Pokaż pełną wersje : Gdzie expować Sorcerem (Magiem)?
Maxsroda
29-12-2004, 19:49
Gdzie expować Sorcerem (Magiem)?
To zalezy jaki masz gust i czy sam expisz czy z kumplem ja np. expie na mino archerach i zwyklych czasem wyskocze tez na dragona z blokerem :)
P.S najlepiej expuj na ghulach i minoskach
Ja druidem na 9 lev expiłem na bugach i trolach, ale jak wskoczył mi 10 czy tam 11 lev to zaczełem robić hmm i chodziłem na slimy tak gdzieś do 20lev na 10lev blokowałem 3 slimy i kombo od nich to chyba po 40-50hp Idz se na slimy pod Carlin tam jest najlepiej, mozna wejsć i wyjsc bo są schody resp jest po 1 ale powinienies nie doznac duzych strat poniewaz slim nie dojdzie do ciebie a ty go mozesz szybciej zabic problem bedzie gdy sie rozmnożą ZAWSZE LEJ MATKE 5 szczałow i po slimie
Maxsroda
29-12-2004, 20:18
Gdzie są slimy??
Mam pomysł jak mogł byś mi to szybko pokazać zrob screen mapy i zaznacz na nim to miejsce i masz dwie możliwośc albo wystawić go na forum
dkla wszystkich albo tylko dlamnie wysyłająć mail ze zdjęciem pod adres
[email protected]
slimaczek
29-12-2004, 20:19
Przecież są do tego inne topici oraz poradniki dla maga.. Do 20 lv mozna tez do 25lv expowac na rotach.
kurdzikus
29-12-2004, 20:28
Po pierwsze zrub se wiekrzy lvl magiczny. Jak juz zrobisz wiekrzy magiczny zacznij robic lvl najlepij na bugach tak miej wiecej do 10 moze wezmi9esz na solo na 9 lvl rotworma ale gdy juz bedziesz mial ten 9 czy 10 ic na gobliny a puzniej na roty wiec ruszaj sie, a i jeszcze na trolach B)
Maxsroda
29-12-2004, 20:38
ja rotworma nawet na 7 lvl biore na solo
Masz depo dolne wejście i nalevo jest kanał wchodzisz tam i idziesz na sam dól, miniesz drabine, idziesz i masz mostek skrecaszw levo za mostkiem i jesteś. :D
Evul Tibian
29-12-2004, 23:33
kolejny lewiny nOObas...
ty muc uzyc power of SZUKAJ button!
@offtopic
powiem mi ktos co to k**wa jest??? (oznaczone czarną ramka)
http://img94.exs.cx/img94/5852/carlinwysp0xu.jpg
gram w tibie sporo czasu a w zyciu nie spotkalem sie z Carlin Wysp...
Meitsall
30-12-2004, 11:48
Jeśli już To Carlin's Island choć nie za bardzo...
kolejny lewiny nOObas...
ty muc uzyc power of SZUKAJ button!
@offtopic
powiem mi ktos co to k**wa jest??? (oznaczone czarną ramka)
http://img94.exs.cx/img94/5852/carlinwysp0xu.jpg
gram w tibie sporo czasu a w zyciu nie spotkalem sie z Carlin Wysp...
:D LOOOOOOOOOL. Zje^#^ sie z krzesła, nie mam pojecia co to ma być....
EDIT.
BTW. Poczytajcie jego inne posty........
Meeen1991
30-12-2004, 14:01
Ale polewka ludzie...Carlin Wysp..ahahhaha.... :D 8o a tak wogole to ja expilem od 8 do 9 na bugach..potem od 9 do 12 na trolach..nastepnie od 12 do 16 na rotach ...od 16 do 19 na amazonkach i od 20 expie w kopalni obok Kazo :)
Waleczny Filip
30-01-2005, 18:37
Przecież są do tego inne topici oraz poradniki dla maga.. Do 20 lv mozna tez do 25lv expowac na rotach.
