Pokaż pełną wersje : Wszystkie pytania związane z premium time.
W związku z nagromadzeniem ostatnimi czasy tematów dotyczących premium time (efekt free pacc) postanowiłam założyć temat, gdzie wszyscy gracze, którzy właśnie otrzymali swój pierwszy premium time, mogli zadać nurtujące ich pytania i szybko otrzymać odpowiedź.
Wszystkie inne tematy z tego typu pytaniami będą zamykane, a ich autorzy odpowiednio nagradzani.
Przed zadaniem pytania proszę chociaż spróbować samodzielnie znaleźć odpowiedź. To naprawdę nie jest takie trudne.
Siemka pozostało mi 6 dni pacca mam 30 lvl kupiłem wszystkie czary dla pacc eq: devil helmet, crown armor, vampire shield, plate legi, knight axe, byłem już na scarabach ale exp idzie dosyć wolno takogolnie to tylko na scarabach bo nie weimgdzie jescze mogłbym isc poexpic albo wykonać jakies przydatne questy.
Da się kupić pacca na 30 dni ?
Jaki jest najtańszy pacc? i na ile
Najtańszy pacc jest właśnie na 30 dni, kosztuje 7.45 euro. Do kupna wymagana jest karta umożliwiająca płatności internetowe.
Najprzydatniejszym questem jest postman.
kefirthc
28-05-2009, 18:33
Ja mam takie pytanie, czy jeżeli założyłem dopiero dzisiaj konto w tibii to dostane pacca?
Witam, jak dobzre moge wykorzystac czas "free pacc"
Mam pallka 42 lvl 76/60
Zrobilem juz Postmana, jakie jescze molgbym zrobic questy?, gdzie poexpic?
Eq: Pally armor, D shield, B legsy, RH, Bohy
Mam 35lvl druida szczerze mowiac gram ostatnio od 2tyg nie pamietam wszystkich rzeczy jak sie robi i wogole a jeszcze ten pacc. nie gralem z pol roku jak i nie wiecej. gdzie mam sie udac i na jakie potwory? bylem w edron na wyrvenach ale szczerze mowiac za duzo kosztuje mnie walka z nimi... gdzie moge sie wybrac zeby dobrze poexpic i jakis loocik zyskac??
Radzio95
28-05-2009, 19:31
Gdzie mógłbym szybko (przez 6 dni pacca które mi zostały) uzbierać jak najwięcej kasy. Sorc 47 lvl 42 m lvl EQ:HOTM, B robe, B legs, fur boots, demon shield, woi. Mam mało kasy na waste.
Gdzie mógłbym szybko (przez 6 dni pacca które mi zostały) uzbierać jak najwięcej kasy. Sorc 47 lvl 42 m lvl EQ:HOTM, B robe, B legs, fur boots, demon shield, woi. Mam mało kasy na waste.
Mino tower, północ Darashii.
Veriuzen
28-05-2009, 20:45
Takie troche pytanie newbie: czy w thais jest pacc zone jezeli tak to gdzie?
Tomcio Pall
28-05-2009, 20:59
Nie ma PACC zone.
czy jak kupilem czary dla pacc i promocje na elite knighta, no i skonczy mi sie pacc potem kupie znowu to czary bede juz mial? nie bede musial kupowac jescze raz i tak samo z promocja? a jak z questami na pacc??
Tak, czary i tytuły mieć będziesz.
Skrzynki z postmana możesz używać jako facc.
Markos_Knight
28-05-2009, 21:57
Hejka, za moich czasów (gdy miałem pacc) nie było addonów. Teraz jak mam te 6 dni pacc i zrobię addona na free outficie np. na snipers glover... i skończy mi się pacc to dalej będę mógł włączać ten addon bez pacc`a ??
Nie. Pojawią się dopiero, gdy ponownie kupisz pacc.
a no właśnie zawsze dręczyło mnie pytanie czy ostatnia misja z postmanem (pogadanie z królem minotaurów), można dokończyć na facc?:baby:
Mógłby mi ktoś wymienić questy, które mi się przydadzą jak skończy się PACC? Postmana już mam.
A i czy jak kupie promocje, to czy jak skończy mi się PACC to zniknie?
Mógłby mi ktoś wymienić questy, które mi się przydadzą jak skończy się PACC? Postmana już mam.
A i czy jak kupie promocje, to czy jak skończy mi się PACC to zniknie?
Rashid by sie przydal, ale nie da sie go zrobic podczas darmowego pacca (zaczal sie od srody). Chyba nie ma zadnych bardziej przydatnych questow z ktorych bedziesz mogl korzystac po skonczeniu sie pacca. Rob questy na itemy, kase etc.
