zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer 410ek stara sie naprawic opinie o non-pvp

Rav
30-05-2009, 13:16
chyba jednak nie.

lipe macie na tych serverach non-pvp ; (

http://uploadhyper.com/file/3623/HugtoTomurka.cam.html

//rav

Etal
30-05-2009, 13:20
po co bierzesz filmy z tibia.de?

M@tthew
30-05-2009, 13:23
@up

Bo nie każdy wchodzi na tą stronę?

@down

Każdy tak mówi, jak ogląda filmik... mógł to mógł tamto

Edwardo
30-05-2009, 13:25
SPoro tego było nalurowane. Ale mógł uciec w górę a nie na schody.

Duke Dran
30-05-2009, 13:36
No nie udało się : (.

Lexii
30-05-2009, 13:47
Ładnie ich załatwił ... wszystko co mógł nasrał tam i popadali ;) a tak w ogóle to on zrobił to for fun czy nie lubią się?

Maamba
30-05-2009, 13:49
nie ma to jak ogar; p

Ja213
30-05-2009, 13:56
Pojechał im xD

Zimmer
30-05-2009, 14:21
Ladnie, gdyby nie jego lvl watpie aby dal rade , bo nawet na tym lvlu jakby sie trapnol to nie wiem czy by wyleczyc dal rade, szybkosci czyni wszystko:D

Xr3
30-05-2009, 14:35
Tomurki wcale nie są ogarnięte. Gdybyście grali na Candii, to zrozumielibyście co mam na myśli. Żaden z dwóch ownerów postaci nie odważył by się na taką akcję, ponieważ bał by się deada. Przypuszczam, że ostatnie plotki, co do trzeciego ownera, okazały się prawdą.

Serwer 410ek stara sie naprawic opinie o non-pvp
Tomurka ośmiesza Non-Pvp po całej linii. Jest on zakałą tego serwera, podobnie jak jego żałosna gildia.

Xenaox007
30-05-2009, 15:42
Xere po co się pocisz jak i tak dzieci forum napiszą ze sie nie znasz

FaJny_Spam_Bot
30-05-2009, 15:53
To tomurka ma tylko 3 ownerów ?

@down : hahahaha

Tjolek
30-05-2009, 16:25
A ja myślałem, że Tomurka jest to nazwa ogólnopolskiego projektu w Tibii aby przegonić słynnego LP i gra nim pół Polski o.0

ciunki
30-05-2009, 16:31
A ja myślałem, że Tomurka jest to nazwa ogólnopolskiego projektu w Tibii aby przegonić słynnego LP i gra nim pół Polski o.0
Haha. Ale nalurował bydła.
@Down
Nawet nobek z carlin, który miałby 410 ek, to by ubił.

Kuro_Warrior
30-05-2009, 16:34
Pokaral i to sie liczy. Nie wazne ilu ownerow. Y0

Zimmer
30-05-2009, 16:53
Haha. Ale nalurował bydła.
@Down
Nawet nobek z carlin, który miałby 410 ek, to by ubił.

No widzisz, a ty bys sie wyjebal ;(

Gonzo
30-05-2009, 17:04
Pokaral i to sie liczy. Nie wazne ilu ownerow. Y0

wiedziałem, że grasz na nonpvp.

BingooCola
30-05-2009, 18:01
Ladnie tego tam nalurowal :D

bolosaf
30-05-2009, 18:21
@dyskusja na ten temat
Kolejny rozdział komedii produkcji forum.tibia.pl pod tytułem ''Zrobiłbym to lepiej niż ten czy tamten''

Jeśli chodzi o moją opinię na temat filmu to:
1) nie wiem o co Wam chodzi i nie wiem co zrobił źle,
2) nawet ładnie to zaplanował.

caveki
30-05-2009, 18:39
Podziwiam tego 140eda xd Niema to jak 140edem na e grance uciekać na ukos xd

btw. Ja bym użył hiper mocy pixela i bym zwiał :/

Koko88
30-05-2009, 18:43
@dyskusja na ten temat
Kolejny rozdział komedii produkcji forum.tibia.pl pod tytułem ''Zrobiłbym to lepiej niż ten czy tamten''

Jeśli chodzi o moją opinię na temat filmu to:
1) nie wiem o co Wam chodzi i nie wiem co zrobił źle,
2) nawet ładnie to zaplanował.

Zgadzam sie.

