Pokaż pełną wersje : Gildia Demony na Goromie
Tak tylko dla pokazania, nie ma już czego kręcić
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=2tuj8fonhj0xfojw
Ogień na lodzie to tylko możliwe w tipji ;) Znając Cipsoft to się cieszcie do update bo pewnie to zmienią.
Zdzichuu
01-06-2009, 17:38
No, pewnie to zmienia. Trzeba sie cieszyc, bo teraz da sie jeszcze bic up/down :D
Na samych schodach też się tam da, więc nie wiem o co care : f
@
Film dla mnie nudny, bez loota itp ; f
Na samych schodach też się tam da, więc nie wiem o co care : f
@
Film dla mnie nudny, bez loota itp ; f
ta, a te 2 mpa najprawdopodobniej lootniete na tym huncie to nic? ok.
Mietek919
01-06-2009, 18:31
A czy poty będą działać jak ice cuby ktoś sprawdzał?
Na takim lvl'u to pikuś : D Ja bym chętnie oglądnął ... wszystko nudne : D Ale nakręcaj więcej filmów : )
Ty Rybzor jestes takim idiota ze szkoda pisac w ogole...napisal juz ci ktos ze jest exhausted na schodach a na ice cubach nie ma a ty dalej pierdolisz bzdury..Boże widzisz a nie grzmisz
puacz off, bo ci żyłka pęknie
T3H_VirUs
01-06-2009, 21:54
Ogień na lodzie to tylko możliwe w tipji ;) Znając Cipsoft to się cieszcie do update bo pewnie to zmienią.
Ognisko na lodzie rozpalisz....jak masz suche patyki wiec nie kumam twojego zdziwienia EH.
xD!
@film
No było byłooo był-oooooooooooooooooooooo. Zaskoczy nas ktoś czymś nowym!? ;<
p.s: Fajny loocik w kr : )(
Kuro_Warrior
01-06-2009, 21:59
puacz off, bo ci żyłka pęknie
Na siebie uwazaj zeby nie pekla :(
ta, a te 2 mpa najprawdopodobniej lootniete na tym huncie to nic? ok.
Najprawdopodobniej to mam zielone majtki. Oceniam film, a nie to, co się mogło wydarzyć 2 godziny temu o.0
Ty Rybzor jestes takim idiota ze szkoda pisac w ogole...napisal juz ci ktos ze jest exhausted na schodach a na ice cubach nie ma a ty dalej pierdolisz bzdury..Boże widzisz a nie grzmisz
To, że na schodach jest exhaust, nie oznacza, że nie da się na nich bić. No i kultury trochę, synu.
Nuda...jak dla mnie nic ciekawego
W tej grze nie ma już nic ciekawszego do expienia, jak chcecie coś ciekawego to se filmiki z open battlów oglądajcie.
Te 2 MPA spadły w odstępie 5 minut, nawet nie pomyślałem żeby cama włączyć, ale nie każdy musi wierzyć, przecież nie po to dałem film żeby osądzać czy zlotowałem je czy też nie.
I też nie każdemu musi się to podobać, każdy ma swoje zdanie.
Mnie się podobało, choć nudnie :P Ale czekam na więcej.
Pozdrawiam
@up
Zgadzam się. Jak wchodzę na tibicamsy i ściągam filmy to tylko od 200+ a najlepiej 300+ bo wszystko co możliwe już widziałem, a wyższy lvlek może mnie jeszcze jakimś stylem albo ogarem zaskoczyć. Małe lvlki też mogą zaskakiwać ale nudne chyba by było np 10 lvl knight ogarnia naraz 3 guardy, albo 70 palek na kopie.
@up
Zgadzam się. Jak wchodzę na tibicamsy i ściągam filmy to tylko od 200+ a najlepiej 300+ bo wszystko co możliwe już widziałem, a wyższy lvlek może mnie jeszcze jakimś stylem albo ogarem zaskoczyć. Małe lvlki też mogą zaskakiwać ale nudne chyba by było np 10 lvl knight ogarnia naraz 3 guardy, albo 70 palek na kopie.
Małym lvlem też możesz sporo zdziałać, np zblokować demona na 15 lvlu knightem ;]
Mnie się podobało, choć nudnie :P Ale czekam na więcej.
Pozdrawiam
Nudnie... kiedys taki filmik z expienia na demonach to byl cos, teraz taki hunt stal sie norma. :/
Nudnie... kiedys taki filmik z expienia na demonach to byl cos, teraz taki hunt stal sie norma. :/
Signed. < znaki >
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.