Pokaż pełną wersje : Serwer Ghazbaran Candia
Z widoku blokera:
http://uploadhyper.com/file/3707/31.05ghaz.cam.html
Z widoku shootera
http://uploadhyper.com/file/3710/31.05ghazcandia.cam.html
:)
Ubicie na non-pvp o wiele trudniejsze niż na PVP ; P
Chyba mogę napisać, że się udało...
...jak zawsze na non-pvp loot zajebali!!!
Ubicie na non-pvp o wiele trudniejsze niż na PVP ; P
Chyba mogę napisać, że się udało...
...jak zawsze na non-pvp loot zajebali!!!
Tak lecz tam były 3 guildie rządzące i one się podzielą lootem jak zawsze :P
Było sporo problemów ale się udało :) Loocik wyśmienity.
Tak lecz tam były 3 guildie rządzące i one się podzielą lootem jak zawsze :P
Loot podzielony pomiedzy 4 gildie.
Gm byl, mial banowac Tomura, ale w koncu nic z tego nie wyszlo. Jak widac MW i tak sie sypaly, ale jakos dalismy rade :)
Loot podzielony pomiedzy 4 gildie.
Gm byl, mial banowac Tomura, ale w koncu nic z tego nie wyszlo. Jak widac MW i tak sie sypaly, ale jakos dalismy rade :)
Przepraszam za błąd lecz jestem retired już z 3 miechy i nie wiem co się tam na candi dzieje.
Jak na przeszkadzające plebsy rzucające mwalle i tomurki to całkiem nieźle im poszło.
by wam się zdało jeszcze kilka osób aby blokowały kratki w taki sposób że nie ma gdzie rzucić magic walla i wtedy w żaden sposób nie są wstanie przeszkodzić ;]
Server nawiedził event, który zwiększa poziom trudności większości ciekawszych akcji...
Gm byl, mial banowac Tomura, ale w koncu nic z tego nie wyszlo.
Szlag by to trafił.
07:31 Tomurka [410]: i dont know who send u this msg
Najprawdopodobniej zawołał siostrę, w intencji translacji. Nie wierzę, że którykolwiek dwóch półgłówków, którzy grają tą postacią, był by w stanie operować językiem angielskim na tak wysokim, jak na ich możliwości szczeblu.
Ghazbaran był niedawno, czy mi się tylko wydaje? :d.
Szlag by to trafił.
Najprawdopodobniej zawołał siostrę, w intencji translacji. Nie wierzę, że którykolwiek dwóch półgłówków, którzy grają tą postacią, był by w stanie operować językiem angielskim na tak wysokim, jak na ich możliwości szczeblu.
A i tak są błędy :)
Z tego co zrozumiałem, to on chciał go banować za blokowanie drogi na kopalnię... Tyle że na non-pvp nie da się inaczej spokojnie ubić bossa, bo zaraz leci milion m-walli blokujących sio, nie mówiąc już o tym, co dzieje się z lootem...
A i tak są błędy :)
Ty chyba błędów prawdziwych nie widziałes.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.