Kuro_Warrior
30-05-2009, 18:47
Wy macie jakies kompleksy do plejerow z non pvp omg. Uwazacie sie za lepszych bo na pvp gracie? Gz, wy przy takim mass lurze byscie nie padli bo gracie na pvp. Siasc i plakac ;(

FaJny_Spam_Bot
30-05-2009, 18:53
Wy macie jakies kompleksy do plejerow z non pvp omg. Uwazacie sie za lepszych bo na pvp gracie? Gz, wy przy takim mass lurze byscie nie padli bo gracie na pvp. Siasc i plakac ;(
Signed.......

Rygorety
30-05-2009, 18:57
HAHAHAHAH rzeba byc noobem jak ja zeby takie cos zrobic hahahahaha

Miszczu
30-05-2009, 19:52
Nikt tutaj nie mówi żeby nie padł.Taki 410 ek nie miałby po prostu za coś takiego chara na pvp i tyle.Nikt nie ma jak ty to ładnie ujałeś ,,kompleksów" do grania na no-pvp.Po prostu jak ktoś się poci i stara się jak może żeby wbic 100 lvl na pvp mimo wszystkich przeciwności losu to wtedy coś dla niego taki lvl znaczy.A na no-pvp?Nie okłamujmy się ludzie ,wystarczy dobry bot i jedziesz.Nawet jak cię złapią to trudno ,starsza ma kase na nowego pacca i na prąd.Robisz nowego chara i jedziesz dalej. A jak jest z allegro?Jak ktoś kupi na pvp chara z allegro to długo nim nie pogra, a na no-pvp? Rozumiem ,że na no-pvp są ludzie którzy chcą grac w spokoju i do takich nic nie mam.Jednak skoro są tacy pseudokozacy którzy chcą zabijac innych to zapraszam na pvp.

ciunki
30-05-2009, 19:58
Pff... Palka nie ubil...

Jety
30-05-2009, 20:03
Nikt tutaj nie mówi żeby nie padł.Taki 410 ek nie miałby po prostu za coś takiego chara na pvp i tyle.Nikt nie ma jak ty to ładnie ujałeś ,,kompleksów" do grania na no-pvp.Po prostu jak ktoś się poci i stara się jak może żeby wbic 100 lvl na pvp mimo wszystkich przeciwności losu to wtedy coś dla niego taki lvl znaczy.A na no-pvp?Nie okłamujmy się ludzie ,wystarczy dobry bot i jedziesz.Nawet jak cię złapią to trudno ,starsza ma kase na nowego pacca i na prąd.Robisz nowego chara i jedziesz dalej. A jak jest z allegro?Jak ktoś kupi na pvp chara z allegro to długo nim nie pogra, a na no-pvp? Rozumiem ,że na no-pvp są ludzie którzy chcą grac w spokoju i do takich nic nie mam.Jednak skoro są tacy pseudokozacy którzy chcą zabijac innych to zapraszam na pvp.

Signed 100%

Tjolek
30-05-2009, 20:12
Nikt tutaj nie mówi żeby nie padł.Taki 410 ek nie miałby po prostu za coś takiego chara na pvp i tyle.

Szczególnie gdyby był w rządzącej gildii.

Rozumiem ,że na no-pvp są ludzie którzy chcą grac w spokoju i do takich nic nie mam.Jednak skoro są tacy pseudokozacy którzy chcą zabijac innych to zapraszam na pvp.

Tylko ciekawe co byś zrobił gdy masz 410eka i wbijają Ci jakieś 100+ na respa. Przy okazji zapraszam na PvP-enforced.

Rav
30-05-2009, 20:22
wszystko ma swoje wady i zalety nonpvp i pvp servery tez. sa aspekty ktore przyciagaja do serverow na ktorych nie mozna bic gracz jak i tez takie ktore od niego 'odrzucaja'. mimo wszystko jak dla mnie smutne jest to ze ludzie ktorzy zdecydowali sie grac w spokoju bez 'przemocy' miedzy pikselami sa w ten sposob traktowani. jesli ktos jest tak chetny ubijania graczy to czemu nadal siedzi na nonpvp, hope ya all will get ban for that shits = ]]]

Eddi3
30-05-2009, 20:26
dobre. ^^^

Mory
30-05-2009, 20:37
Jednak skoro są tacy pseudokozacy którzy chcą zabijac innych to zapraszam na pvp.

dokladnie
ale znajdziesz jeszcze takich co beda karac na non pvp bo tam trzeba miec "skilla do zabijania"

Miszczu
30-05-2009, 20:52
Szczególnie gdyby był w rządzącej gildii.

