PDA

Pokaż pełną wersje : Ramoa

Plue
30-05-2009, 19:20
siemka,mam pytanie , jak bedzie mi szło na wyspie Ramoa?moja postac to 63 rp 79/55,pally armor,blue legs,boh vampirka,ile powinienem na godzine expa wyciagnac i czy sie zwroci za poty, z gory dzięki

demen
31-05-2009, 08:52
Swoim RPkiem wyciągałem przeważnie ~120k/h, ale było to znacznie wyższym levelu niż twój :P Co do expa powinno Ci całkiem nieźle iść, do czasu, gdy nie spotkasz masy Water Elementali... Jeżeli ich szybko do dziur nie zlurujesz (albo nie ominiesz), to waste masz gwarantowane.

balmora
02-06-2009, 01:35
jak wezmiesz ob knife wyjdziesz na +...ja na 45 lvlu mialem 80k/h wiec ty pewnie wiecej wyciagniesz ale musisz wyspe poznac najpierw(jest jeden gs tam i mozna sie wpakowac w kłopoty mając na karku pare bb), z lootem ten na plus wyjdziesz jak masz postmana(duzo p armorow leci i trzeba je jakos wyslac).Natomiast tak jak kolega wyzej wspomnial uwazaj na WE,chociaz one są tylko na dole i ja tam nawet nie schodze.Ogolnie jest to jedno z najlepszych expowisk dla palków,na dodatek bardzo rzadko ktos tam expi.

Virlan
02-06-2009, 15:44
wescie podnievcacie sie jak jakies ****e golym hujem wsyzscy na filbule s*******ac kurwa

pl?

@topic

Na tym poziomie spokojnie będziesz miał profit, nawet bez noża, z samych plate armorów wyciągniesz zysk, a jest jeszcze kasa. Ogólnie bardzo miło wspominam tą miejscówkę.

Zuybaran
15-06-2009, 21:38
@ Top !. Dasz radę, ale ja bym na Twoim miejscu nie liczył, że wyjdziesz na " + " . Exp też nie jest jakiś " elo rap madafakersko zajebisty " ale dobry jak na Twój poziom.

michal001123
15-06-2009, 22:59
mam to samo pytanie tylko :

53 palek z PACC

crown helm / blu robe / vampirka / Rojale ;d / boh'y !

jak z expem i z kasa ?

edit :
moje skille to 76dist / na 56