Promocja nie bedzie aktywna na FACCu, jednak gdy ponownie kupisz PACCa, aktywuje sie ponownie.
exern-pall
29-05-2009, 23:43
Dzis i wczoraj wbijajac na tibie.com kiedy klikam zaloz konto to wszytko sie wylacza ;/ nie oge zalozyc konta na explorerze i na mozilli :( co zrobic? czy bede mogl zalozyc konto dopiero kiedy minie free pacc?
dragonos
30-05-2009, 00:07
Mam pytnko
jeśli chce przedluzyc pacca na tibia.com, jak to zrobić i jak zaplacic oraz ile ? PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ
Proponuję poczytać manuala, ale tekst potrzebny Ci to ten. (http://tibia.pl/strona/manual-konta#platnosci)
PACC na 30 dni kosztuje 7.45 euro
dragonos
30-05-2009, 14:23
dzieki za info
Mam jeszcze jedno pytanko, czy jezeli mam pacca, i ustawie sobie przyuscmy autft full citizena to jak pacc zniknie to jestem caly czas w outwicie citizena ? czy mnie automatycznie ustawia w inny ubior ?
z gory dzieki za odpowiedz !!!
Nie, wszystkie outfity a zarazem addony znikną po upływie czasu Premium, lecz pojawią się ponownie po jego zakupie.
dragonos
30-05-2009, 15:38
wiem ze po zakupie jest od nowa addons ale chodzi mi o to czy po zniknieciu pacca outwit ktory ustawilem jak jeszcze byl pacc np, full addon citizen znika. bo fajnie bylo by gdybym zrobil sobie teraz addons i zostawil a jak pacc zniknie nadal hodze w full addons.
prosze o dopowiedz
Astilinek
30-05-2009, 15:42
wiem ze po zakupie jest od nowa addons ale chodzi mi o to czy po zniknieciu pacca outwit ktory ustawilem jak jeszcze byl pacc np, full addon citizen znika. bo fajnie bylo by gdybym zrobil sobie teraz addons i zostawil a jak pacc zniknie nadal hodze w full addons.
prosze o dopowiedz
ty jesteś jakiś tępy??? wyraźnie powiedział, że jak się skończy pacc, znika wszystko aż do następnego kupna pacc...X(
dobrze, że to tylko 7 dni
CingCiong
30-05-2009, 16:05
Nie jest tępy tylko dociekliwy i przy okazji sprytny, bo jeżeli ustawi sobie jakiś outfit z addonem to MOŻE go nosić nawet jako FACCman, aż do momentu kliknięcia "Set outfit", wtedy jego domyślnym ubiorem będzie citizen bez dodatkow i juz nie bedzie mógł wybierać żadnych addonów.
A co do czarów PACCowych to, ...e... Slythia już wam wyjaśniła :)
Miłego n00bienia na PACC area
Vasudanin
30-05-2009, 16:22
@up
Nie. Po skonczeniu sie premium znikaja wszystkie addony i outfity, nie wazne, czy akurat ma taki zalozony, czy nie.
dragonos
30-05-2009, 16:57
no wlasnie o to mi chodzilo
tak myslalem ze jak zostawie to bede go mial, poprostu nigy niemialem pacca i chcialem sie dowiedziec dzieki < i niejestem tępy >
Astilinek
30-05-2009, 18:18
no wlasnie o to mi chodzilo
tak myslalem ze jak zostawie to bede go mial, poprostu nigy niemialem pacca i chcialem sie dowiedziec dzieki < i niejestem tępy >
ale jak można się pytać 3 razy o to samo?
dragonos
30-05-2009, 21:01
ale jak można się pytać 3 razy o to samo?
nie o to samo
jestes tempy i nie kumasz !!! :]
dragonos
30-05-2009, 21:50
[mam jeszcze 1 pytanie]
jesli jestem przypuscmy w port hope i skonczy mi sie pacc to tam zostane
wiem ze jestem noobem ale po to jest forum zeby sie czegos dowiedziec
Edytuj posty, to nic nie boli.
Po skończeniu czasu Premium zalogujesz się automatycznie w Temple w Thais.
lord_piteer
30-05-2009, 22:47
po cholere takie cos?
ulatwiasz im, bo dzieci zamiast siasc na dupsku i poszukac sobie samemu na forum lub wiki i ruszyc glowa to chcesz je wyreczac, posypaly by sie bany za ponawianie pytania 100 razy i bylby spokoj
tu sie dzieje sodoma i gomora.. glupie dzieci zadaja pytania na ktore odpowiedzi znajda w pierwszym lepszym temacie na forum dot. PACC :| gratuluje pomyslu, supporcie >.<
@down
pojmij, ze sa tematy w ktorych jak ktos ruszy glowa i dupskiem napewno znajdzie odpowiedz, ale support woli wyreczyc dzieci :]
dragonos
30-05-2009, 23:27
koles a po co jest twoim zdaniem forum ?