Tylko ciekawe co byś zrobił gdy masz 410eka i wbijają Ci jakieś 100+ na respa. Przy okazji zapraszam na PvP-enforced.
Primo gdyby był w rządzącej gildii to na pewno nie bawił by się w takie lurowanie.
Secundo nie wygląda na to żeby wbili mu się na respa skoro ,wczesniej pytali sie tamtych dwoch kolesi co tam expili czy mogą wziąc górę.Jestem ciekaw jak według Ciebie 410 ek miał by expic na demcach i plaguach solo.
Tertio nie lubie PVP-enforced ,nie jestem aż takim kozakiem ,wole normalne serwery pvp mimo to dziękuję ,ale jednak nie skorzystam.

Rygorety
30-05-2009, 21:22
To jest ogulnie rzal

Xr3
30-05-2009, 21:28
Secundo nie wygląda na to żeby wbili mu się na respa skoro ,wczesniej pytali sie tamtych dwoch kolesi co tam expili czy mogą wziąc górę.
Tomurki, wraz ze swoją gildią, wzięły sobie za cel podbicie serwera. Przeszkodą są tutaj nikłe umiejętności w ogarnianiu zarówno Tomurek, jak i jego głupich pionków z wybotowanymi, kupionymi, bądź wyokolnirowanymi postaciami. W efekcie, owa część marginesu społecznego tego jakże marnego serwera, zastygła jako obraz nędzy i rozpaczy, symbolizując niski poziom inteligencji osiedlowych matołków, będących za sterami swoich postaci, którymi nie potrafią grać. Co do Tomurek, to mogę powiedzieć wam tylko tyle, że obecnymi ownerami postaci, są dwaj bracia, z czego jeden jest totalnym półgłówkiem, który nie potrafi skleić poprawnie nawet najprostrzej sentencji. Drugi zaś, jest w pewnym sensie "inteligentniejszy" (tj. Nie buczy z tępoty na Ventrilo, gdy nie wie co powiedzieć - woli posłużyć się swoim "Masz trapa k*rwo zobaczysz").

Nie wiem ile jeszcze razy będę musiał to powtarzać.

KoXiS
30-05-2009, 21:46
Zniszczył ich. Bawi się dzieciak, po prostu się bawi (dlaczego w ten sposób? Pewnie z nudów).

PS. Zupki chińskie są zdrowe ile mam wam to jeszcze powtarzać?

Tjolek
30-05-2009, 21:50
Tomurki, wraz ze swoją gildią, wzięły sobie za cel podbicie serwera. Przeszkodą są tutaj nikłe umiejętności w ogarnianiu zarówno Tomurek, jak i jego głupich pionków z wybotowanymi, kupionymi, bądź wyokolnirowanymi postaciami. W efekcie, owa część marginesu społecznego tego jakże marnego serwera, zastygła jako obraz nędzy i rozpaczy, symbolizując niski poziom inteligencji osiedlowych matołków, będących za sterami swoich postaci, którymi nie potrafią grać. Co do Tomurek, to mogę powiedzieć wam tylko tyle, że obecnymi ownerami postaci, są dwaj bracia, z czego jeden jest totalnym półgłówkiem, który nie potrafi skleić poprawnie nawet najprostrzej sentencji. Drugi zaś, jest w pewnym sensie "inteligentniejszy" (tj. Nie buczy z tępoty na Ventrilo, gdy nie wie co powiedzieć - woli posłużyć się swoim "Masz trapa k*rwo zobaczysz").

Nie wiem ile jeszcze razy będę musiał to powtarzać.

Xr3 wziął sobie za cel jechanie po wszystkim co się rusza i nie tylko. Przeszkodą są tutaj jednak userzy tibia.pl, którzy piszą i piszą... i piszą żeby zaprzestał takich działań i nie biorą sobie do serca jego błyskotliwych sentecji. W efekcie jednak nic to nie daje, bo Xr3'owi wydaję się, że jest najinteligentniejszym człowiekiem po tej stronie galaktyki. Co do Xr3'a to mogę powiedzieć wam tylko tyle, że nie jest on jednak najmądrzejszym człowiekiem po tej stronie galaktyki chociaż układa tak piękne sentencje, że mógłby zacząć pisać wiersze ku swojej własnej czci.

Nie wiem ile jeszcze razy będziemy musieli słuchać Twoich wywodów na temat: Tomurka i jego życie.

