PDA

Pokaż pełną wersje : Antica Szukam ludzi do stworzenia rodzinki.

Kerizto
30-05-2009, 18:00
Witam wszystkich!
Jestem aktywnym graczem z Anticy i poszukuje ludzi do stworzenia Rodzinki. Przypominam iz antica jest najstarszym serwerem tibi i posiada ona bardzo wiele Rar'ów wiec naprawde oplaca sie grac.
Aktualnie mam 23 level I stale rośnie :) skille 65/65 jestem knightem Moj Nick to Kerizto. Mam na serwerze kilku rl przyjaciol (np. Dawid Tiger) z wyższymi levelami aczkolwiek pasowałoby mieć wiecej znajomych więc:
- Gdy ktoś chce przyłączyć sie do rodzinki musi stworzyć postać o nicku ktory konczy sie nastepujacymi 3 literami "zto"
- staż musi byc minimalnie pol roku.
- w razie jakichs problemow oczywiscie postaram sie je zalatwic ale nic nie obiecuje.

Jezeli jest ktos chetny prosze pisac na numer gg: 11750192 lub zglaszac sie ponizej.:D

Edit:
Uaktualnie swoje osiągnięcia w świecie Tibi, a mianowicie zrobiłem sobie lekką przerwę od skillowania i wbiłem małe pg. Level 25 i już prawie 26 :)

FaJny_Spam_Bot
30-05-2009, 18:27
A po nazwie po nazwie tematu myślałem że to będzie anons :d

Kerizto
30-05-2009, 18:34
"ludzi nie ocenia sie po wygladzie" tak samo z tematami :]
moze bys sie przylaczyl ;]?B)

FaJny_Spam_Bot
30-05-2009, 18:41
moze bys sie przylaczyl ;]?B)

gram w tibie 1h tygodniowo a rodzina zapewne upadnie bo tygodniu.

Kerizto
30-05-2009, 18:46
Do wszystkich rzeczy jesteś tak negatywnie nastawiony? Życzę powodzenia Twojej przyszłej żonie z którą z takim podejściem pewnie nocy ślubnej nie zaliczysz, a nie wspomnę już o dzieciach.

Yours,
~Kerizto

Suise
30-05-2009, 19:32
Ale zobacz, że każdy ma już kumpli na "swoim" servie więc nie mają po co robić chara na Antice. Do twojej rodzinki może dołączyć jedynie ktoś kto dostanie hunta na servie albo ktoś kto zaczya grę. Chociaż i tak jak ktoś ma hunta to z cała swoją gildią więc razem przenoszą się na inny server. FaJny_Spam_Bot wg. mnie dobrze mówi ta rodzinka upadnie po tygodniu. Sam kilka razy próbowałem zmienić server ale i tak zawsze mnie ciągnęło do Furory. To jest potwierdzone doświadczalnie a nie pesymizm :p

Kerizto
30-05-2009, 20:30
Tak, możliwe, że masz rację, ale ja nie jestem takim człowiekiem który traci przyjaciół od razu. Ja przyjaciół szanuje i staram się ich nigdy nie tracić, więc jeżeli ktosby przystąpił do rodzinki to zapewniam naprawdę miłą atmosferę a przede wszystkim pomoc. Ja osobiście jestem optymistą i wychodzę z założenia, że zawsze powinno się próbować, dlatego też denerwują mnie osoby, które wszystko odrazu przekreślają.

Yours,
~Kerizto

Neas
30-05-2009, 22:22
chętnie bym zagrał ale niestety zacząłem grac na innym świecie<non-pvp>]
Candia- chcesz zacznij grac, odp napisz w poscie;]

Kerizto
30-05-2009, 23:39
Ja już dawno chciałem grać na serwerze non-pvp ale po krótkim zastanowieniu stwierdziłem, że ta gra nie ma sensu. Wbijasz tylko level, satysfakcja z gry płynie jedynie od levela, co innego na serverach pvp or pvp-enfo. Gdybyś sie przerzucił na Anticę gwarantuje Ci żebyś nie pożałował. Tylko, że na antice obowiązują zasady do których musiałbyś sie dostosować, lecz zaufaj mi, że są one na Twoją korzyść. Czekam na Ciebie w grze :]

Neas
31-05-2009, 09:32
Na candi dokoncze postmana i wbijam,Antica, tak?

Kerizto
31-05-2009, 12:04
Dokładnie :] wbijaj teraz, jestem online :)

Couranger
31-05-2009, 12:26
Wiadomo ze i tak to nie wypali wiec nie wiem po co robicie ciagle te tematy z tymi pseudo rodzinkami a co do rarow to takie cos w tibi juz nie istnieje bo prawie wszystko jest juz dostepne z potworów btw nie wiem po jaka cholere gadasz mu jakies glupoty o zonie i nocy poslubnej ^^ skoro on mowi ze cos nie wypali ci w grze ... i zgadzam sie z nim w 100 %

KTHXBYE

Erhion
31-05-2009, 13:54
Daje wam 2 dni.