OMG
poland560
31-05-2009, 09:40
Czy jest jakaś możliwośc kupna paca poczta, a nie przelewem internetowym.Bo mam takich rodzicow ze nie da rady ;]. Zna ktoś cos takiego?
http://tibia.pl/strona/pacc < tada... wystarczy poszukać
dragonos
31-05-2009, 12:24
a jak juz sie kupi pacca to sie on automatycznie aktualizuje ?
Fer'Krzys
31-05-2009, 13:12
Będziesz musiał wejść na www.tibia.com, i aktywować premium po zalogowaniu się na swoje konto.
Ale nie musisz go od razu aktywować, możesz kiedy chcesz.
witam, robię postamana i jestem przy 9 misji z tym listem. czy muszę kupić Letterbag??
Cipsoft zrobił sobię sprytną reklamę. Ale dlaczego my ( pacc'meni:D ) mamy przez tydzien mieć FACC ZAMIAST PACC!!!!X(X(X( Bo pacc z faccowskimi złodziejami,noobami itp to jest facc
m0rticon
01-06-2009, 08:47
Mialem 29 knighta skille 64/62 bron 35 atk. Juz bylem na mino tower w darashii
wbilem 34 lvl, ale tam czesto jest sporo ludzi kradna lootbagi itp. moze ktos
pomogl by mi wybrac jakies dobre expowisko? gdzies gdzie napewno zarobie, bo mam na charze tylko 5k.
Juz bylem na mino tower w darashii
wbilem 34 lvl, ale tam czesto jest sporo ludzi kradna lootbagi itp. moze ktos
pomogl by mi wybrac jakies dobre expowisko? gdzies gdzie napewno zarobie, bo mam na charze tylko 5k.
Kradną lootbagi, bo teraz są takie jak ty fri neo pac dzieci... Gdybyś pomyślał, mógłbyś odpalić pacca za tydzień i expowiska miałbyś wolne. Teraz wszystko zajęte.
dragonos
04-06-2009, 13:51
mam pytanko a jak kupie pacca i chce go aktywowac po wejsciu na tibia.com to co musze kliknac ???
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !!!
Croucherek
04-06-2009, 17:02
Witam,
czterokrotnie w kilkuminutowym odstępie czasu próbowałem zamówić Single Premium Time przez kartę płatniczą Visa, z negatywnym rezultatem, po czym moim oczom ukazał się komunikat, że na moim koncie nie ma możliwości zamówienia premium przez kartę płatniczą.
Czy taka blokada jest dożywotnia?
Czy jest jakaś szansa na odwołanie się od niej?
Proszę serdecznie o pomoc i pozdrawiam,
Cro~.
mam pytanko a jak kupie pacca i chce go aktywowac po wejsciu na tibia.com to co musze kliknac ???
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ !!!
Zaloguj sie na swoje konto na tibia.com i tam masz napisana informacje o nowych dniach premium. Wystarczy to zaakcpetowac.
Witam,
czterokrotnie w kilkuminutowym odstępie czasu próbowałem zamówić Single Premium Time przez kartę płatniczą Visa, z negatywnym rezultatem, po czym moim oczom ukazał się komunikat, że na moim koncie nie ma możliwości zamówienia premium przez kartę płatniczą.
Czy taka blokada jest dożywotnia?
Czy jest jakaś szansa na odwołanie się od niej?
Proszę serdecznie o pomoc i pozdrawiam,
Cro~.
Dołączam się
Kradną lootbagi, bo teraz są takie jak ty fri neo pac dzieci... Gdybyś pomyślał, mógłbyś odpalić pacca za tydzień i expowiska miałbyś wolne. Teraz wszystko zajęte.
I kto tu jest "fri neo pac dziecko" ... Do tego jeszcze czytać z zrozumieniem nie potrafisz. Wszędzie gdzie byś nie zerknął na informację o tym tygodniu darmowego czasu premium, to przeczytałbyś że jest on aktywowany automatycznie. Głupcze.
dragonos
07-06-2009, 13:26
no wlasnie
Wiem, później nie chciało mi się edytować postu, a moje konto miało Pacc'a, więc to pomyłka ze względu na nie doczytanie.
Temat do zamknięcia pls.
Ten pacc to był beznadziejny pomysł x).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.