Puii
30-05-2009, 22:06
Nie wiem ile jeszcze razy będziemy musieli słuchać Twoich wywodów na temat: Tomurka i jego życie.

Dotąd aż zrozumiesz działanie przedmiotu w swoim podpisie.
Bo tak na prawdę, do tego wszystko się sprowadza.

Jeżeli nie wiesz co mam na myśli, to proszę nie cytuj mojego postu.

Miszczu
30-05-2009, 22:18
Dotąd aż zrozumiesz działanie przedmiotu w swoim podpisie.
Bo tak na prawdę, do tego wszystko się sprowadza.

Jeżeli nie wiesz co mam na myśli, to proszę nie cytuj mojego postu.

eee ten no chodzi o ten mhmhmhm przewód od modemu ,ta? ale co on ma do tego?!?!

koneser
30-05-2009, 22:23
nie ważne ilu ownerów, ważne że jeden z nich to zrobił... filmu ine oglądałem, ale miałbym wyrzuty sumienia nie skomentować

piramjida
30-05-2009, 22:23
Co do Tomurek, to mogę powiedzieć wam tylko tyle, że obecnymi ownerami postaci, są dwaj bracia, z czego jeden jest totalnym półgłówkiem, który nie potrafi skleić poprawnie nawet najprostrzej sentencji.
Ty za to potrafisz...

A ogolnie pewne jest to, ze na non-pvp ciezej ubic niz na pvp i co do tego nie ma watpliwosci.

Tjolek
30-05-2009, 22:33
eee ten no chodzi o ten mhmhmhm przewód od modemu ,ta? ale co on ma do tego?!?!

Żeby pozbyć się Xr3'a trzeba by było odciąć go od sieci :)

Miszczu
30-05-2009, 22:45

Na moje oko jesteś godzien podjąc to wyzwanie. Idź.Niech Cie Bóg mój synu prowadzi. Cholera Xr3 jest chyba ateistą więc Boga sie nie wystraszy :/.

Puii
30-05-2009, 23:06

Nie do końca chodziło mi o sieć czy modem, ale widzę że już sami odpowiedzieliście sobie na pytanie, więc dalej w tym temacie nie będę wnikał.

Rav
30-05-2009, 23:27
Ty za to potrafisz...

A ogolnie pewne jest to, ze na non-pvp ciezej ubic niz na pvp i co do tego nie ma watpliwosci.

tym bardziej, ze hlvlowe knightci zazwyczaj nosza co najwyzej max bp potow meaning bout nonpvp

albo jak psiakos, using last potion&daj item bo robie cama ; p

po co bierzesz filmy z tibia.de?

taki mam dzis kaprys

Grulix
30-05-2009, 23:49
Śmiesznie by było jak on sam by padł :D.

Uzik3000
31-05-2009, 00:29
Trzeba przyznać że 410 ek nawet na no pvp można sie ostro zabawić :D

Silver Kay
31-05-2009, 00:46
@up

lvl nie ma znaczenia skill ma znaczenie ;)

PsiakoS
31-05-2009, 00:57
tym bardziej, ze hlvlowe knightci zazwyczaj nosza co najwyzej max bp potow meaning bout nonpvp

albo jak psiakos, using last potion&daj item bo robie cama ; p

taki mam dzis kaprys

zamknij się człowieku bo nie masz pojęcia co to była za sytuacja.

Miszczu
31-05-2009, 09:50
@Rahim
Mi tam odpowiada ,że wybiera ciekawsze filmiki z tibia.de i wrzuca tutaj.Nie chce mi się ostatnio przeglądac tego forum bo ile mozna oglądac filmików z wojen.To sie po prostu robi nudne.

hardok123
31-05-2009, 10:10
Myśle, że gdyby zarzucił utamke to by dobiegł te 2 sqm ;p

golonkamatu
31-05-2009, 10:37
To zarzuć utamę w te kilka sekund, albo załóż energy ringa, jak pewnie nie miał jej na hotkeyu nawet.

caveki
31-05-2009, 10:37
Bez utamki dałby radę gdyby nie wbił się w środek mobów, leczył e vita, nie chodził na ukos :)

Kuro_Warrior
31-05-2009, 10:50
Tak na pewno majac 850hp nie padl by od 10 mobow na mines...gz. Co do kogos kto powiedzial ze pr0 gracze z pvp nie maja kompleksow do n-pvp. Spojrz w tytul tego tematu. Uwazacie sie za naprawde takich bardzo fajnych bo gracie na pvp? Myslicie ze na n-pvp latwiej jest kogos ubic?
Takie gadanie, ze Tomurka to frajer i kozaczy bo ma lvl...najpierw trzeba miec ten lvl i wtedy mozna sobie kozaczyc i wywalac z respa wszystkich doslownie wszystkich, wy takiego lvla nigdy nie bedziecie mieli bo jak sami mowicie na PVP jest trudniej i trzeba sie meczyc strasznie cale zycie zeby wbic 100 lvl...ale wtedy mozna sie szczycic na forum.tibia.pyly ze gracie na pvp tak i wtedy jestescie z siebie dumni...

