Pokaż pełną wersje : Wasze najgorsze cechy
AzuranskiRookstayerXL
01-06-2009, 17:12
Tak jak w temacie.
Jakie są wasze najgorsze cechy, próbujecie je jakoś naprawić?
A co, ty nie masz "najgorszych" cech? Jak pytasz innych to i sam podaj swoje, bo w innym wypadku to nie wygląda jak wymiana zdań/opinii/czegokolwiek tylko "ja tego chcę, więc wy mi to dajcie"...
Heh ciekawy pomysł. :]
Najgrosze cechy? Myślę, że nie potrafie powstrzymać się od wulgaryzmów (oczywiście na forum jakoś daje rade, ale jak ktoś założy bezsensowny temat itp. to również nie mogę wytrzymać).
A i nie próbuje z tym walczyć, raczej to olewam.
Gierubesoen
01-06-2009, 17:36
Lenistwo ftw _o/
Dr.Unknown
01-06-2009, 17:38
Doskonałość.
FaJny_Spam_Bot
01-06-2009, 17:42
lenistwo, nie moge sie pozbyć.
Serious Sam
01-06-2009, 18:04
Lenistwo........ nie chce mi się już pisać...
@PS
Sprawdziłem co to aspołeczność.
Teraz wiem co mi dolega. Dodaję aspołeczność : )
Rocket Slayer
01-06-2009, 18:05
Lenistwo... ledwo kliknąłem "wyślij"
KrEmAs KAc
01-06-2009, 18:06
Jestem szczery do bóluuuu :evul:
Lafa_elo
01-06-2009, 18:09
niecierpliwość
Dragon-Fly
01-06-2009, 18:10
Aspołeczność.!
Oooo XR3 się wypowie, ale on nie ma przecież żadnych negatywnych.
jakosiara
01-06-2009, 18:14
lenistwo, niecierpliwość
Vasudanin
01-06-2009, 18:23
Lenistwo, aspolecznosc, niesmialosc?
@edit
A moze down?
@2edit
Pytalem mamy, jednak nie down.
Marudzenie, lenistwo.
Nie walcze ani z jednym ani z drugim.
Arka_Sath_Wielki
01-06-2009, 18:25
Jestem z większością. Lenistwo :/
Lenistwo, przesadna szczerość i- nie wiem jak to nazwać- gdy kogoś nie lubię, czasem powiem coś, a po 5 min się zastanawiam co mi odwaliło, że to powiedziałem ;p
Mogłeś zrobić sondę ; ]. Lenistwo.
boBovita
01-06-2009, 18:47
Straszne lenistwo, apołeczność, nerwica.
Iluzionistaa
01-06-2009, 18:49
po dłuzszej chwili czytania tematu jak juz chcialem wylaczyc bo nie chcialem sie logowac zeby napisac cos to zauwazylem ze jestem zalogowany i napisze...
leniswo,niesmialosc??
jak wszyscy nie walcze
kurcze ale sie rozpisalem na miesiac nie musze nic na forum pisac:cup:
@edit
juz mi sie zachcialo edytowac...
co to aspolecznosc bo niechce mi sie sprawdzac??
Snopeczek
01-06-2009, 19:06
jestem leniwym, pojebanym optymistą :) dobrze mi z tym, choć źle na tym wychodzę
semilunaris
01-06-2009, 19:16
Nie mam wad, jestem zbyt idealny ; D
Nie chce mi się pisać negatywnej cechy.
Disseny__
01-06-2009, 19:24
Lenistwo, aspołeczność, zbyt dużo samokrytyki.
GargoinX
01-06-2009, 19:26
Lenistwo, aspołeczność, nieśmiałość, ADHD.
Lenistwo? Zespół Down'a itp itd... <spam>
-Podejmowanie nie przemyślanych decyzji i wypowiadanie nie przemyślanych kwestii, potem żałowanie tego.
-Lenistwo do tego co muszę, a nie lubie.
-Brak radości z tego, co kiedyś mnie cieszyło...
Czy walcze? Ta. !
FaJny_Spam_Bot
01-06-2009, 20:06
Same lenie tutaj o.0
Ci, którzy leniwi nie są, robią coś konstruktywnego, zamiast siedzieć na forum.
Z pewnoscia lenistwo. Niesmialosc. To ze nie potrafie gadac z nowo poznanymi ludzmi :/
Lenistwo I nieśmiałość. Przebijcie mnie.
I nie, nie uwierzę, że któryś z was zabija ludzi i je ich ręce.
@down: o widzę, że znawca dobrego wideło. I tip my hat to you, sir.
