Pokaż pełną wersje : Combat Arms
To może dziś?:D
Tylko wiecie....mój komp nie raz się zacina na CA więc sie nie wkurzajcie jak mnie wywali xD
Pawolka93
16-11-2009, 18:27
Dzisiaj np. 20:30 nie dacie rady? :P
@Rangav
"Do 14-go nie można poczekac? Grudnia ofc :<."
No ale to przecież nie gramy ostatni raz, nie xd?
Vasudanin
16-11-2009, 20:29
Ja tam dam radę o 20:30. : )
Marchewki
18-11-2009, 08:37
jeszcze 5 dni temu miałem staty 5/20:> 8/12 7/15 :> a dzisiaj wywalili mnie z mapki :) bo uważali że mam hacka:> 33/8 :> P90 wymiata !! :D przynajmniej już nie robię statystyk na minus :P jeszcze fajna bron to Ak70:> czy 720 coś takiego :)
Vasudanin
18-11-2009, 16:35
@up
Ak-47? Owni na krótkie dystanse, na średnie troszku ssie, na dalekie to paranoja.
@
Co mi polecacie kupić teraz? Zastanawiam się nad P90 i G36E. W P90 ciągnie mnie duży atak i szybkostrzelność, a w G36E luneta, dobre obrażenia i celność. Kasa to nie problem, brakuje mi tylko 3-4k. Chodzi mi tylko o broń na 30 dni.
Marchewki
18-11-2009, 17:42
ja gram P90 i WYMIATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa :D :/ i znowu mnie wywalili czy ja jestem taki dobry :/ 35/8 i już myślą ze bot lamy zasrane :/
a takie głupie pytanie mam :> jak gracze mogą zdobyć status Elite?:>
@up nie chodziło mi o Ak47 miałem dzisiaj jakieś Ak700 lub 720:> coś takiego nie wiem jak znajdę znowu tą bron to napisze jak się nazywała ale to chyba była za nxcash bo zawsze jak zabiłem typa to brałem to :P
Pawolka93
18-11-2009, 19:32
Ak74M może? :P Elite również dostajesz za nx casha. Pozwala kickować gry (bez votów + inni gracze na Twoim serwie nie mogą votować) i serwer Elite idzie od razu na samą górę na liście serwów :P Fajna w sumie sprawa, ale droga :P A ja dzisiaj starego, dobrego cs 1.6 ściągnąłem ;d Boże, nie ogarniam tego recoil teraz xD
Btw. Co w klanie jak wszyscy nie jesteś xd?
Marchewki
18-11-2009, 21:45
oooo to chyba ta broń o której mówisz :) no Elite fajna sprawa ale rl kase na gówno :) nie mam zamiaru wydawać only For FUNN :)
Vasudanin
19-11-2009, 01:20
Ja pierdziele. 3 klucz, trzeci 100% exp pass >_>
No niech to szlag. ; x
A jak wam poszło, 'farty *słuchacz jedynego radia ocenzurował to słowo*'?
Pawolka93
21-11-2009, 14:55
Panowie, bo ja bym z chęcią znów coś takiego po wciśnięciu Tab'a zobaczył:
http://img9.imageshack.us/img9/8338/crewd.jpg (http://img9.imageshack.us/i/crewd.jpg/)
@up
100% exp as well xd
Wojcio, co z Tobą : O?
Btw.
http://www.youtube.com/watch?v=lHPyO-HpUjA
Może w niedziele coś zagramy? Hmm ?:D
Vasudanin
22-11-2009, 00:18
Jestem za.
Pawolka93
22-11-2009, 12:35
Ja też bym zagrał. Tylko teraz orientacyjnie - przed derbami, czy po derbach? xD
Wyzdrowiałem, mam nową myszkę, mogę grac ;>
moglbym dolaczyc do tego waszego klanu? :> zaczalem dopiero grac; teraz gram 2gi raz, i jakostam mi idzie, skill sie wyrobi w miedzyczasie, ale na niektorych mapkach jest strasznie duzo camperow ; /
ja tam nieogarniam moze mi ktos pomoc w poczatkach?:D
@
Mówiąc pomoc masz na myśli ? Bo tam nie można dawać itemkow, tzn. można, ale trzeba mieć specjalne nx'y za RL kasę ;d Ja będe grał jak kupie se szybszy internet i myszke do lapka, bo na kompie nie ma szans :D
BTW.
Szykuję się nowa mapka :D Taka choćby autostrada, zatarasowana autami.
http://www.youtube.com/watch?v=bo-UkhQgLPI&feature=fvsr
IMHO sux ;(
Vasudanin
05-12-2009, 13:58
Ona już jest. Jest też na niej event, 10 gier = 1 black key, przez 3 tygodnie.
@down
Jeszcze na niej nie grałem. Pogram 10 meczy to powiem.