@up

lvl nie ma znaczenia skill ma znaczenie

Mylisz się. Zrob cos takiego 50 lvlem...gz

Zniszczył ich. Bawi się dzieciak, po prostu się bawi (dlaczego w ten sposób? Pewnie z nudów).

PS. Zupki chińskie są zdrowe ile mam wam to jeszcze powtarzać?

Signed.

Miszczu
31-05-2009, 11:22
Tak na pewno majac 850hp nie padl by od 10 mobow na mines...gz. Co do kogos kto powiedzial ze pr0 gracze z pvp nie maja kompleksow do n-pvp. Spojrz w tytul tego tematu. Uwazacie sie za naprawde takich bardzo fajnych bo gracie na pvp? Myslicie ze na n-pvp latwiej jest kogos ubic?
Takie gadanie, ze Tomurka to frajer i kozaczy bo ma lvl...najpierw trzeba miec ten lvl i wtedy mozna sobie kozaczyc i wywalac z respa wszystkich doslownie wszystkich, wy takiego lvla nigdy nie bedziecie mieli bo jak sami mowicie na PVP jest trudniej i trzeba sie meczyc strasznie cale zycie zeby wbic 100 lvl...ale wtedy mozna sie szczycic na forum.tibia.pyly ze gracie na pvp tak i wtedy jestescie z siebie dumni...

Mylisz się. Zrob cos takiego 50 lvlem...gz

Signed.
Tak czytam te Twoje wypowiedz i zaczynam dochodzic do wniosku ,ze jedyną osobą posiadającą kompleksty jesteś tutaj Ty.

Kuro_Warrior
31-05-2009, 11:44
#up

Nie mam nic do graczy z pvp, to jest sprawa kazdego z osobna na jakim serverze lubi grac, ale to ze kilku tam h lvli z n pvp nie potrafi wcale grac, to nie znaczy ze mozna obrazac innych graczy z takowych serverow.

DRoN
31-05-2009, 13:19
Film 28 minut, akcja od 27 minuty.
Trzeba to napisać pod filmem, bo nie każdy chciałby oglądać trapa, do którego wstępem jest 27 minut expienia.

Zdziwiło mnie zachowanie kamerzysty. Tomurka lurował im coś na plecy jeszcze? Bo miałem wrażenie, że z 2 Nightmare to sobie jednak poradzą.

Co do Tomurki, to pewnie obaj ownerzy siedzieli razem. Jeden obsługiwał myszkę a drugi jej klawisze, bo więcej nie trzeba biegając po 'jednotunelowych' kopalniach (+sporadyczne f1 - utani hur).

A film do bani. Myślałem, że będzie ciekawszy i będzie jakaś walka, a nie symulacja PoI solo ED.

@ down

Ironia plx.
Być może ciężko zauważyć, bo widzę że najazd na Tomu jest w modzie.

Kuro_Warrior
31-05-2009, 14:08
Film 28 minut, akcja od 27 minuty.
Trzeba to napisać pod filmem, bo nie każdy chciałby oglądać trapa, do którego wstępem jest 27 minut expienia.

Zdziwiło mnie zachowanie kamerzysty. Tomurka lurował im coś na plecy jeszcze? Bo miałem wrażenie, że z 2 Nightmare to sobie jednak poradzą.

Co do Tomurki, to pewnie obaj ownerzy siedzieli razem. Jeden obsługiwał myszkę a drugi jej klawisze, bo więcej nie trzeba biegając po 'jednotunelowych' kopalniach (+sporadyczne f1 - utani hur).

A film do bani. Myślałem, że będzie ciekawszy i będzie jakaś walka, a nie symulacja PoI solo ED.

Ty masz 50 lvl wiec na pewno masz wiecej skilla niz Tomurka...skoro wszyscy tacy pro jestes a Tomurka nieogar to idzcie i zrobcie cos takiego swoimi 30 msami na pvp :evul:

Swiety
31-05-2009, 15:56
Masz racje, oczywiscie uciekanie na e-granie przy tylu potworach po ukosie to jest normalna rzecz ;)

"Jak słuchać czyjeś wpisy na forum" by Tjolek. Kiedy będzie poradnik?