Shanhaevel
01-06-2009, 20:34
Ogólnie swoje wady znam (ba, niektóre nawet lubię), większość jak mogę to przekuwam w zalety. Poza tym wada to pojęcie względne. To, że jestem w czyichś oczach olewackim, egocentrycznym, sarkastycznym leniem może być dużą wadą - mnie to ułatwia życie, często przy zerowych stratach własnych (sam lubię złośliwość i ironię u innych ludzi). Oczywiście jeśli korzysta się z nich w pewnych granicach.
@Misza
Carllllll! It kills people!
No więc tak jak większość lenistwo, ale również stosuje wiele wulgaryzmów w rl, staram się z tym jakoś walczyć ale nie wychodzi mi. Do negatywnych cech mógłbym też dodać plucie. Może wydaje się wam to śmieszne, ale często pluję i często również wśród kobiet, a to przecież nie wypada... ale jednak zdarza mi się... pracuje nad tym. Hmm, z tą nieśmiałością to różnie bywa... czasem jestem aż nazbyt śmiały. Jednak na ogół jednak nieśmiałość też jest jednak z takich gorszych cech, ale ona po paru głębszych zanika. :P
Psychotata
01-06-2009, 20:43
A wiec to prawda! Te forum zamieszkuje rzadka odmiana leni patentowanych i musze przyznac, ze jestem jednym z nich, pozatym zbyt duza pewnosc siebie (chociaz to czasami nie jest zle), chamstwo, niecierpliwosc. Ciekawe jak wy supporterzy strona sie zajmujecie, lenie i do tego dupki zoledne!
Gierubesoen
01-06-2009, 20:48
O, jeszcze rozrzutność. Bardzo mało fajna wada, wydaje pieniądze zanim jeszcze je dostane i nigdy nie moge uzbierać na coś droższego
nieufność,niska wiara w siebie
lord_piteer
01-06-2009, 21:36
ja mam bardzo zla ceche, otoz wymyslam na pewna "kolezanke" z klasy bardzo obraźliwe fraszki. zacytuję jedną z nich.
"Rzecz to bardzo niebywała, kiedy ojcu staje pała, Anka biegnie wnet do niego by obciągnąć ch*ja jego."
Niestety takich tekstów jest 10 na minute więc uważam że weszło mi to w krew i uznaję to za swoją złą cechę.
japierdole ą ę
-lenistwo (biorę się za sprawy w ostatniej chwili)
-nieśmiałość (próbuję z tym walczyć)
-zbytnie stresowanie się, może nerwica (walka, technikami relaksacyjnymi)
-przeklinanie (w domu przy rodzicach nawet przeklinam próbuję z tym walczyć)
-niecierpliwość (nie walczę, zaś mój ojciec potrafi siedzieć w samochodzie 12 godzin i mu dobrze)
-długie siedzenie na kompie
-mniej ruchu (problemy zdrowotne miałem i nie ćwiczyłem w szkole 2,5 roku to się przyzwyczaiłem)
-daje sobie dmuchać w kaszę (przez co każdy mnie w klasie zaczepnie, kopnie czy coś mi zrobi w klasie, ale postanowiłem, że to koniec teraz oddaje i to czasem tak, że nikt mnie nie chce tykać już (jestem wysoki i silny i to mój atut jak się żuci na mnie kilku XD)
-lekka aspołeczność
-możliwa hipochondria
Lenistwo, nieśmiałość, nieczułość, oziębłość, nieumiejętność okazywania emocji.
Wszystko te powyższe cechy uznaję za swe wady.
@Down:
Suchaar.
Jestem kłamcą ;o
Nawet teraz skłamałem że kłamię ;o
Lord Dreathan
02-06-2009, 01:43
Jestem kłamcą ;o
Nawet teraz skłamałem że kłamię ;o
Czyz to nie paradoks klamcy? ;P
-Lenistwo,
- czuje sie dobrze bedac sam ( aspolecznosc? :O)
- computer zombie ( za duzo na kompie siedze)
- nie lubie siebie ;P
-lenistwo (biorę się za sprawy w ostatniej chwili)
-nieśmiałość (próbuję z tym walczyć)
-zbytnie stresowanie się, może nerwica (walka, technikami relaksacyjnymi)
-przeklinanie (w domu przy rodzicach nawet przeklinam próbuję z tym walczyć)
-niecierpliwość (nie walczę, zaś mój ojciec potrafi siedzieć w samochodzie 12 godzin i mu dobrze)
-długie siedzenie na kompie
-mniej ruchu (problemy zdrowotne miałem i nie ćwiczyłem w szkole 2,5 roku to się przyzwyczaiłem)
-daje sobie dmuchać w kaszę (przez co każdy mnie w klasie zaczepnie, kopnie czy coś mi zrobi w klasie, ale postanowiłem, że to koniec teraz oddaje i to czasem tak, że nikt mnie nie chce tykać już (jestem wysoki i silny i to mój atut jak się żuci na mnie kilku XD)
-lekka aspołeczność
-możliwa hipochondria
Hmmm... jak bym widział drugiego siebie
Dj Fara0n
02-06-2009, 15:37
Czesto robie z siebie debila (pewnie po części nim jestem) i po jakimś czasie (czasami po tygodniu, a czasami po latach) strasznie jest mi głupio z tego powodu, chociaz wtedy wydawalo mi sie to calkowicie normalne/potrzebne/smieszne/fajne/etc. Własciwie to nie wiem dlaczego sie tym "chwalę" w internecie.
