Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Real UFO mix
Uzik3000
28-05-2009, 17:54
Witam, skleiłem najbardziej prawdopodobne, realistyczne, nagrane amatorskimi kamerami filmy, by przybliżyć i udowodnić wam zjawisko, jakim jest te od dawna podzielone zdaniami UFO
Do rzeczy...
http://www.youtube.com/watch?v=L8EMTbHtXvs
whatever
28-05-2009, 18:29
znowu ufo? to juz nudne jest ;p
Couranger
28-05-2009, 18:34
noo najlepsze to od 4:50 (te 2 krople wody)
http://www.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0&eurl=http%3A%2F%2Fwww.filmiki.jeja.pl%2F6018%2Cpra wdziwe-ufo.html&feature=player_embedded
tu imo bardziej realistyczne
@up
Owned xD
@topic
No filmik realistyczny, ja tam wierzę w ufo. Przecież to niemożliwe, że jesteśmy jedynymi instotami myślącymi(chociaż na forum to rzadko potykane :]) we wszechświecie :p
Człowiek jest tak prymitywny że nigdy się nie dowie czy ufo istnieje
eot
http://obczaj.net/obrazki/59797.jpg
Uzik3000
28-05-2009, 20:09
Człowiek jest tak prymitywny że nigdy się nie dowie czy ufo istnieje
eot
Nie trzeba sie dowiadywać, to jest pewne :o
Vasudanin
28-05-2009, 20:15
A nie lepiej poczekac kilka lat az sie to wyjasni?
Btw.
Juz widze ten przeboj:
Bede Cie stukoł
Gdzie?
W Ufo
Aha?
Ehe
@down
Tylko sie nie zdziw jak po tych slowach wlot na chate zrobi Ci mafia krulicza.
T3H_VirUs
28-05-2009, 20:20
@up
Króliki KKK? o_O
@topic
Ufo istnieje i kij
Ufo nie istnieje i kij
Nawet jesli istnieje to w bardzo prymitywnej formie jak bakterie etc
jesli nie to co to zmienia
Kondziooo
28-05-2009, 21:36
ja sam nie jestm do konca pewien.. w sumie cos bylo w tv ze jakies robaczki gdzies odrkyli czyli ze kiedys musiało byc zycie, ogladalem ostatnio ze w chuj dawno temu mars mial porownywalnie tyle wody co teraz ziemnia, a gdzie woda tam zycie
ale z drugiej strony jestem chrzescijaninem, mocno wierze w Boga a w opisie stworzenia wszechswiata nic nie ma o ufo... tylko tyle ze Bog stworzyl czlowieka
@edit
za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej
ale z drugiej strony jestem chrzescijaninem, mocno wierze w Boga a w opisie stworzenia wszechswiata nic nie ma o ufo... tylko tyle ze Bog stworzyl czlowieka
@edit
za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej[/QUOTE]
Czytaj więcej NORMALNEJ książki której treść była SETKI razy zmieniana, dodawana, przekładana etc. Opis jak opis. Kościół jak chce tak jest :)
@topic
Jak zawsze są przeciwnicy i zwolennicy UFO<także ten zespół>. Osobiście sam widziałem coś, czego nie potrafię określić własnymi słowami. Z drugiej strony wszystko czego człowiek nie zna a lata jest dla niego NOL'em więc dyskusja ku temu czy to istnieje czy nie, nie ma żadnego sensu.
Jeśli chodzi o istnienie - http://www.youtube.com/watch?v=WJhW0WQc9mM
Musi tam gdzieś coś jeszcze żyć.
ZapodajMuze
28-05-2009, 22:30
jak sie nazywa ta piosenka ?
Uzik3000
29-05-2009, 09:56
jak sie nazywa ta piosenka ?
saw - hello zepp
sam widziałem coś, czego nie potrafię określić własnymi słowami.
ja tez, jak bylem maly jakies 7 lat temu, tyle ze ja to potrafie okreslic B)
bylem na dzialce, 100km od kalisza, akurat wszyscy szykowali do obiadu, ja siedzialem na krzesle i glapilem sie gdzie popadnie, na niebie sie pojawil ni to samolot ni to nie wiadomo co takie cos podobne do zuka. nie byl to zwykly wojskowy misliwiec czy cos, poruszalo sie to w miare wolno, i ksztalt mialo na serio zuka czy innego insekta. powiedzialem mamie, nie uwiezyla, mowilem innym nie uwiezyli :p ale ja to widzialem. wiezcie czy nie, ja tam wieze w ufo, zreszta duzo jest fakeow na youtube ale niektore na prawde pokazuja ze cos tam istnieje. zreszta potwierdzi to kazdy kto cos takiego widzial, a takich jest malo.