Hamerpl
31-05-2009, 19:48
Co wy się tak napinacie, mowiąc w prost tego ownera co grał Tomurką to go wali to, potwiardza się jego teoria ze takim zachowaniem szału nie zrobi.

Zabił ich i tyle.
le razy moj team chcieli ujebac na mines i nie tylko Tomurka
i ta jego cała "gildia" i jakoś parodii nie robiłem,
+ w 100% zgadzam się z Xr3.

Zaletą jest jego level (ilość HP), oraz nie nawiść do systemu ; d

DRoN
01-06-2009, 00:52
Ty masz 50 lvl wiec na pewno masz wiecej skilla niz Tomurka...skoro wszyscy tacy pro jestes a Tomurka nieogar to idzcie i zrobcie cos takiego swoimi 30 msami na pvp

A tak swoją drogą o jakiego skilla Ci chodzi?

Największym skillem w tej grze jest cierpliwość i dobry bot. A najlepsze jeśli jesteś cierpliwym boterem, który mimo banów tworzy nowe chary i wyciska kolejne lvl, żeby potem móc pokazać się ze strony największo-lvlowego-nooba.
Jeśli chodzi np. o walkę solo z mobami, to 'taktykę' gry kiną poznajesz już na rooku...

Tzw. 'taniec bitewny' też znam i samo bieganie w czasie walki jest to wielkie urozmaicenie w stosunku do 'botowego expienia' w stylu atak na follow.
Wystarczy nie mieć lagów i zacinającej się klawiatury.

A lurowanie potworów od których jest się 3+ razy szybszym z 6k hp polega głównie na nie wpadnięciu w trapa, a to jest bardzo trudne. Potrzeba kilku sekundowego laga/postoju i specyficznego ustawienia mobów, których AI własne pozwala jedynie na opóźnione ruchy (z 'taktyką', przy której 'follow' czasem wydaje się tworem geniuszu).

Kuro_Warrior
01-06-2009, 22:03
#up

On po prostu nie moze sie pogodzic z tym, ze nigdy na n-pvp NIKOGO by nie zabil i wyzawa sie na forum, robiac z Tomurki debila.

#dron
Znasz go chociaz, ze wypowiadasz sie na jego temat? A jak nie znasz go osobiscie tylko z opowiesci pro kolegow 20 lvli to skoncz pierdolic.

bardzoprostynick
01-06-2009, 23:56
Film powinien mieć tytuł: Bliskie spotkanie z Tomurką... A tak na marginesie nie pierdolcie, że lvl się nie liczy bo szybkość 400 lvla dużo daje, a odnośnie botów to nie wiem czy jeszcze używają, przecież tibia wysyła listę uruchomionych procesów więc szybko wpadłby ban.

Vil
02-06-2009, 00:02
On po prostu nie moze sie pogodzic z tym, ze nigdy na n-pvp NIKOGO by nie zabil i wyzawa sie na forum, robiac z Tomurki debila.

Generalnie to jak rzucisz w jakiegosc 250+ kamieniem to masz jakies 60-70% szans ze trafisz w debila.

Jakby ktos mial watpliwosci to powyzsza opinia bazuje na 5 latach obserwacji populacji.

DRoN
02-06-2009, 00:44
Znasz go chociaz, ze wypowiadasz sie na jego temat? A jak nie znasz go osobiscie tylko z opowiesci pro kolegow 20 lvli to skoncz pierdolic.

Na czyj temat się niby wypowiadam?

Zacytujcie mi go :P

Bawisz mnie, dlatego ciągnę tą dyskusję :)
Powiedziałem ironicznie o Tomurko-braciach, że razem siedzieli, bo były sprzeczki który owner grał. Nic więcej o nim nie mówiłem oprócz tego, że moby w tej grze poruszają się z opóźnieniem, a on ma duży lvl, więc łatwo jest manewrować.
A to że coś jest łatwo, nie znaczy że ktoś jest debilem jeśli to potrafi.

I tak. Pewnie nie zabiłbym nikogo (poważnego) na no-pvp, bo jeśli by mi się chciało już cierpieć do 50+ lvla, to i tak mógłbym se conajwyżej dragi lurować albo GSy na PoHu. To najwyżej jakiegoś totalnego newbie bym ubił. (nie licząc akcji typu kick/afk/bot w niebezpiecznym miejscu)

bardzoprostynick
02-06-2009, 01:09
Generalnie to jak rzucisz w jakiegosc 250+ kamieniem to masz jakies 60-70% szans ze trafisz w debila.

