Pokaż pełną wersje : 30 lv, PACC
Justyna712
30-05-2009, 08:08
Gdzie expic na paccu na 30lv? Na czym i gdzie dokladnie?
MikeRoyal
30-05-2009, 09:04
Polecam jakiś spokojny tomb, albo nudne bicie larw dla kasy i mlev'a.
raty w thais albo trolle w venore, ale w sumie jak masz pacca to moze gobliny na edron ?
Pirate Cutthroats
30-05-2009, 14:02
polecam na Nightmare'ach ale musisz mieć skille po 90 i dużo potów
albo poczekaj aż się skończy Noob Pacc i wróć na troLLE
Nie wiesz gdzie expić?
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807).
Needforspeed
31-05-2009, 07:30
Dzieci dostały n00b pacc'a i mają uciechę, muszą się od razu zapytać "kcie ekspici z pacem?" bo to dla nich strzał życia ;)
TOPIC: Idź na gobliny w edron ew. roty darashia bo grać nie umiesz i padniesz na tombie :baby:
Dzieci dostały n00b pacc'a i mają uciechę, muszą się od razu zapytać "kcie ekspici z pacem?" bo to dla nich strzał życia ;)
TOPIC: Idź na gobliny w edron ew. roty darashia bo grać nie umiesz i padniesz na tombie :baby:
A pamietasz jak to było, gdy pierwszego PACCa dostałeś? Od razu wiedziałeś gdzie expić itp? Nie sądzę... Tak ograniczonej osoby jak ty w życiu nie spotkałem :P Teoretyzujesz, że kolega/koleżanka nie umie grać tylko dlatego że się ośmielił(a) zapytać? Żal mi Ciebie...
@Topic:
Z całą pewnością poradzisz sobie na każdym tombie przed teleportem oraz na rotwormach. Myślę, że to wystarczająca odpowiedź. Na tibia.wikia.com masz więcej informacji odnośnie tych miejscówek.
Pirate Cutthroats
31-05-2009, 16:07
A pamietasz jak to było, gdy pierwszego PACCa dostałeś? Od razu wiedziałeś gdzie expić itp? Nie sądzę...
Wiem, że to pytanie nie do mnie ale odpowiem: TAK, od razu wiedziałem gdzie expić i co robić, bo oglądałem dużo filmów Cichego :)
@Topic:
Z całą pewnością poradzisz sobie na każdym tombie przed teleportem oraz na rotwormach. Myślę, że to wystarczająca odpowiedź. Na tibia.wikia.com masz więcej informacji odnośnie tych miejscówek.
HAHA :D Chyba na -1. Na przykładowo Tarpit Tombie gdzie na raz są czasem 3 vampy to i 50 lvl mógłby paść, a co dopiero 30. (to przed TP oczywiście...)
Astilinek
31-05-2009, 17:24
A pamietasz jak to było, gdy pierwszego PACCa dostałeś? Od razu wiedziałeś gdzie expić itp? Nie sądzę... Tak ograniczonej osoby jak ty w życiu nie spotkałem :P Teoretyzujesz, że kolega/koleżanka nie umie grać tylko dlatego że się ośmielił(a) zapytać? Żal mi Ciebie...
@Topic:
z tą różnicą, że za tego pacca zapłacilismy
-1,-2 oil ryzyko śmierci zerowe exp w miare .
to że miałeś pacc nie oznacza że masz lepszy skill elo
@DEMEN
Po 1. Zwracam honorek.
Po 2. To niech się zapyta w przyklejonym temacie a nie nowy zakłada.
HAHA :D Chyba na -1. Na przykładowo Tarpit Tombie gdzie na raz są czasem 3 vampy to i 50 lvl mógłby paść, a co dopiero 30. (to przed TP oczywiście...)
Czy ja wyraźnie napisałem, na którym ma poziomie/tombie expić? Odpowiednio dobierze go sobie do własnych możliwości. Dla jego potrzeb w zupełności -1 wystarczy.
@PACIUCH:
móc, umieć, potrafić - poszukaj w słownikach synonimów
@Down:
1. Oczywiście, że lepiej, ale przecież 'niektórzy' muszą płacić za PACCa, żeby móc się nim nacieszyć :P
2. Przeczytaj definicję nooba, a następnie PACCa, potem to wszystko zsumuj... Większość graczy, którzy cieszą się free PACCem zachowują się po prostu jak nooby (patrz: wpycha sie na respa itp.)
Bob Marley
01-06-2009, 19:51
z tą różnicą, że za tego pacca zapłacilismy
Chyba lepiej dostać PACC za darmo niż za niego płacić?
i nie rozumiem dlaczego ktoś napisał noob pacc? w takim razie pacc, który został kupiony za kase to frajer-pacc?
Pancho666
02-06-2009, 10:53
Chyba lepiej dostać PACC za darmo niż za niego płacić?
i nie rozumiem dlaczego ktoś napisał noob pacc? w takim razie pacc, który został kupiony za kase to frajer-pacc?
żal i ty masz 19lat RHRHRHRHRHRHRHRHrhhrrhrhHRh xD
Bob Marley
02-06-2009, 16:13
Chyba nie zrozumiałeś :*
Udajesz BR czy mi się wydaje?
ZenonRozbojnik
02-06-2009, 20:36
zal tego foruma
Gdzie expic na paccu na 30lv? Na czym i gdzie dokladnie?
to moze byc poczatkujacy gracz w Tibie, ale zanim po nim skakac poprostu zwrocmy mu uwage
po 1 nie ma tak latwo czytaj poradniki dla swojej profesji
po 2 odkrywaj swiat gry sam wtedy jest frajda a nie kurwa tylko exp exp exp
po 3 nie czytales regulaminu zakladania nowych tematow lub nie wiesz na czym polega forum...
angelcow
04-06-2009, 10:22
Polecam Dark Katedre lub Fortece Elfow w Venore
Hardnosed
20-06-2009, 12:48
hmmm no dobra... 30 z pacc.. ale moglby napisac jaka profka...:> mysle ze taki lvl na mino tower sobie da rade ale raczej tak do -2 wlacznie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.