Uzik3000
29-05-2009, 12:03
bylem na dzialce, 100km od kalisza, akurat wszyscy szykowali do obiadu, ja siedzialem na krzesle i glapilem sie gdzie popadnie, na niebie sie pojawil ni to samolot ni to nie wiadomo co takie cos podobne do zuka. nie byl to zwykly wojskowy misliwiec czy cos, poruszalo sie to w miare wolno, i ksztalt mialo na serio zuka czy innego insekta. powiedzialem mamie, nie uwiezyla, mowilem innym nie uwiezyli :p ale ja to widzialem. wiezcie czy nie, ja tam wieze w ufo, zreszta duzo jest fakeow na youtube ale niektore na prawde pokazuja ze cos tam istnieje. zreszta potwierdzi to kazdy kto cos takiego widzial, a takich jest malo.
Sama Prawda :D
ja w boga nie wierzylem nie wierze i nie bede wierzyl
jak jakis czlekoksztaltny zwierz mogl stworzyc caly wszechswiat???
no a tam z tymi robaczkami to bylo tak
ze na jakims meteorycie znaleziono material genetyczny to tyle
@edit
polowa scenek w tym filmie
to jak ktos powiedzial
krople wody, brud,kał na obiektywie
na yt sa filmy jak powstaja takie niby ufoki (faki)
kilka min roboty
@up
Owned xD
@topic
No filmik realistyczny, ja tam wierzę w ufo. Przecież to niemożliwe, że jesteśmy jedynymi instotami myślącymi(chociaż na forum to rzadko potykane :]) we wszechświecie :p
Dlaczego?
Nie trzeba sie dowiadywać, to jest pewne :o
Ani jednego pewnego dowodu. Zatem to _nie_ jest pewne.
Nawet jesli istnieje to w bardzo prymitywnej formie jak bakterie etc
jesli nie to co to zmienia
UFO - unidentified flying object. Bakterie pod to nie podpadają.
Skoro ufasz opisowi stworzenia wszechświata to dalej interpretuj sobie Biblię dosłownie. I nie noś poliestrowo-bawełnianych ubrań, bo są złem (!). Zauważ, że nie szydzę z Twojej wiary, a z Twojej interpretacji. A mógłbym i z wiary.
edit: cytat:
Nie będziesz łączył dwóch gatunków bydląt. Nie będziesz zasiewał pola dwoma rodzajami ziarna. Nie będziesz nosił ubrania utkanego z dwóch różnych nici
za kilka/ kilkanascie lat odbedzie sie wyprawa na Marsa ( przygotowania juz trwaja z tego co ogladalem ) wiec pewnie dowiemy sie czegos wiecej
W latach 60. ludzie myśleli, że w 200x będziemy podbijać galaktykę, a na Ziemi samochody będą latać. Jakoś tego nie widać i się nie zapowiada. Dopóki na tego Marsa nie wylecą, nie ma się co szczególnie nastawiać na jakieś odległe plany.
Kto następny?
Tibijski_Peker
29-05-2009, 14:19
osobiscie bardziej prawdopodobne jest dla mnie istnienie czegos takiego jak UFO niz Boga,mam nadzieje ze kiedys zdobedzie ktos 100% dowod na to ze UFO istnieje,chodziaz i tak nawet jesli na ktoryms z filmikow rzeczywiscie nagrany jest lot UFO czlowiek ktory w nie nie wierzy bedzie mowil ze to fake,nawet jesli by zobaczyl "martwego ufoluda" by powiedzial ze to jakis "manekin",po prostu trzeba to zobaczyc na wlasne oczy zeby uwierzyc(choc niektorym nawet to nie wystarcza)
osobiscie bardziej prawdopodobne jest dla mnie istnienie czegos takiego jak UFO niz Boga,mam nadzieje ze kiedys zdobedzie ktos 100% dowod na to ze UFO istnieje,chodziaz i tak nawet jesli na ktoryms z filmikow rzeczywiscie nagrany jest lot UFO czlowiek ktory w nie nie wierzy bedzie mowil ze to fake,nawet jesli by zobaczyl "martwego ufoluda" by powiedzial ze to jakis "manekin",po prostu trzeba to zobaczyc na wlasne oczy zeby uwierzyc(choc niektorym nawet to nie wystarcza)
100% agree
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.