Jakby ktos mial watpliwosci to powyzsza opinia bazuje na 5 latach obserwacji populacji.

Całkowicie się z tym zgadzam tylko ja sądzę, że takich ludzi jest jakieś 80%. I wcale mnie to nie cieszy, to jest smutne.

I tak. Pewnie nie zabiłbym nikogo (poważnego) na no-pvp, bo jeśli by mi się chciało już cierpieć do 50+ lvla, to i tak mógłbym se conajwyżej dragi lurować albo GSy na PoHu. To najwyżej jakiegoś totalnego newbie bym ubił. (nie licząc akcji typu kick/afk/bot w niebezpiecznym miejscu)

Zdziwiłbyś się ile osób wyzabijałem w dawnych czasach 45 druidem na candii. Większość to 40-70 lvl i chyba br/hispano/mexico/itp i nie wiem dlaczego, ale chyba im często net laguje bo padają jak cioty. To była moja jedyna postać na npvp bo zawsze grałem na pvp z powodu mniejszej ilości ludzi na serwerach i szybkiego ekspienia + brak aż tylu noobów co na non pvp. Pvp też ma wady, ale mniej niż npvp.

Kuro_Warrior
02-06-2009, 14:25
#dron
Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie...zapytalem czy znasz Tomurke, bo pierdolisz, ze gralo kilku ownerow w tym samym momencie, bo powiedzieli Ci o tym koledzy...

#Vil
Zgadzam sie z Toba, ale pozostaje jednak te 20-30% ludzi normalnych, nie mowie ze akurat w tym wypadku Tomurka do takich nalezy, bo nigdy z nim slowa nie zamienilem, tylko nie rozumiem kozakow z tego forum, ktorzy gadaja na jego temat takie czy inne rzeczy nie majac w ogole pojecia kim on jest.

Tibijski_Peker
02-06-2009, 15:02
tomur to muj stary.
koniec tematu:cup:

DRoN
02-06-2009, 15:15
#dron
Nadal nie odpowiedziales na moje pytanie...zapytalem czy znasz Tomurke, bo pierdolisz, ze gralo kilku ownerow w tym samym momencie, bo powiedzieli Ci o tym koledzy...

Nie, nie znam. I mi koledzy nic takiego nie powiedzieli.
No i?

Mory
02-06-2009, 17:07
On po prostu nie moze sie pogodzic z tym, ze nigdy na n-pvp NIKOGO by nie zabil

wow zabic kogos na non pvp xxx levelem nie majac nawet pzta i ewentualnego hunta od gildii kolesia ktorego zabil? poprostu extra

i blagam cie nie mow o skillu zabijania na non pvp czy na*******aniu w hotkey na pvp.
lurujesz na kogos, potwory sie przezuca to padnie i co cala filozofia z waszym "fragowaniem" na non pvp

Rav
02-06-2009, 17:33
wow zabic kogos na non pvp xxx levelem nie majac nawet pzta i ewentualnego hunta od gildii kolesia ktorego zabil? poprostu extra

i blagam cie nie mow o skillu zabijania na non pvp czy na*******aniu w hotkey na pvp.
lurujesz na kogos, potwory sie przezuca to padnie i co cala filozofia z waszym "fragowaniem" na non pvp

z regoly na tym to polega, choc czasem niektorzy siegaja po magic walle ktore umozliwiaja efektywniejsze lurowanie

Tibijski_Peker
02-06-2009, 17:41

to samo mozna powiedziec o pvp ;D
tyle tylko ze na pvp biegasz z 20 kolesiami ktorzy na*****aja w hotkeye w ta sama osobe(przewaznie w trapie)
no i wiesz jak bedzie zachowywala sie twoja ofiara a lurujac cos na kogos na non pvp nei wiesz kiedy dany potwor sie przezuci albo czy za chwile ten lurowany potwor nie zniknie i takie tam

Sixis
02-06-2009, 17:49
No tu mnie tomurka roz****ł :D nalurowal im tego syfu :D GZ :D

Mory
02-06-2009, 20:50
2 up czyli jest chujowe bo nie po to zrobili non pvp zeby jakies noobki "przejmowaly" serva "ubijajac" ludzi lurujac na nich potwory

Kuro_Warrior
02-06-2009, 21:15
#up
Ogarnij, ze jak szczekaja to jest to jedyne wyjscie zeby przestali szczekac.