Dokladnie!!! Jak na ten lev to roty sa idealne. Szczegolnie polecam roty kolo Venore. Sa tam rowniez slimy, respuja sie tam 4 moze 5 slimow w sporawych odstepach od siebie wiec mozna na looziku ubijac je pojedynczo. Podsumowujac swietny exp, w miare bezpiecznie oraz stosunkowo malo ludzi. POLECAM!!!
do conajmniej 30lv roty.... a najlepiej do 40lv ;]
na 30-40 levelu lepeij huncić z hmmami a nie an rotach gdzie biega pełno low levelowców ;)
zwiastun ciemnosci
07-02-2005, 20:12
8lvl trolle kolo thais dobij do 10lvlu
10lvl venore swamp trolle i czasem rotki do 15lvlu
15lvl roty na fibuli do 20lvlu
20lvl amazon camp kolo venore lub ciagle roty na fibuli do 25lvlu
25lvl ghule w ghost landzie przy uzyciu hmm do 30lvlu
30lvl można se chodzic na dragi z 2 dsami dalej to zalezy do ciebie
A ja na rooku chodzilem z 6 lewelem i blokowłem spermany. Do miasta zawsze wracalem z 100hp czasami mniej B) B) (chzba bzlbzm dobrzm knightem co niestetz jestem sorkiem :( :( )
Mieszkam w Venore i mysle ze okolice tego miasta sa wysmienitym expowiskiem dla maga bo sa trole i roty w podziemiach , bugi i weze w okolicach miasta ja dzinnie na trolach robie 1 poziom dobrze sie expi na nich bo sa pod dostatkiem iszybko gina :) Pozdrawiam wszystkich (to moj pierwszy post :) ;) :) ;) )
To zalezy jaki masz gust i czy sam expisz czy z kumplem ja np. expie na mino archerach i zwyklych czasem wyskocze tez na dragona z blokerem :)
P.S najlepiej expuj na ghulach i minoskach
On ma 11 lvl idioto -.-
powrót vavca
11-02-2005, 16:30
a więc tak :jest kilka fajnych expowisk:facc
1 Swamp trolle koło venore
2 Amazon camp koło venore
3 roty na fibuli
4 dwarfy i roty koło kazoo
później:dwarf guardy koło kazoo i dragony ze summonami
pacc:
1 roty na darashi??
2 później larvy w ankrahmun(chyba tak się pisze)
Ale z twoim lvl polecam tylko swamp trolle no i roty i roty.
gdzie sa roty na fibuli i jaki klucz jest potrtezbny (jesli wogle jest potrzebny) no i oczywiscie jak go zdobyc [no spoling]
Nie wiem dlaczego ale ak sie wybieram na exp to wszędzie jest za dużo ludzi i sie nie da expic ;( NIech mi ktos podradzi gdzie lazic najlepij 22lvl z 30mlvl magiem.
Sir Harwood
11-02-2005, 18:59
Ja swoim sorcem expilem do 11lvl na trolach i zrobilem 16 mlvl a potem tylko na ghoust land i to mi sie wydaj bardzo fajny pomysl po duzo expa sie robi i malo hmm zchodzi bo ghul ma tylko 100hp a i jeszcze cos jusz nie dlugo ukazom sie moje skriny z rzycia mojego sorca i expienia na ghoust land :p :D :D :D :D :D :p :p :D :D :)
Dobrze tez sie expi na wschod od Venore --->podziemia glownie , tam sa roty i slimy :)
Master Of Devastation
16-02-2005, 10:36
Gdzie expować Sorcerem (Magiem)?
Ja moim druidem (też mag:P) expie w hellgate ,przywołuje monka i rozwalam dsy ,a na małym lvlu (z resztą teraz też tak jest kiedy nie mam na runki)expie na rotwormach tam,fajny nawet exp...:)
ciemne dropsy
16-02-2005, 13:54
up: chcesz powiedziec ze monk radzil sobie z dsami?
Knight Nirvana Org
16-02-2005, 19:55
Najlepiej idź na Rotwormy Orc Warior mnie zabił więc na Slime też sie nie wybieraj (dopiero w 15 lvl) Ale na Rotwormy wybierz się z HMM bo jak będzie więcej to urzyj bez wachania. Wiem bo doświadczyłem tego 4 Rotwormy mnie obtoczyły i zginolem. Nie idz na Slimy no chyba że życie Ci nie miłe :) . Jesli pójdziesz na Rotwormy to szybko zdobędziesz wyższy lvl i będziesz sie cieszył jak bys dostał :cup:
Knight Nirvana Org
18-02-2005, 18:58
W podziemiach Carlin tylko na slimy uwarzaj!! X(
Ja expie na 19lv na dwarfach i rotach ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.