czasami jestem zbyt agresywny ...
Zawyzone wymagania motywacyjne a.k.a lenistwo.
lenistwo
brak takiej konkretnej charyzmy
glupie zachowanie po uzywkach (to cecha?xd)
Pewność siebie, co jest równocześnie moją najlepszą cechą ;) (ew jedną z najlepszych ?!)
- Nadmierny wulgaryzm
- nie mycie rąk po sikaniu/ sraniu( po tym 2 to rzadziej:d)
Pewność siebie, co jest równocześnie moją najlepszą cechą ;) (ew jedną z najlepszych ?!)
Ty masz same najlepsze cechy <3333
@top: Zbyt niska samoocena. Poza tym lenistwo i wiele innych, których nie chce mi się wymieniać.
-kłamstwa
-lenistwo
-niecierpliwosc
-zlosliwosc
-jestem za fajny
BialyOleander
05-06-2009, 09:43
Jestem strasznie infantylny, leniwy, upierdliwy długo by wymieniać
aaa jeszcze jestem okropnym spamerem
Jestem strasznie infantylny, leniwy, upierdliwy długo by wymieniać
aaa jeszcze jestem okropnym spamerem
Rodzi się pytanie, czy osoba infantylna może wiedzieć i przyznawać, że jest infantylna?
Jestem na nie : d
Sozemego
05-06-2009, 19:48
sklonnosc do popadania w nalogi
sklonnosc do popadania w depresje
lenistwo
natretne klamanie ('wada', ktora uwazam za wspaniala zalete)
brak silnej woli
upierdliwosc
nieziemska wrecz niecierpliwosc (5 sekund to dla mnie za duzo)
nerwica, ktora doprowadzila do bezsennosci i punktu drugiego
full-blown social phobia (fobia spoleczna - wada z definicji, mi sie jednak podoba)
urojenia ksobne, urojenia depresyjne, urojenia hipochondryczne(tak mi mowia ;o)
edit - nie proboje nic naprawiac bo mi sie nie chce ;P
Jestem chamski...
Co do wady to mam jeszcze jedną. Nie wiem jak to się zwie, nie chce mi się sprawdzać (może wy pomożecie). Sytuacja typu idziemy z kolegami (4 razem ze mną) na plac zabaw wypić sobie po browarze... Siedzimy, pijemy, ale oprócz nas są jeszcze 2-3 grupki pijących ktoś zna osoby z innej grupki i łączą się z moją (czyli np doszło do nas 5 osób i jesteśmy w 9) znam tylko 4 osoby i strasznie mnie to denerwuje... Moje takie wewnętrzne ja mówi mi, że te osoby są jakieś takie... i po prostu nie lubię gości i tyle. Najgorzej jak gówniarze wypiją po browarze i podchodzą do Ciebie i proszą żebyś kupił im wódkę i myślą, że są z Tobą świetnymi kolegami... to się zalicza pod mizantropie czy to coś innego?
Shanhaevel o właśnie to! Dzięki :)
Lenistwo,chamstwo,pije,pale a pozatym jestem za fajny żeby o takich żeczah bszytkih pisać
Shanhaevel
09-06-2009, 19:50
@Woyas
Nie, to się zalicza pod jedno z dwóch: a) zdrowy rozsądek, jeśli ci goście są jacyś lewi b) niechęć do spotykania nowych ludzi. Też tak mam.
zazdrosc.... walcze z tym
Ametystowec
09-06-2009, 22:27
To będzie tak:
- Kaligynefobia (nie tyle lęk, co niepewność w stosunku do)
- Uporczywa obrona swojego zdania nawet wtedy, gdy nie mam racji.
- Aspołeczność (Nie przeszkadza mi bycie z innymi, ale lubię załatwiać sprawy sam, wtedy jak mi się np. coś nie uda, nie muszę wysłuchiwać durnowatych komentarzy ze strony koleżków xd)
- Ogólny brak większych zainteresowań.
- Tafefobia (może to nie cecha...ale i tak napisałem)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.