Pokaż pełną wersje : Czy chciałbyś/aś aby darmowy premium sie powtórzył ?!
Farciasz
03-06-2009, 16:10
Witam
Moje pytanie brzmi czy było dobrym pomysłem wprowadzenia kolejnego darmowego premium accaunt na 7 dni ??
Dzisiaj pojawiła sie także info ze został przeprowadzony atak nomandów na ank !
ofc po tym jak zniesiono pacc ^^ <darmowy> Czy to sprawiedliwe ? ?
Moim skromnym zdanie premium dali za free tylko dlatego żeby zachęcić ludzi <tych ktorzy nie miali pacc> aby zaczeli kupowac premium . Ofc atak nomandów też jest pewnego rodzaju zachętą do tego . To jest oczywiście moje zdanie .
Prosze o komentarze na ten temat !! 8o
Jeszcze jedno pytanie <tego dotyczny sonda> Czy chcielibyście aby daromwy pacc sie powtórzył ??
03-06-2009, 16:17
Ten Free pacc to najgorsze >>>gówno<<<
100% na nie
Oby nie było darmowego premium,spokojne ankrahmun jak i edron zostało opanowane przez hordy noobów "daj na statek pliska" "dam eq za zaufanie"
Oraz więcej osób na respie,a jak wiadomo co za dużo to nie zdrowo.
Ten Free pacc to najgorsze >>>gówno<<<
100% na nie
uwazam podobnie
Wylansowany
03-06-2009, 16:25
1. Heyah
2. Wprowadzenie darmowego PACC-a dla każdego, było kontrowersyjnym pomysłem, dla mnie OK., bo raz na ileś tam można przeprowadzić akcję komercyjną.
3. Najazdy są losowe. W końcu podczas "free PACC-a" było najazdy bossów, więc nie rozumiem ciebie.
4. Pięciolatek wie, że to jest akcja zachęcają ludzi do kupowania PACC-a, więc tez nie rozumiem sensu pisania oczywistych rzeczy.
5. Tak, chcę żeby "free-PACC-week" się powtórzył, ale gdzieś tak, za ok. 2 lata.
Farciasz
03-06-2009, 16:29
Hah no tak oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania . Poruszyłem ten temat bo ktoś inny czy tak czy tak poruszył by go poźniej xD .
8o 8o Co do tej akcji komercyjnej to boskie porównanie xD .
No niby wie ale na stronach pisali że jest to zorganizowane po to aby pokazać innym graczom którzy nie mieli pacc "wspaniały świat tibi" ! Wiec ?
@edit
1. Przed założeniem tematu:
1. Szukaj (użyj opcji szukania), może ktoś przed Tobą miał ten sam problem i temat już istnieje. Nie ma sensu, żeby pytać się ponownie o to samo.
Teraz od moderatorów zależy, czy wstawią mi warna za czepianie się byle czego kolejny raz, czy skasują ten temat.
Jest też opcja, że nic się nie stanie, ale czy to by nie było nudne? :>
Farciasz
03-06-2009, 16:37
Wiem co miałeś na myśli pisząc ten post ! to po pierwsze .
Po drugie nie czytam all for wiec postanowiłem założyć ten temat tutaj czy to źle ? i godne ukarania ?
Zresztą zauważ że tu także jest ankieta wlepiona więc to nie jest temat kropka w kropke . Zresztą jak nie masz ochoty uczestniczyc w tej sondzie to wyjdź i tyle a nie kłucisz się o błahą rzecz ^ ^ .
8o 8o
No niby wie ale na stronach pisali że jest to zorganizowane po to aby pokazać innym graczom którzy nie mieli pacc "wspaniały świat tibi" ! Wiec ?
Ogarnij stylistykę, i podejście do tematu, jeżeli nie potrafisz zrozumieć tak prostych słów arcana i na przeciw wszystkim dążysz do tego by ludzie mówili że to jest fajne to coś z tobą jest nie tak :F
Może i jest fajne, na 3 dni, i nigdy więcej, Na dzień dzisiejszy nigdy, nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak tibia będzie wyglądała za 2 lata.
