Pokaż pełną wersje : Knight czy sorcerer?
Witam. Wiem, że podobne tematy były, ale chciałbym się nieco więcej o tym dowiedzieć. A mianowicie:
Kim się gra ciekawiej?
Kto expi szybciej?
Kto chętniej brany jest na hunty?
Kto więcej zarabia?
Jak jest na wyższych lvlach z kasą i expem?
Wszystko oczywiście tyczy się knighta i maga. Chciałbym wiedzieć co o tym sądzicie.
Mam do wyboru Knighta 61lvl 78/77 i sorca 33lvl 35mlvl, którym doradzacie grać na pacc?
Mlot_Udarowy
28-05-2009, 15:54
paladyn..............
Rokslayer......................
A tak na serio to Kina.
graj tym co tobie sie podoba a nie tym co jest lepsze... sorcem na h lvlu jak chcesz wastować to na pewno będziesz expił o wiele szybciej (np z ue na frostach ;P )...
knightem nigdy nie ma problemu z kasą... jako knight będziesz brany na hunty zawsze, sorc będzie brany tylko tam gdzie jest potrzebny np poi... tam hity sorca z vis hura są przepiękne i niezastąpione...
sorcem żeby bić opłacalnie z exori vis/frigo/mort/tera/flam musisz mieć ok 40 mlvl'a... wtedy expi się szybko i przyjemnie, oczywiście nie oznacza to że nie będziesz miał waste... sorcem zarobić na expie jest trudno, nawet bardzo... najczęściej wychodzi się na 0 ewentualnie w zależności od szczęścia i umiejętności możesz mieć lekkie lub większe waste jeśli nie umiesz grać
z resztą co tu dużo gadać, to ma być postać dla ciebie a nie dla mnie więc to ty zdecyduj czym chcesz grać B)
TemakBunc2
28-05-2009, 17:16
wes se lycka ktory wali z aksa
Witam. Wiem, że podobne tematy były, ale chciałbym się nieco więcej o tym dowiedzieć. A mianowicie:
Kim się gra ciekawiej?
Kto expi szybciej?
Kto chętniej brany jest na hunty?
Kto więcej zarabia?
Jak jest na wyższych lvlach z kasą i expem?
Wszystko oczywiście tyczy się knighta i maga. Chciałbym wiedzieć co o tym sądzicie.
Mam do wyboru Knighta 61lvl 78/77 i sorca 33lvl 35mlvl, którym doradzacie grać na pacc?
1. Sorcererem (mnogość czarów ofensywnych)
2. Zależy od levela, ale przeważnie sorcerer/druid (palladyn od około 80)
3. Druidzi oraz knighci (ale zależy od miejscówki).
4. Każda profesja, ale z drobną przewagą knighta i palladyna. Na początku można mieć kłopoty ze znalezieniem miejscówki z dobrym expem, bez waste dla postaci magicznych. Potem (80+) zależy prawie i wyłącznie od szczęścia podczas huntów.
5. Z kasą całkiem nieźle jest, ale też coraz więcej jej potrzeba(żeby np wbić kolejny level w czasie krótszym niż 1,5h :P)
6. Na twoim miejscu nie ograniczalbym się do jednej profesji. Graj tak jak Ci się przyjemniej gra. Możesz pozarabiać pieniądze knightem, do czasu aż Ci się znudzi, a następnie zwaścić wszystko magiem (na wyższych levelach mają niesamowitą przewage w PG nad knightami)... A na PACC sorcererem będzie Ci się grało wspaniale wręcz :d
Pancho666
29-05-2009, 21:52
Kina Kina ! I skiluj! bo bez skila knight to wiesz.. po 40 bd bić :)
Baju
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.