Pokaż pełną wersje : eq
yasiex0r
02-06-2009, 20:58
wiec tak oplaca mi sie kupic royal helmet czy zostawic crushaber
czy demon shield wsystarcza do 90lvla?
Pan'Gniewu
02-06-2009, 21:04
A moze bys podal lvl ?
Macko121
02-06-2009, 21:12
Jeśli jesteś rycerzem to kupuj jak najszybciej Mastermind Shielda, bo potrzebujesz jak najlepszej tarczy, więc Demon Shield do 90lvla raczej nie wystarczy. Jednak gdy grasz postacią magiczną lub paladynem to Demon Shield starczy ci do końca twojej tibijskiej kariery, bo te postaci z kolei potrzebują jak najwięcej punktów udźwigu i nie blokują aż tylu potworów i nie muszą mieć jak najwięcej punktów obrony. Co do hełmu, masz pieniądze to kup. Royal może ma więcej obrony, ale też więcej waży i, co gorsza, gdy padniesz i akurat ci poleci stracisz dużo więcej pieniędzy niż gdybyś dalej nosił Crusader Helmet. Jednak wszystko zależy od ciebie. Lubisz "szpanować" eq to nosisz jak najlepsze, a jeśli jesteś oszczędny to nosisz lekkie i tanie rzeczy.
@up
Magiem Demon Shield? Gratulacje...
I jak niby szpanować eq? I tak go nikt nie widzi.
A i od czego są blessy?
Macko121
02-06-2009, 21:51
Jestem bardzo ciekawy co za tarczę Ty nosiłbyś, jakbyś grał magiem.
#Up
Która daje mlvl? Czyli jest przeznaczona dla maga/druida
#Down
Sorki ale czy druid/mag blokuje? Chyba nie, rozumiem jak idzie się na hunta bądź coś innego bierze się książkę magiczną i zwykłą tarczę.
@up
Magiem Demon Shield? Gratulacje...
I jak niby szpanować eq? I tak go nikt nie widzi.
A i od czego są blessy?
No własnie, sam nie wiem jak można szpanować eq. Przecież nie można go wyłożyć na dp czy pokazać na trade. A co do gratulacji, to dziękuję. Bardzo dobrze mi się grało magiem z demonką ; )
@up.
No z takim shieldem to ma się w cholerę defa, nawet taki rotworm potrafi hitnąć.
Astilinek
02-06-2009, 22:11
Książki dające mlvl są przeznaczone tylko na hunty z blokerem...
@up.
No z takim shieldem to ma się w cholerę defa, nawet taki rotworm potrafi hitnąć.
No ale od 30lvl to się chyba zaczyna uciekać przed potworami.
A jeśli chodzi o ten szpan na depo, to może i masz rację, ale to raczej troche noobowskie...
@edit No też fakt. Najlepszy sposób to kupienie obydwóch tarcz i dobieranie ich do miejsca expienia. Wtedy będzie gites.
No ale od 30lvl to się chyba zaczyna uciekać przed potworami.
A jeśli chodzi o ten szpan na depo, to może i masz rację, ale to raczej troche noobowskie...
Niby zaczyna się uciekać, ale jeśli wpadniesz w trapa to jak taki potwór ci zaje*ie, to zaje*ie na amen.
Zalgadis
02-06-2009, 23:26
Kup najpierw MMS a potem inne cześci EQ.
To jest KNIGHT, zobaczcie userbary.
yasiex0r
03-06-2009, 17:37
ja palleq jestem xD
eq b legi,demonka,crus helmet,pall armor,platinum amulet
na bohy zbieram dzis juz bede mial ;d
kupic sobie mmsa i rh czy nie przesadzac
?
Szczerze ? Nie zmieniaj, zabierają za dużo capa-co palkowi jest potrzebne na speary i potiony. No chyba że chcesz mieć MMS/RH.....twój wybór
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.