Farciasz
03-06-2009, 16:47
xD w tym poście użyje takiego samego stylu pisania co ty xD
- ffff, no nie umiem.
Ogarnij stylistykę, i podejście do tematu, jeżeli nie potrafisz zrozumieć tak prostych słów arcana i na przeciw wszystkim dążysz do tego by ludzie mówili że to jest fajne to coś z tobą jest nie tak :F
Może i jest fajne, na 3 dni, i nigdy więcej, Na dzień dzisiejszy nigdy, nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak tibia będzie wyglądała za 2 lata.
Chodzi ci o stylistykę typu "_____________________________ " ?? :baby:
Dajcie nejm loka palx palx palx :/
Użytkownikiem tego forum jestem nie od dawna wiec nie wiedziałem że taka forma jak <szukaj> istnieje . Więc sie nie czepiaj takiej rzeczy ^^ .
8o8o
03-06-2009, 16:55
Użytkownikiem tego forum jestem nie od dawna wiec nie wiedziałem że taka forma jak <szukaj> istnieje . Więc sie nie czepiaj takiej rzeczy ^^ .
8o8o
Użytkownikiem tego forum jestem nie od dawna wiec nie wiedziałem że taka forma jak <szukaj> istnieje . Więc sie nie czepiaj takiej rzeczy ^^
Regulamin się czyta na wejście?
Sądząc po stylu wypowiedzi i ilości emotikonów w poście można przypuszczać, że masz koło 10-12 lat i po prostu dali Ci 7 dni pacca, a teraz narzekasz, że minęły i nie pójdziesz sobie na pacc expowiska.
TOPIC: Mało, że płaciłem za coś, co inni mieli za darmo przez 7 dni(z czego mogli zrobić: Postmana, Areny itp.). Kiną lub pallem można grać spokojnie na faccu, a jeszcze z postmanem to juz w ogóle. To dodatkowo spotykałem noobów z Carlin proszących kasę na statek, pytających się gdzie jest Ferumbras na Edron. Dla mnie sprzedasz pacc powinna spaść po tych 7 dniach bo facce porobili sobie ważniejsze questy i teraz sobie mogą grać...
PS. Dobrze, że nie dali w poniedziałek bo 3/4(oprócz noobów z Carlin) serva miałoby Rashida i wtedy handel stałby się porażką.
Denerwują mnie tematy, których autor chce się popisać wiedzą i oczywistymi dla wszystkich informacjami.
Signed.
Do autora tematu:
http://img297.imageshack.us/img297/2134/62470290.jpg (http://img297.imageshack.us/my.php?image=62470290.jpg)
8o8o
Co do tematu to mnie tam zwisaly te pacce bo nie gram ale popieram takie akcje. Fajnie bylo widziec kazdego nooba kozaczacego w pacc oucie. Mialem okazje sie przekonac, ze kiedy kazdy ma pacca to moj outfit starego dziada (mage) jest najbardziej kozaczny i unikalny.
Taa, może niech jeszcze kurwa będa takie darmowe pacce co 2 tygodnie, niech się ludzie, którzy zapłacili męczą. Oni kupili pacca chcąc mieć swoje expówki i święty spokój od noobów a tu horda darmozjadów zajmuje im miejsca, w*******a się gdzie popadnie.
Czy to sprawiedliwe ? ?
Nie, kurwa jego zajebana mać, nie sprawiedliwe, że właśnie kiedy skończył się wam darmozjadom,(w pełni zasłużony) pacc to oni robią najazdy!
no dobra, ale:
1. za rok albo i za 2...
