zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Vcam Project-Darmowy program do nagrywania filmów z Tibi.

Yazith
01-06-2009, 13:26
Witam dzisiaj znalazłem ciekawy temat na tibi.de dotyczący nowego darmowego programu do nagrywania filmów z tibi z rozszerzeniem Cam.
Link do tematu:
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=166504

trefny link usuniety.

Lantoria
01-06-2009, 13:37
Z tej strony oficjalnej co podałeś jest najprawdopodobniej gej.
Wykryło trojana.

skanowałam na virusscan jotti
Tutaj skan

http://img207.imageshack.us/img207/2561/skang.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=skang.jpg)

Yazith
01-06-2009, 14:46
Na którejś stronie jest opisane na tibi.de ze program zrobiony został na podstawie starej Tibia Cam w której również wykrywało wirusy.

Puii
01-06-2009, 14:57
Greetings fellow cammers. You might have seen me here before when I released TCam, unfortunately I discontinued the project due to lack of experience.
But now I'm back

Witam kolegów kamerzystów. Prawdopodobnie widzieliście mnie tutaj wczesniej, kiedy to wydałem TCam(tibicam?), niestety zaprzestałem tego projektu z powodu braku doświadczenia.

VCam is the revolutionary new cam recorder. VCam offers all the functionality of TibiaCam TV without the nasty price you pay

Vcam to nowy rewolucyjny program do nagrywania filmów w .cam, Vcam oferuje taką samą funkcjonalnośc co TibiaCam TV bez ponoszenia jakichkolwiek kosztów.

- Odp na podejrzenia 'wirusów'

Im aware of this, thats why I asked for an administrator to verify my program. Also I have released my old cams Open Source so trust is a real thing to me. I do however understand if users are hesitant to try.

Jestem świadom tego, dlatego też poinstruowałem administratorów by zweryfikowali mój program. Także wypuściłem źródła starego projektu cam, więc myślę że można mi zaufać. Jednakże wiem, że wiele użytkowników mogą być niezdecydowani.

Tłumaczenie kilku wersów z 1 strony, dodam też że moderator sprawdził źródła i otworzył na nowo temat, więc nie ma powodów do paniki.

Chcesz to walnij tłumaczenia do 1 postu.

Yazith
01-06-2009, 16:01
Wolalbym aby ktos bardziej obeznany w języku angielskim to zrobil :) byłbym wdzieczny :)

Puii
01-06-2009, 16:29
Sądzisz iż moje tłumaczenie jest na poziomie niskim?

Oke, to czekam na lepsze tłumaczenie.

Yazith
01-06-2009, 16:36
Ja mowilem o sobie XD chyba zle mnie zrozumiales :p

Fushion
01-06-2009, 17:00
Wole poczekac az dowiemy sie czegos wiecej a jesli jest bezpieczny to git ;p

Yazith
01-06-2009, 21:28
Ja testowalem u siebie na kompie i nadal passy są te same :D

Znalazlem w programe pare niedociagniec typu debugowania podczas wylaczania tibi x logiem i pare innych.

Testowal ktos to oprocz mnie?

Yazith
01-06-2009, 22:12
Prosilbym Moda o usuniecie tego ostatniego posta, pisałem w momencie usówania reszty postow pisanych przez Snicka.

Mikatonik
01-06-2009, 23:56
OOOo na cos takiego dluuugo czekalem :P wreszcie ktos pomyslal :) dzieki, na pewno sie przyda :)

Jety
02-06-2009, 00:35
Ludzie nie mozecie wydac z 20zl na cama?..

Yazith
02-06-2009, 08:17
Nie każdy chce wydawać rl kase na Tibie.

Mikatonik
02-06-2009, 09:14
No wiec tak:
Sciagnalem ten programik i go wyprobowalem :) wszystko dziala bez zarzutów a najlepsze jest to ze nie wydalem ani grosza na to ;]

@Jety
Nie kazdy chce wydawac kase na tibicam tv skoro moze miec cos podobnego za darmo :p ja tam wole te 20 zl przeznaczyc na jakies piwko z kumplami. Po co wydawac kase skoro masz cos podobnego za darmo? :P

no nic dzieki za tego cama na pewno sie przyda ;]

Pozdrawiam,
Mikatonik.

caveki
02-06-2009, 12:05
Dziwnym trafem i autor tematu i jedyna osoba, która testowała program zarejestrowali się 1 czerwca o0

Puii
02-06-2009, 12:39
Ta, bo link do tej niby oficjalnej strony jest już podmieniony.

leopard
02-06-2009, 14:56
1 link do tibiade(Jeremica temat) jest to dobry temat z dobra wersjąprogramu, drugi link "vcamproject[kropka]com" to strona z trojanem. Ktoś kto zrobił tą stronę chcę shackować jak najwięcej kont przy czym oczernić dobry projekt jakim jest VCAM. Nie wchodźcie w drugi link. Jedynie wchodźcie na strony jakie podaje wam "Jeremic" z tibiade, on jest autorem tego programu i jeżeli już chcecie pobawić się darmową alternatywą tibiacam tv to proponuję wam zaufać autorowi programu a nie jakimś innym osobom które podają linki do programu/do strony projektu.

Vil
02-06-2009, 15:05
tematu nie zamykam, link do programu znajduje sie w temacie na tibia.de.

Za ewentualne szkody z tytulu uzytkowania programu nie ponosimy odpowiedzialnosci.

SkateElement
06-06-2009, 01:52
Ja używam tego recordera. Nie dosyć, że darmowy to nagrywa w .cam dzięki czemu użytkownicy TV mogą odtwarzać również te filmy.

Kod programu został sprawdzony przez moderatorów tamtejszej strony i jest w 100% czysty (ściągaj z linku danego tylko przez Jeremica!).

@dół
Nie dziwię Ci się, jeżeli wokół pełno keyów, ale nie zdziwiłbym się gdyby autor pokazałby Ci kod źródłowy programu.

Eyro
06-06-2009, 22:31
ja tam wole wybulić i mieć pewność że bez keya ;d

adrianislaw
07-06-2009, 17:24
na stronie są 4 wersje która jest dobra?

Grycan
10-06-2009, 16:11
Każda. B) Uruchomić program można dopiero po włączeniu samego klienta Tibi. B)

adrianislaw
11-06-2009, 12:34
mi tu skaner virusy wykrywa

Puii
11-06-2009, 12:54

Przeczytaj poprzednie strony topicu

Sm0Kq
15-06-2009, 13:56
takie pytanie do tego programu:
jesli ktos ma trefny program i nagra nim a potem ktos bedzie ogladac to czy w pliku z filmem ten zawirusowany Vcam moze umiescic wirusa ?

Bo ktos nagra takim programem potem kazdy bedzie sciagac bo bedzie widzial ze cam ogladac, niby wszystko ladnie ale.. cos jednak bedzie nie tak.

Moze i troche pytanie dziwne bo to przeciez CAM no ale nie ma rzeczy nie mozliwych...

ciunki
15-06-2009, 15:48
Post twórcy na temat wirusa ( o ile się nie mylę :p).
http://tibia.looki.de/forum/showpost.php?p=2415107&postcount=36