Pokaż pełną wersje : Ramoa
siemka,mam pytanie , jak bedzie mi szło na wyspie Ramoa?moja postac to 63 rp 79/55,pally armor,blue legs,boh vampirka,ile powinienem na godzine expa wyciagnac i czy sie zwroci za poty, z gory dzięki
Swoim RPkiem wyciągałem przeważnie ~120k/h, ale było to znacznie wyższym levelu niż twój :P Co do expa powinno Ci całkiem nieźle iść, do czasu, gdy nie spotkasz masy Water Elementali... Jeżeli ich szybko do dziur nie zlurujesz (albo nie ominiesz), to waste masz gwarantowane.
jak wezmiesz ob knife wyjdziesz na +...ja na 45 lvlu mialem 80k/h wiec ty pewnie wiecej wyciagniesz ale musisz wyspe poznac najpierw(jest jeden gs tam i mozna sie wpakowac w kłopoty mając na karku pare bb), z lootem ten na plus wyjdziesz jak masz postmana(duzo p armorow leci i trzeba je jakos wyslac).Natomiast tak jak kolega wyzej wspomnial uwazaj na WE,chociaz one są tylko na dole i ja tam nawet nie schodze.Ogolnie jest to jedno z najlepszych expowisk dla palków,na dodatek bardzo rzadko ktos tam expi.
wescie podnievcacie sie jak jakies ****e golym hujem wsyzscy na filbule s*******ac kurwa
pl?
@topic
Na tym poziomie spokojnie będziesz miał profit, nawet bez noża, z samych plate armorów wyciągniesz zysk, a jest jeszcze kasa. Ogólnie bardzo miło wspominam tą miejscówkę.
Zuybaran
15-06-2009, 21:38
@ Top !. Dasz radę, ale ja bym na Twoim miejscu nie liczył, że wyjdziesz na " + " . Exp też nie jest jakiś " elo rap madafakersko zajebisty " ale dobry jak na Twój poziom.
michal001123
15-06-2009, 22:59
mam to samo pytanie tylko :
53 palek z PACC
crown helm / blu robe / vampirka / Rojale ;d / boh'y !
jak z expem i z kasa ?
edit :
moje skille to 76dist / na 56
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.