Xr3
02-06-2009, 22:20
@up
Akurat panowie na filmie, zostali ubici w innej intencji. Nie wiadomo w jakiej.

Kuro_Warrior
02-06-2009, 22:38
#up

Nie mam pojecia dlaczego akurat oni zostali ubici ale niech mi kiepek nie wmawia, ze na n-pvp nie ma powodow do karania ludzi...

Hamerpl
03-06-2009, 10:07
@UP

Tomurki oraz jego "była" jak i "obecna" gildia czesto i gesto znajdują te powody.

Tibijski_Peker
03-06-2009, 10:10
bo nie po to zrobili non pvp zeby jakies noobki "przejmowaly" serva "ubijajac" ludzi lurujac na nich potwory

uwierz mi ze jakbys gral na non pvp wiedzialbys co oznacza gra na takim typie servera ;D
tomur(y)? osiagnely praktycznei wszystko co mozna miec na swiecie non pvp to teraz sie bawia a to ze ek za bardzo sie nie pobawisz w zaden inny sposob niz wlasnie lurowanie potworow na kogos w przeciwienstwie do profesji maga to sory :<

bolosaf
03-06-2009, 14:37
uwierz mi ze jakbys gral na non pvp wiedzialbys co oznacza gra na takim typie servera ;D

Na n-pvp gram od zawsze i przyznam, że ludzie wybierając ten typ serwera kierują się:
a) chęcią pogrania w spokoju, bez wojen itp.
b) strachem przed pvp i chęcią pokazania swoich umiejętności w tzw. ''karaniu''(które swoją drogą zostało wymyślone przez jakiegoś 6-latka w przedszkolu).

PS:

Xr3
Zbanowany

:'(

Dombro
03-06-2009, 16:39
Ci ludzie na filmie śmiali się coś z Tomura jak koło nich biegał... to teraz mają :D

Maxu50
03-06-2009, 21:05
Noo kurde maja tej ziomek za swoje!

Tomcio Pall
03-06-2009, 22:32
to samo mozna powiedziec o pvp ;D
tyle tylko ze na pvp biegasz z 20 kolesiami ktorzy na*****aja w hotkeye w ta sama osobe(przewaznie w trapie)

Tylko najpierw doprowadź aby taka osoba w trapie się znalazła. Nie mówię tu o noobach, którzy ledwo zobaczą jak ktoś ich bije to panikują i ich jedyną umiejętnością jest bicie potworów(np. 3/4 społeczności Aldory). Trudno jest trapnąć takiego ogarniętego 140~ED/MS. Na PvP dochodzi jeszcze umiejętność rzucania M Walli, paraliżowania, uciekania z trapów itd. I nie mówcie mi, że takie Open Battle to tylko łażenie i nawalanie w hotkeye.

Rav
03-06-2009, 22:59
Tylko najpierw doprowadź aby taka osoba w trapie się znalazła. Nie mówię tu o noobach, którzy ledwo zobaczą jak ktoś ich bije to panikują i ich jedyną umiejętnością jest bicie potworów(np. 3/4 społeczności Aldory). Trudno jest trapnąć takiego ogarniętego 140~ED/MS. Na PvP dochodzi jeszcze umiejętność rzucania M Walli, paraliżowania, uciekania z trapów itd. I nie mówcie mi, że takie Open Battle to tylko łażenie i nawalanie w hotkeye.

na ob wychodzi skill graczy i commandera. jakies stacki to juz kwestia leveli, wiec sie nie zgodze z toba

Tomcio Pall
04-06-2009, 16:49
@up
Hmmm, na stackach też trzeba coś umieć, ale jest też w tym dużo farta, czyli czy zostaniesz wypchnięty czy nie. No chyba, że team jest na combo bocie, to wystarczy stać na jednym poziomie i gościu ma przesrane.

Sarevia
07-06-2009, 13:11
Hehe...:)
Zajebiscie to wszystko tomur ogarnal, polurowal pod schody itp zeby odciac im droge ucieczki i all padli-widac ma wprawe :evul:

Flafik09
13-06-2009, 20:46
moze sie uda kiedys i zlapie bana za to ^.-

Ja213
13-06-2009, 22:18
Dziś padł przecież xD Tomurka xD <gogo400lvl> xD

xumi_wielki
25-06-2009, 20:55
a ja mam debuga ;/