Pokaż pełną wersje : Nowe wyjście z Rooka? Quest?
Harven0700
26-05-2009, 19:30
Cześć, mam pewien problem, na którego odpowiedzi szukam już od ponad 20 minut...
Dawniej grałem w tibie, więc postanowiłem zagrać znowu. Ubiłem swoją postacią 8 lvl, podchodzę do posągu, który przenosi na maina, piszę: "Hi", a potem "yes" i gdzieś mnie prze teleportowało...
Znalazłem się na bardzo dziwnym miejscu... Udało mi się jakimś cudem wybrać profesję (knight), zszedłem po schodkach a tam było pełno skrzynek z eq. Jak mam się dostać na prawdziwego maina i co to był za eq?
Miałem pecha, przy wyborze bo wziąłem mace, zamiast broni swordowej. Czy to znaczy, że już nie mam po co grać, bo pójdę na maina bez broni, podczas gdy inni będą mieli extra?
Proszę o odp...
Zalgadis
26-05-2009, 19:32
Polecam przeczytać poradniki.
Teraz po ukończeniu rooka nie idzie się na main tylko na wyspę taką gdzie się wybiera EQ.
Maciekxd
26-05-2009, 19:34
@up Sekundy :<
Nie płacz
Musisz iść na północ na statek i porozmawiać z kapitanem
Jak wyjdziesz na maina to weźmiesz tam miecz (choć ja polecam axe)
Skille będą rosły tak samo więc się nie martw
Ta wyspa nazywa sie Isle Of Destiny
Przechodzi się tu z rooka na main, by wyszkolić "newcomerów" :)
Harven0700
26-05-2009, 19:42
Dlaczego w skrzynkach nie znalazłem broni swordowej, tylko jakieś mace? Ja od początku szkoliłem sword...
Każdy nowy rycerz może wybrać sobie jedną spośród trzech broni - Jagged Sword, Daramanian Mace, Steel Axe (czyli otworzyć skrzynię znajdującą się poniżej interesującej nas broni). Niestety, dokonawszy raz wyboru nie można go później zmienić.
Harven0700
26-05-2009, 19:53
No to co mam teraz zrobić? Zacząć grać od początku przez tą pomyłkę? Błagam, ratujcie. Nie chce od początku nabijać skilli ;(
HELP ME!!!
No to co mam teraz zrobić? Zacząć grać od początku przez tą pomyłkę? Błagam, ratujcie. Nie chce od początku nabijać skilli ;(
HELP ME!!!
Pobiegaj sobie chwilę z tym obuchem na wysepce, powinieneś znaleźć jakiś mieczyk (swego czasu znajdowałam tam sporo carlin swordów i katan). Ewentualnie na niego zwyczajnie zarób.
Harven0700
26-05-2009, 20:04
UDAŁO SIĘ!!!
Znalazłem osobe, która też się pomyliła!!! Dziękuje wsyzstkim tym co mi pomogli!!!
Osoby niezrównoważone emocjonalnie, nie powinny grać w MMO.
BialyOleander
26-05-2009, 21:51
Osoby niezrównoważone emocjonalnie, nie powinny grać w MMO.
Po czym wnioskujesz, że jest niezrównoważony. Potrzebował pomocy i ją dostał, a ty od razu się nabijasz.
Szymi_11
27-05-2009, 07:36
No dobra tylko że on rozpacza że wziął mace, jakby to była najstraszniejsza rzecz na świecie, najlepiej to niech sie potnie...;)
I na dodatek szukał informacji przez 20 DŁUUUUUUUGICH MINUT . TRAGEDIA TIBIJCZYKA. Po 20 minutach szukania ja bym już kompa rozp.....ł taboretem. To nie do pomyślenia żeby nie można było znaleźć informacji na tym forum w 1 sekundę. :cup:
HELP ME!!!
To jakie ty masz skile ? 15/15?
@top
Jak już masz problem na samym początku z gównianym levelem i z gównianymi skillami, to zakładam, że po wyjściu z rooka zostaniesz kolejnym dzieckiem depo.
Kolega up dobrze napisał - pewnie wypociłeś na rooku w 2 miesiące skill 15/15 i to dla ciebie wyczyn nie do ogarnięcia. Co będzie na mainie ? BĘDZIE DEPO i ..."plz free itenz", "dam itemy za zaufanie", "kto mi przerobi jpeg - dam 30k", "jestem po hacku - daj coś" etc... :)
Couranger
28-05-2009, 21:01
@top
Jak już masz problem na samym początku z gównianym levelem i z gównianymi skillami, to zakładam, że po wyjściu z rooka zostaniesz kolejnym dzieckiem depo.
Kolega up dobrze napisał - pewnie wypociłeś na rooku w 2 miesiące skill 15/15 i to dla ciebie wyczyn nie do ogarnięcia. Co będzie na mainie ? BĘDZIE DEPO i ..."plz free itenz", "dam itemy za zaufanie", "kto mi przerobi jpeg - dam 30k", "jestem po hacku - daj coś" etc... :)
AHAHAHAHA made my day xDDD
Sad but True :<
Jakbyś się patrzył co bierzesz to by problemu nie było :D
znowubanhehe
06-06-2009, 21:36
No dobra tylko że on rozpacza że wziął mace, jakby to była najstraszniejsza rzecz na świecie, najlepiej to niech sie potnie...;)
jak zaczynałem grać w tibie około roku zawsze chciałem grać knightem i bardzo dobrze to pamiętam gdy nie miałem sworda, a miałem już około 20 sworda i musiałem zmienić broń np. na axe to był dla mnie koszmar, biegać od nowa kilka godzin po carlin trollach i nabijać 20skill w axe.
Tylko wy pewnie tak nie mieliście hajtery ;;;
Sad but true
W kilkach godzin 10 skilli? Czongatulationsz!
ozahalski
07-06-2009, 08:54
@up
Nie rozumiec pojęcia ironii? Czongatulationsz!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.