Pokaż pełną wersje : Serwer [Furora] DHQ 223 RP
Diablord
30-05-2009, 17:24
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=9wm8jxvcu1c4zt5w
Robilem juz 3 razy tego questa, nie bylo ciezko.
BingooCola
30-05-2009, 18:10
Ładnie Ci poszło ,lecz wiadomo na tym lvl to nie wyczyn.Troche kaski bedziesz mieć za te steel bootsy ;)
Kuro_Warrior
30-05-2009, 18:49
Nice skille ;)
A quest jak quest, kazdy taki sam :p
Anyway gz
DodiekPower
31-05-2009, 13:44
ale ty musisz miec z tego zarobek xdd ale fajnie poszlo xd
Wziąłeś te b robe czy nie (;
widziałem jak solował dhq 140 ms na starych manasach więc, name topicu mnie rozśmieszył .
@down
teraz jesteś fajny, co nie ?
@up
A ja widziałem jak 99 RP robił solo anni. Tak, dobrze myślisz (?), to jest ironia.
Kuro_Warrior
02-06-2009, 21:23
widziałem jak solował dhq 140 ms na starych manasach więc, name topicu mnie rozśmieszył .
@down
teraz jesteś fajny, co nie ?
http://pl.wiktionary.org/wiki/sarkazm
Nooo jest, a ty nie.
Nooo jest, a ty nie.
percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą, ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moja wysublimowaną wiedza na każdy temat , biorąc pod uwagę aspekty tej kwestii .
@ down
sam się utop lol 2, wymyśl coś lepszego jak chcesz ze mną rozmawiać ; )
percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą, ponieważ nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych co nie koliduje z moja wysublimowaną wiedza na każdy temat , biorąc pod uwagę aspekty tej kwestii .
Troche dlugo zajela Ci odpowiedz na jego posta.
Pewnie ostra walka ze slownikiem jezyka polskiego oraz cala rodzina do pomocy. :X
Utop sie.
Kuro_Warrior
02-06-2009, 22:07
#2 up
Jestes az takim debilem iz myslisz ze ktos nabierze sie na to, ze sam to wymysliles? 0 rLY? Zeby napisac wlasnorecznie taka sentencje trzeba byc Einstein'em j. polskiego. Wiec nie kiepkuj mi tutaj, bo jestes 0 i taka prawda yo
Herdrak'knight
02-06-2009, 22:37
@ down
sam się utop lol 2, wymyśl coś lepszego jak chcesz ze mną rozmawiać ; )
pogrążasz się
Czułeś się fajny piszcząc to? chciałeś się pochwalić swoją jakże wysublimowaną wiedzą korzystania z tajników słownika? Nikomu tym nie zaimponujesz, a na pewno nie na tym forum. Idź się kolegą pochwal nowym słownictwem.:)
Kuro_Warrior
02-06-2009, 22:39
pogrążasz się
Czułeś się fajny piszcząc to? chciałeś się pochwalić swoją jakże wysublimowaną wiedzą korzystania z tajników słownika? Nikomu tym nie zaimponujesz, a na pewno nie na tym forum. Idź się kolegą pochwal nowym słownictwem.:)
Signed. <ale on nawet tego by ze slownikiem nie napisal>
szkoda mi konta z 06 żeby was dalej pozajeżdżać : )
nie ma co się tak denerwować hahaha
ps
na pewno nie na tym forum
z kąd ty możesz wiedzieć ? nawet nie jesteś tu pół roku hihihihihi
T3H_VirUs
03-06-2009, 10:38
Era E-NAPINACZY.
@film
Banshee na 2 hity ;<<
ps
Skąd jak juz Panie polonisto i jestes tu znacznie dłużej niż pół roku jeżeli chciałeś zacynić datą utworzenia konta. :( To konto, z którego teraz pisze miało bana.
EDIT:Nawet dłużej niż ty.
Jorg Bruce
03-06-2009, 16:22
ps
Ej, ja mam konto z 04r, to chyba powinieneś mi stopy umyć. Żal mi takich ludzi jak Ty. Mogę się założyć, że te Twoje mądre teksty to ctrl+c a potem ctrl+v. Poćwicz.
Ej, ja mam konto z 04r, to chyba powinieneś mi stopy umyć. Żal mi takich ludzi jak Ty. Mogę się założyć, że te Twoje mądre teksty to ctrl+c a potem ctrl+v. Poćwicz.
co z tego jak jesteś taki głupi żeby nie napisać 2 mądrych zdań :) i powtarzać utarty slogan 'żal'
down
POćwicz poćwicz POZRO POĆWICZ !!!!!1!!1!!
lol 2 Twoja inwencja twórcza potwierdza twój wiek ; D
co z tego jak jesteś taki głupi żeby nie napisać 2 mądrych zdań :) i powtarzać utarty slogan 'żal'
Odezwal sie madry kopiujacy zdania z neta i nie potrafiacy pisac poprawnie ortograficznie..pocwicz kolego 18-latku.
T3H_VirUs
03-06-2009, 18:08
Metoda Copy'ego Paste'a rządzi! :o!
Metoda Copy'ego Paste'a rządzi! :o!
xD! <znaki>
ps
Konto nie wino, nie polepszy się z wiekiem ^^
Ciekawe czy zaraz znów cos fajnego skopiujesz.
ps. Piszemy skąd a nie z kąd, pro 18 latku.
Konto nie wino, nie polepszy się z wiekiem ^^
Ciekawe czy zaraz znów cos fajnego skopiujesz.
ps. Piszemy skąd a nie z kąd, pro 18 latku.
nom, jestem 18- latkiem i za tydzień będę miał prawko ^^
@up
No i jesteś hardkorem i w ogóle...
@up
No i jesteś hardkorem i w ogóle...
nom i w dodatku wypijam całą ćwiartke nosem !!!
@Liper
Jesteś fajny bo czytasz demotywatory i przeczytałeś tekst który był tam zamieszczony i wyrwałeś z kontekstu 2 zdania.
Bym zapomniał... i jesteś trollem który zostaje karmiony... ;x
@topic.
Nic nadzwyczajnego na takim poziomie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.