@
Fak, dawno nie grałem i jestem nie w temacie ;( Fajna chociaż ?
najbardziej podoba mi sie mapka waverider, ale jak sa wylaczone snajperki, bo cioty stoja na dachach i kampia ; / na tym snow~ tez jest uj camperow...
ten roadkill jest praktycznie na co 2gim serwie, ale jest lipna mapka ; / ale ogolnie gierka kozacka!
Odświeżam, mówiąc jednocześnie że idę na emeryturę :)
Maldoryz
03-02-2010, 16:39
Gra w to ktos jeszcze?
mi sie juz patchuje od godziny i na oko jest raptem 1/6 -,-
@down
a jakis warrock czy cos? strasznie mnie ciagnie do gry tego typu :P
Beh0lder
03-02-2010, 18:40
Gra w to ktos jeszcze?
mi sie juz patchuje od godziny i na oko jest raptem 1/6 -,-
To zatrzymaj czym prędzej bo lamy na hackach jeżdża i grac sie nie da ;).
Hakier trafi sie raz na 10 serwerow, zobaczysz go, zmieniasz serwer. Proste.
Beh0lder
03-02-2010, 19:17
Taaaa pogra sie troche i jakas lama wbije w ostatniej chwili ^^.
Trudno, grasz do konca, dostajesz exp i gp i zmienaisz serwer.
No ludzie, gracie jeszcze?:D
Tak, my nadal z Pawolką ostro ciśniemy ;d
Doszło pare updatów i pare jest w planach, opiszę to ale może po szkole ;)
No ludzie, gracie jeszcze?:D
Samemu mi się nudzi :D
Przepraszam że odświeżam temat, ale czy ktoś jeszcze gra z Forum być może doszedł ktoś nowy?
Ta gra zamieniła się w syf od czasu wprowadzenia "specjali". Nie płacisz - jesteś gównem. Szkoda gadać, ta gra była fajna podczas open-bety i trochę po niej.
Wiesz, nie mam komputera od 7 miesięcy a na tym co obecnie urzęduje nie opłaca się nawet ściągać klienta i chciałbym wrócić do gry ale samemu jak to samemu ;) No cóż komputer będę miał za 3-4 tygodnie więc sobie ściągnę i zobaczę jak jest. Szkoda to słyszeć że tak fajna gierka zeszła na psy.
@
Nie ma sensu sobie psuć nerwów :) Na każdym serwie latający cheaterzy, specjalne postacie za prawdziwą kasę które biegają z miotaczami ognia, granatnikami, na dodatek trudno je trafić i mają bonusową prędkość. To już nie to samo co kiedyś, pograsz może z tydzień i stwierdzisz że zmarnowałeś czas, chyba że chcesz bulić za tą grę :P
Ciśnie mi się na usta pytanie "jak kur.. bonusowa prędkość, wtf?"
No nie mów że jest takie coś?
Ciśnie mi się na usta pytanie "jak kur.. bonusowa prędkość, wtf?"
No nie mów że jest takie coś?
A no jest. Jeden specjal ma bonusowe życie a drugi bonusową prędkość. W jedną łapę granatnik, w drugą miotacz ognia, i napierniczasz fantastici!
Nie słuchaj ruszka - to wielki buntownik gier. O każdej grze w którą grał, a już nie gra, powie ci, że jest głupia, beznadziejna i śmierdzi. Ten typ tak ma.
Nie słuchaj ruszka - to wielki buntownik gier. O każdej grze w którą grał, a już nie gra, powie ci, że jest głupia, beznadziejna i śmierdzi. Ten typ tak ma.
Cytat kiedy zrobiłem tak chociaż raz? Niech spróbuje jak chce, ja mu nie bronie, ale CA to gra która z mojego top 10 gier stoczyła się na żałosne gówno :)
Cytat kiedy zrobiłem tak chociaż raz? Niech spróbuje jak chce, ja mu nie bronie, ale CA to gra która z mojego top 10 gier stoczyła się na żałosne gówno :)
Haha, muszę to napisać : D WoW ma pierwszy od początku spadek graczy o 5 %! I dalej spada! WRESZCIE gracze się obudzili i nie dadzą sobie wcisnąć pierwszego lepszego gówna robionego na siłe, tylko po to, żeby dawać iluzję że coś robią Ułatwianie raidów, wtórności, nieciekawa fabuła i NUDA. Najlepszym dodatkiem był TBC, WoTLKowi nie umiem wybaczyć zabicia LK, jednak oceniam go tylko na trochę gorszego od poprzednika, podczas gdy Cataclysm - no cóż, syf jakich mało. Jeśli Blizzard faktycznie się postara może uda im się to odrobić, jeśli zaś będą robić to samo co dotychczas, to mogą liczyć na dalszy spadek
: = ////
@
Nie powiesz mi że spadek to nieprawda i że gra się nie stacza :) WoWa nie hejtuje, hejtuje ten dodatek.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.