym jeszcze silver amulet (nie pamiętam czy miałeś). W efekcie dostajesz 28% mniej z p bomby czyli z maksymalnego hita równego 350 dostajesz jedyne 252. 90-lvlowy druid posiada 595 hp. Mara z ręki walnie koło 130, bomba za ww. 252 i i sd za 180 (jakby jechała na koksie) co łącznie daje 562. Zostaje 33hp. Wiem, że to suche statystki ale wątpie żeby w rzeczywistości udało jej się uderzyć wszystkie ciosy na raz i do tego w ich najmocniejszym wydaniu. Podsumowujac - można bić mary solo 90 ed'em, czyli zgadzam się z Wirem. Yooo. ;)
EDIT: Można dołożyć jeszcze greenwood coat (+12% od earth) - bomba będzie wynosiła wtedy maksymalnie 238, czyli zamiast 33hp zostanie 45!
19:52 Wobtof [109]: jebac zydzew]
Od razu się miło ogląda :)
Kuro_Warrior
02-06-2009, 21:13
Racja.
Każdy z nas to wie,
co w życiu liczy się,
tylko Poznański Lech,
niebiesko-biały herb,
w żyłach szlachetna krew
Będziemy razem z nim,
do końca naszych dni,
duma i wiara w nas,
nic nie zatrzyma nas,
na mistrza przyszedł czas.
Można dołożyć jeszcze greenwood coat (+12% od earth) - bomba będzie wynosiła wtedy maksymalnie 238, czyli zamiast 33hp zostanie 45!
No a napewno wszyscy leczycie się do full hp... przecież jak masz jeszcze green to się nie leczysz bo to waste, dlatego tak czy siak możesz łatwo paść. Kiedyś moim 145ek próbowałem na marach i nie dość, że czasem samą exurą było ciężko się wyleczyć to z softami ciężko ja dogonić.
Można je bic i chuj co to za waste 20 many na exure jak hita dostaniesz...
Można je bic i chuj co to za waste 20 many na exure jak hita dostaniesz...
Nie ,nie mozna chyba ,że znajdziesz gdzieś resp 1x nighta ,albo będziesz tak je lał na tym 90 lvlu żeby nigdy nic więcej od 1 Tobie nie podeszło chodziaż na tibia wiki maxymalne combo jest 720 więc nie wiem skąd sobie Kuru wytrzasnąłeś te swoje niesamowite obliczenia.Jestem pewien ,ze 90ed padnie w koncu na nighcie nawet w terra secie.Chyba ,że jeszcze będzie miał terra amulet to wtedy może troche dłużej poexpi.
klapkostrzal
03-06-2009, 19:45
Faktycznie 90 edkiem ciezko byloby expic na najtach ,chociraz zalezy co rozumie expic :DD czy na farcie uciekajac czy uciekac bo stac przy najcie i lac go troche glupota to tez niema takiego respu zeby byl tylko 1 i mozna byloby uciec :D wczesniej czy puznije by musial wrzucic utamke wkoncu 2 by wpadly i co solal by je ^^
2# up
une - naucz sie pisac
deux - dobrze napisalem
trois - na tym swoim 110 lvlu edem tez padniesz na 1 marze i scionie wiec nie wiem jaka roznice w tym wypadku robi 100 hp
quatre - nie kloc sie, bo w zyciu tyle marow zabilem ile ty na filmikach nie widziales, a nigdy nie dostalem combo wiekszego niz 620~ palladynem, czyli bez terra seta
yo
2# up
une - naucz sie pisac
deux - dobrze napisalem
trois - na tym swoim 110 lvlu edem tez padniesz na 1 marze i scionie wiec nie wiem jaka roznice w tym wypadku robi 100 hp
quatre - nie kloc sie, bo w zyciu tyle marow zabilem ile ty na filmikach nie widziales, a nigdy nie dostalem combo wiekszego niz 620~ palladynem, czyli bez terra seta
yo
Primo jestes kretynem.Znajdz mi błedy które napisałem.
Secundo jesli nie widzisz róznicy pomiędzy 90 ed a 100 powinieneś sie leczyc.
Tertio pisząc liczby po francusku nie jestes fajny.
Primo jestes kretynem.Znajdz mi błedy które napisałem.
Secundo jesli nie widzisz róznicy pomiędzy 90 ed a 100 powinieneś sie leczyc.
Tertio pisząc liczby po francusku nie jestes fajny.
HAHAHAHhahAHhahHhaHAHahAHHahHAH
Jeżeli uważasz, że wyraz 'chodziaż' jest poprawny, ty powinienes sie leczyc.
Jeżeli masz 2 mary na klacie nie ma roznicy miedzy 90, a 100 ed. Tak czy siak padniesz na pierwsze mocniejsze combo. Chcialem zablysnac, ze oprocz polskiego umiem pisac liczby po francusku, kozak jestem nie?
Masz coś jeszcze do dodania 'miszczu'?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.