Pokaż pełną wersje : Czar.
oOoMiKooOo
31-05-2009, 16:15
Nie mogłam znaleźć więc zakładam nowy temat. Czy opłaca się kupić czar Creature Illusion (przemiana w potwora). Jak się pytałam kumpli mówili że można mieć niezły ubaw, ale raczej jest nieprzydatny.
P.S. Dzięki za SENSOWNE odpowiedzi :).
Aha. I, że nieźle można mlvl wbić...
Owszem jest przydatny, podczas ucieczki przed PK (wiele razy ten czar uratował mi tyłek), albo do straszenia noobków na Non-PvP :]
DaFfiTeQ
01-06-2009, 12:26
jaki musze mice lvl zeby kupic ten czar ?:D
No a poszukać to już nie można ?? 23 chyba. Na następny raz sprawdź se. nikt nie będzie szukał za ciebie.
Owszem jest przydatny, podczas ucieczki przed PK (wiele razy ten czar uratował mi tyłek), albo do straszenia noobków na Non-PvP :]
Bardzo dobrze powiedziane.
Przecież każdy jest na tyle głupi, że nie zobaczy, że potwór biega z nickiem :);):pB):]:o:baby:;(:confused::cup:X(:o
@up
Myślenie nie boli, od czego jest exani hur?
Avallach
01-06-2009, 17:43
Zrob sobie nick Dragon i mozesz sie tym bawic xd
Bardzo dobrze powiedziane.
Przecież każdy jest na tyle głupi, że nie zobaczy, że potwór biega z nickiem :);):pB):]:o:baby:;(:confused::cup:X(:o
Myślenie wyszło z mody? Widujesz nicki z niższych/wyższych poziomów (jak na przykład na Ankrahmun's Dragon Lair)?
DK-LOG.911
02-06-2009, 18:14
Zrob sobie nick Dragon i mozesz sie tym bawic xd
Nazwy potworów nie są dostępne dla graczy.
@topic
Jak wyżej: straszenie noobów i słuchanie "paczcie*! tam jest gs!"
#EDIT
Przypomniała mi się jeszcze jedna zasługa (chodź trochę nieopłacalna). Można się zamienić w Wojownika Piekielnego Ognia (Hellfire Fighter) i mamy czar "Światło" (płomienie Wojownika oświetlają wszystko jak czar "Światło")
Pozdrawiam, DK.
Błąd ortograficzny zamierzony.
Vasudanin
02-06-2009, 18:31
Jesli nie masz co robic z kasa to kup. Dosyc zabawny czar.
Tibijczyk222
04-06-2009, 19:36
@topic
Jak wyżej: straszenie noobów i słuchanie "paczcie*! tam jest gs!"
#EDIT
Przypomniała mi się jeszcze jedna zasługa (chodź trochę nieopłacalna). Można się zamienić w Wojownika Piekielnego Ognia (Hellfire Fighter) i mamy czar "Światło" (płomienie Wojownika oświetlają wszystko jak czar "Światło")
Pozdrawiam, DK.
Błąd ortograficzny zamierzony.
Nie wiesz to nie pindol głupot bo można mieć nick potwora...
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Amazon
Huh?
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Amazon
Huh?
Wyjątki, demon nie zrobisz.
nie oplaca sie! strata kasy a i tak sie pobawisz tym kilka dni i bedziesz zalowala... takie jest moje zdanie ;] nie kupuj chyba ze nie masz na co kasy tracic:p
Nie wiesz to nie pindol głupot bo można mieć nick potwora...
Kto mieczem wojuje od miecza ginie Tibijczyku... Skoro sam nie wiesz, to takich postów nie umieszczaj. Z pewnych poziomów nie można widzieć nicku gracza/potwora.
@Down:
ten czar nie przydaje się podczas ucieczki przed pk. Do tego służy runa, dzięki której możemy zamienić się w dowolny item. Np uciekasz przed pk, a masz pz- wrzucasz exani hur up na dach, a nastepnie sam zamieniasz się w jakiegoś śmiecia np. label. Mało przydatne moim zdaniem bo od czego jest exiva?
Astilinek w twoim przypadku exiva nie działa?
nie moge wykombinowac jak to pomaga przy PK??
Astilinek
07-06-2009, 17:25
ten czar nie przydaje się podczas ucieczki przed pk. Do tego służy runa, dzięki której możemy zamienić się w dowolny item. Np uciekasz przed pk, a masz pz- wrzucasz exani hur up na dach, a nastepnie sam zamieniasz się w jakiegoś śmiecia np. label. Mało przydatne moim zdaniem bo od czego jest exiva?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.