Pokaż pełną wersje : Paladin
Witam.
Gram paladynem na świecie Refugia mój lvl to 14 a skille 60/46. Po 1 czy z takimi skillami i profesjonalnym eq mogę bić już dragi? Po 2 z czym mam expic, łuk, speary, shyrikeny? Po 3 czy skillować dalej?
siemka tez gram na Refugi:) btw na twoim lvl niepolecałbym ci dragów bo to nieopłacalne, za dużo potów by ci schodziło i jest duża szansa ze padniesz,idż do ,,kanionu" kolo Kazo i zobacz jak ci idzie z pojedynczym dragiem:p
Hmmmm.... skillać do 70? bo mam cały bp kamieni, co prawda mogę zostawić na potem. A no i z czym expić?
najlepsza opcja?według mnie wytrać caly bp kamieni na skillowanie:P a potem exp,na 25lvl dobrze Ci bedzie z royal spear'ami,i możesz elegancko mykać na Minta:D
Pancho666
30-05-2009, 10:27
Mintwalin - Miasto Minotaurów
Plu dobrze gada zużyj cały bp kamieni na skilowanie a potem idz sobie expic na cyclopy dwarafy, dwarf solidery takie tam duperele. Na calym bp wbilbys chyba 80 dist bynajmniej cos okolo tego. A na dragi to masz za maly lvl i skile.Radze skilowac do 80 ja swoim palkiem kiedys tak zrobilem i nie żałowałem
Wbije skille 60, bede musial poczekac na kase na eq(zeby isc na slime) to w miedzy czasie poexpie do 20 :) co myslicie?
Nom wbij 20lvl to wiecej hp bedziesz mial wiecej capu co za tym idze mniejsze ryzyko padnięcia, bedziesz mogł wziąść wiecej kamieni ze sobą i nie bedziesz musial tak czesto po nie latac do depo. Wbij 20lvl zakup dobre eq i idz skilowac
idż do ,,kanionu" kolo Kazo i zobacz jak ci idzie z pojedynczym dragiem:p
Nie zgodzę się niestety z Tobą, ponieważ jest tam niebezpiecznie bo miał by długa drogę ucieczki. Jeśli byś już chciał spróbować zabić draga to polecam pojedynczy resp draga pod Thais.
A co do Twoich skilli. Ja bym zużył ten cały bp kamieni na wyskolowanie, potem bym wbił 30lvl, wykonał questy i kupił eq. I potem exp do takiego lvla, aż Cię nie będą zadowalały Twoje skile.
Źle mówisz... pallasowi sam szybko idzie skill mam 60 teraz expie do 20 lvl--->desert Quest--->lepsze EQ--->skill na slimach.
Gdzie expić z 16 do 20 lvl z skillami 60/47 cyklopy czy valkirie i amazone to by mi odrazu speary z nich lecialy :)?
Ja na twoim lvlu latałem na guardy, jakieś małe respy. Expiłem z boltami bo są lżejsze od spearów i starczy Ci na dłuższy czas.
Skąd mam wziąść tylko boltów?
Kup od ludzi 4k za bp. Ja przynajmniej tyle płaciłem.
macio99220
01-06-2009, 19:47
Witam czy moglby ktos poradzic gdzie expic 70 rp ( skille 81/66 ). Do tej pory expilem na barbarianach ale one sa juz nudne. Gdzie mozna wiele szybciej???
ozahalski
01-06-2009, 21:05
@up Przyklejony Temat (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807)
Yalahari
02-06-2009, 19:18
Ile będę potrzebował kamieni by nabic distance od 73-74(8%) i 74-75(100%)
Co to jest Gadu-Gadu?
Edytujcie posty...
A co do tematu to wiskiluj i expij na Dwarfach Guardach na Crusie.
kotleto-ucho
04-06-2009, 14:37
NIERIKEKLNWQKLB,WJGBKJBGWRG :cup::cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.