PDA

Pokaż pełną wersje : Czar.

oOoMiKooOo
31-05-2009, 16:15
Nie mogłam znaleźć więc zakładam nowy temat. Czy opłaca się kupić czar Creature Illusion (przemiana w potwora). Jak się pytałam kumpli mówili że można mieć niezły ubaw, ale raczej jest nieprzydatny.

P.S. Dzięki za SENSOWNE odpowiedzi :).
Aha. I, że nieźle można mlvl wbić...

demen
01-06-2009, 10:10
Owszem jest przydatny, podczas ucieczki przed PK (wiele razy ten czar uratował mi tyłek), albo do straszenia noobków na Non-PvP :]

DaFfiTeQ
01-06-2009, 12:26
jaki musze mice lvl zeby kupic ten czar ?:D

ruszka
01-06-2009, 12:31
No a poszukać to już nie można ?? 23 chyba. Na następny raz sprawdź se. nikt nie będzie szukał za ciebie.

Erverse
01-06-2009, 16:40
Owszem jest przydatny, podczas ucieczki przed PK (wiele razy ten czar uratował mi tyłek), albo do straszenia noobków na Non-PvP :]

Bardzo dobrze powiedziane.
Przecież każdy jest na tyle głupi, że nie zobaczy, że potwór biega z nickiem :);):pB):]:o:baby:;(:confused::cup:X(:o

Arcan
01-06-2009, 17:36
@up
Myślenie nie boli, od czego jest exani hur?

Avallach
01-06-2009, 17:43
Zrob sobie nick Dragon i mozesz sie tym bawic xd

demen
02-06-2009, 08:51
Bardzo dobrze powiedziane.
Przecież każdy jest na tyle głupi, że nie zobaczy, że potwór biega z nickiem :);):pB):]:o:baby:;(:confused::cup:X(:o

Myślenie wyszło z mody? Widujesz nicki z niższych/wyższych poziomów (jak na przykład na Ankrahmun's Dragon Lair)?

DK-LOG.911
02-06-2009, 18:14
Zrob sobie nick Dragon i mozesz sie tym bawic xd

Nazwy potworów nie są dostępne dla graczy.

@topic

Jak wyżej: straszenie noobów i słuchanie "paczcie*! tam jest gs!"

#EDIT

Przypomniała mi się jeszcze jedna zasługa (chodź trochę nieopłacalna). Można się zamienić w Wojownika Piekielnego Ognia (Hellfire Fighter) i mamy czar "Światło" (płomienie Wojownika oświetlają wszystko jak czar "Światło")

Pozdrawiam, DK.

Błąd ortograficzny zamierzony.

Vasudanin
02-06-2009, 18:31
Jesli nie masz co robic z kasa to kup. Dosyc zabawny czar.

Tibijczyk222
04-06-2009, 19:36

@topic

Jak wyżej: straszenie noobów i słuchanie "paczcie*! tam jest gs!"

#EDIT

Przypomniała mi się jeszcze jedna zasługa (chodź trochę nieopłacalna). Można się zamienić w Wojownika Piekielnego Ognia (Hellfire Fighter) i mamy czar "Światło" (płomienie Wojownika oświetlają wszystko jak czar "Światło")

Pozdrawiam, DK.

Błąd ortograficzny zamierzony.

Nie wiesz to nie pindol głupot bo można mieć nick potwora...

Lasooch
04-06-2009, 19:42

http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Amazon

Huh?

Puii
04-06-2009, 21:28
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Amazon

Huh?

Wyjątki, demon nie zrobisz.

Kastia
04-06-2009, 21:58
nie oplaca sie! strata kasy a i tak sie pobawisz tym kilka dni i bedziesz zalowala... takie jest moje zdanie ;] nie kupuj chyba ze nie masz na co kasy tracic:p

demen
07-06-2009, 10:34
Nie wiesz to nie pindol głupot bo można mieć nick potwora...

Kto mieczem wojuje od miecza ginie Tibijczyku... Skoro sam nie wiesz, to takich postów nie umieszczaj. Z pewnych poziomów nie można widzieć nicku gracza/potwora.

@Down:
ten czar nie przydaje się podczas ucieczki przed pk. Do tego służy runa, dzięki której możemy zamienić się w dowolny item. Np uciekasz przed pk, a masz pz- wrzucasz exani hur up na dach, a nastepnie sam zamieniasz się w jakiegoś śmiecia np. label. Mało przydatne moim zdaniem bo od czego jest exiva?

Astilinek w twoim przypadku exiva nie działa?

piwuch
07-06-2009, 12:24
nie moge wykombinowac jak to pomaga przy PK??

Astilinek
07-06-2009, 17:25
ten czar nie przydaje się podczas ucieczki przed pk. Do tego służy runa, dzięki której możemy zamienić się w dowolny item. Np uciekasz przed pk, a masz pz- wrzucasz exani hur up na dach, a nastepnie sam zamieniasz się w jakiegoś śmiecia np. label. Mało przydatne moim zdaniem bo od czego jest exiva?