Pokaż pełną wersje : Fire Axe czy Noble Axe?
siemka powoli zbliżam sie do 35 lvl i nie weim co kupic fire axe czy noblwe axe?
po ile chodzi f axe i n axe? na Securze
Polecam Noble Axe, nie jest zaczarowany żadnym żywiołem. Ja np nie lubie bić z zaczarowanych broni, ponieważ niechce mi się liczyć jaki hit wszedł.
Telupeje
29-05-2009, 20:16
Polecam Noble Axe, nie jest zaczarowany żadnym żywiołem. Ja np nie lubie bić z zaczarowanych broni, ponieważ niechce mi się liczyć jaki hit wszedł.
To graj z kalkulatorem w łapie ziomek. I tak obie łapy masz wolne bo bot za ciebie biega pewno.
@Up
do czego ten komentarz był bo nierozumiem, może poprostu chce sprawdzić jaki mu best hit wszedl ?;]
@Topic
Ja na 35 lvl też się długo zastanawiałem i kupiłem fire axe ^^
kupiłem je za 5 k...noble axe kosztowało 10 k...jest różnica...;] a na 50 lvl itak pewnie kupisz sobie Ornamental axe ;p
zależy to tez od tego gdzie będziesz miał zamiar expic ;> ja expiłem na barbarianach/Scraby...więc Fire Axe było idealne ...;> jeśli masz zamiar latać z tym na dragi ( wiem że nie realne hunty kinem na takim lvl) to lepiej kup noble ;p
Noble axe. Lepiej dac 10k i bic do 60 lvl na heroic axe.
Noble axe. Lepiej dac 10k i bic do 60 lvl na heroic axe.
Oj no naprawde zależy :) jeśli ma zamiar bić lvl jedynie w Ank Tomby/Scraby to Fire Axe będzie tańszy i bardziej opłacalny =) ponieważ potwory tam są wrażliwe na żywioł ognia ;> i chodź axe te ma o 1 mniej ataku od Noble, to Ogień nadrabia tę stratę ^^... i za 5 k możemy sobie pozwolić na małe waste ;d
Polecam Noble axe
Dlaczego ? Poniewaz lepiej kupic go i expic na dragach a z fire sobie tam nie poexpisz
Ps zalezy tez od expowiska na mount sternum fire ^^
Oj no naprawde zależy :) jeśli ma zamiar bić lvl jedynie w Ank Tomby/Scraby
skad wiesz ze on ma w ogole pacc?
Jak masz pacc i będziesz bił scaraby/żółwie to bierz fire, a jak tylko zwykłe potworki niewrażliwe na jakiś żywioł to noble. Jaki z tego morał? Kup dwa i noś w zależności na co idziesz...
skad wiesz ze on ma w ogole pacc?
to tylko moje załozenia ;p jesli niema i nie ma zamiaru siedzieć ciagle pod mount stermium lub dwarfach to noble ;p...no zależy jak leży^^
Polecam Ci noble axe, biegasz z nim do 60 lvl i kupujesz Heroic Axe : )
FerdekKiepski
11-06-2009, 19:08
Polecam Ci noble axe, biegasz z nim do 60 lvl i kupujesz Heroic Axe : )
Podpisuje się pod tym z tym że ja bym heroic już na 55 nosił xD
Nie ma sensu, opłacać się będzie od 57-58 poziomu.
@topic
Noble axe, stanowczo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.