zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 30 lv, PACC

Justyna712
30-05-2009, 08:08
Gdzie expic na paccu na 30lv? Na czym i gdzie dokladnie?

MikeRoyal
30-05-2009, 09:04
Polecam jakiś spokojny tomb, albo nudne bicie larw dla kasy i mlev'a.

kołbaś
30-05-2009, 09:07
raty w thais albo trolle w venore, ale w sumie jak masz pacca to moze gobliny na edron ?

Pirate Cutthroats
30-05-2009, 14:02
polecam na Nightmare'ach ale musisz mieć skille po 90 i dużo potów

albo poczekaj aż się skończy Noob Pacc i wróć na troLLE

Edwardo
30-05-2009, 14:08
Nie wiesz gdzie expić?
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807).

Needforspeed
31-05-2009, 07:30
Dzieci dostały n00b pacc'a i mają uciechę, muszą się od razu zapytać "kcie ekspici z pacem?" bo to dla nich strzał życia ;)

TOPIC: Idź na gobliny w edron ew. roty darashia bo grać nie umiesz i padniesz na tombie :baby:

demen
31-05-2009, 08:41
Dzieci dostały n00b pacc'a i mają uciechę, muszą się od razu zapytać "kcie ekspici z pacem?" bo to dla nich strzał życia ;)

TOPIC: Idź na gobliny w edron ew. roty darashia bo grać nie umiesz i padniesz na tombie :baby:

A pamietasz jak to było, gdy pierwszego PACCa dostałeś? Od razu wiedziałeś gdzie expić itp? Nie sądzę... Tak ograniczonej osoby jak ty w życiu nie spotkałem :P Teoretyzujesz, że kolega/koleżanka nie umie grać tylko dlatego że się ośmielił(a) zapytać? Żal mi Ciebie...

@Topic:
Z całą pewnością poradzisz sobie na każdym tombie przed teleportem oraz na rotwormach. Myślę, że to wystarczająca odpowiedź. Na tibia.wikia.com masz więcej informacji odnośnie tych miejscówek.

Pirate Cutthroats
31-05-2009, 16:07
A pamietasz jak to było, gdy pierwszego PACCa dostałeś? Od razu wiedziałeś gdzie expić itp? Nie sądzę...

Wiem, że to pytanie nie do mnie ale odpowiem: TAK, od razu wiedziałem gdzie expić i co robić, bo oglądałem dużo filmów Cichego :)

@Topic:
Z całą pewnością poradzisz sobie na każdym tombie przed teleportem oraz na rotwormach. Myślę, że to wystarczająca odpowiedź. Na tibia.wikia.com masz więcej informacji odnośnie tych miejscówek.

HAHA :D Chyba na -1. Na przykładowo Tarpit Tombie gdzie na raz są czasem 3 vampy to i 50 lvl mógłby paść, a co dopiero 30. (to przed TP oczywiście...)

Astilinek
31-05-2009, 17:24
A pamietasz jak to było, gdy pierwszego PACCa dostałeś? Od razu wiedziałeś gdzie expić itp? Nie sądzę... Tak ograniczonej osoby jak ty w życiu nie spotkałem :P Teoretyzujesz, że kolega/koleżanka nie umie grać tylko dlatego że się ośmielił(a) zapytać? Żal mi Ciebie...

@Topic:

z tą różnicą, że za tego pacca zapłacilismy

Liper
31-05-2009, 17:24

-1,-2 oil ryzyko śmierci zerowe exp w miare .

to że miałeś pacc nie oznacza że masz lepszy skill elo

Paciuch
31-05-2009, 22:13
@DEMEN
Po 1. Zwracam honorek.
Po 2. To niech się zapyta w przyklejonym temacie a nie nowy zakłada.

demen
01-06-2009, 11:19
HAHA :D Chyba na -1. Na przykładowo Tarpit Tombie gdzie na raz są czasem 3 vampy to i 50 lvl mógłby paść, a co dopiero 30. (to przed TP oczywiście...)

Czy ja wyraźnie napisałem, na którym ma poziomie/tombie expić? Odpowiednio dobierze go sobie do własnych możliwości. Dla jego potrzeb w zupełności -1 wystarczy.

@PACIUCH:
móc, umieć, potrafić - poszukaj w słownikach synonimów

@Down:
1. Oczywiście, że lepiej, ale przecież 'niektórzy' muszą płacić za PACCa, żeby móc się nim nacieszyć :P
2. Przeczytaj definicję nooba, a następnie PACCa, potem to wszystko zsumuj... Większość graczy, którzy cieszą się free PACCem zachowują się po prostu jak nooby (patrz: wpycha sie na respa itp.)

Bob Marley
01-06-2009, 19:51
z tą różnicą, że za tego pacca zapłacilismy

Chyba lepiej dostać PACC za darmo niż za niego płacić?

i nie rozumiem dlaczego ktoś napisał noob pacc? w takim razie pacc, który został kupiony za kase to frajer-pacc?

Pancho666
02-06-2009, 10:53
Chyba lepiej dostać PACC za darmo niż za niego płacić?

i nie rozumiem dlaczego ktoś napisał noob pacc? w takim razie pacc, który został kupiony za kase to frajer-pacc?

żal i ty masz 19lat RHRHRHRHRHRHRHRHrhhrrhrhHRh xD

Bob Marley
02-06-2009, 16:13

Chyba nie zrozumiałeś :*

Puii
02-06-2009, 16:24

Udajesz BR czy mi się wydaje?

ZenonRozbojnik
02-06-2009, 20:36
zal tego foruma

Nonex
03-06-2009, 21:26
Gdzie expic na paccu na 30lv? Na czym i gdzie dokladnie?

to moze byc poczatkujacy gracz w Tibie, ale zanim po nim skakac poprostu zwrocmy mu uwage
po 1 nie ma tak latwo czytaj poradniki dla swojej profesji
po 2 odkrywaj swiat gry sam wtedy jest frajda a nie kurwa tylko exp exp exp
po 3 nie czytales regulaminu zakladania nowych tematow lub nie wiesz na czym polega forum...

angelcow
04-06-2009, 10:22
Polecam Dark Katedre lub Fortece Elfow w Venore

Hardnosed
20-06-2009, 12:48
hmmm no dobra... 30 z pacc.. ale moglby napisac jaka profka...:> mysle ze taki lvl na mino tower sobie da rade ale raczej tak do -2 wlacznie