2. wszystkim dac, nie tylko tym co nie mieli, zwlaszcza tym ktorzy maja wtedy pacca za uzeranie sie z 20lvl druidami co maja erekcje jak widza na tibian earth edron albo ankh, a nawet nie wiedza jak tam poplynac (ze o kasie to juz nie wspomne)
neopostman
03-06-2009, 20:38
Wy chyba żeście jeszcze nie załapali, że mamy ere kapitalizmu i konsumpcji.
Farciasz
04-06-2009, 19:03
Taa, może niech jeszcze kurwa będa takie darmowe pacce co 2 tygodnie, niech się ludzie, którzy zapłacili męczą. Oni kupili pacca chcąc mieć swoje expówki i święty spokój od noobów a tu horda darmozjadów zajmuje im miejsca, w*******a się gdzie popadnie.
Nie, kurwa jego zajebana mać, nie sprawiedliwe, że właśnie kiedy skończył się wam darmozjadom,(w pełni zasłużony) pacc to oni robią najazdy!
Jednoznaczna odpowiedź xD z którą się zgadzam w 100% 8o 8o
Bo sie poplacze ze smiechu, kolejny 10 latek chce aby dali kolejne 7 dni pacca. Jak cie niestac to graj w metina :baby: potprowadzisz mamie telefon i wyslesz sms i bedizesz mial te jakt am hmmm.... smocze monety plx zamknijcie temat
a co do tych nomadow to czysty zbieg okolicznosci ;)
Pirate Cutthroats
04-06-2009, 21:18
Tak, pod warunkiem, że na te 7 dni otworzą specjalne serwy, na których ludzie będą mogli grać swoimi postaciami (taki mix serwerów :D). Kilka non-pvp i kilka pvp. A reszta, która już miała pacc zostaje na swoich, przynajmniej nooby by nie przeszkadzały na yala itp.
NIE! Nigdy więcej nie pozwólcie na zan00bienie nawet najgłębszych Tombów na Ankhrahmun. To było okropne. Na Larvach 20+ botterów...
@topic. Do autora tematu:
Najpierw zdaj mature a potem coś napisz...
Widocznie nawet czytać nie umiesz TRIAL PACC byl dla FACC'ów którzy do tej pory nigdy nie mieli PACCA więc jeśli TRIAL PACC powtórzy się np. z okazji letniego update to ty i reszta hordy już tego Pacca nie dostanie.
Pozdrawiam, Nonex Ganja Komandos
Nie udało ci się załapać tak atak Nomadów haha wyskocz z okna.
Richard56
07-06-2009, 10:13
Dla mnie było ok i chcę, żeby się powtórzył. Jak ktoś mi pisał leave to od razu wychodziłem. A co do noobów to na moim expowisku ich nie było. Trzeba chodzić tam, gdzie nooby nie dojdą, bo padną po drodze.
Up.
Chcesz nowego free pacca? Trudno, i tak go nie dostaniesz. No, chyba, że będziesz grać nowym kontem ; )
Cipsoftowi chodziło o pokazanie dla nowicjuszy czym jest pacc, a nie umilanie gry zwykłym faccom.
Farciasz
07-06-2009, 16:45
Taa i tym samym zachęcenie ich do kupna xD .
Sam niedługo kupuje pacc 8o . Trzeba im przyznać że udała im sie zachęta .
Affff
Taa i tym samym zachęcenie ich do kupna xD .
Sam niedługo kupuje pacc 8o . Trzeba im przyznać że udała im sie zachęta .
Affff
Thx for the Info....
@topic
Zgrozo, tylko nie to...
Jak mają dać free pacca to dla wszystkich, a nie tylko dla newbie którzy go nie miel. Jeżeli będzie jeszcze jeden taki wybryk, że dadzą pacca tylko dla facc, to będzie można zobaczyć jak bardzo CipSoft schodzi na psy ;S.
o CipSoft schodzi na psy ;S.
To jeszcze nie zszedł? Przynajmniej na Yalahar było w miarę pusto bo naaby nie potrafiły tibiawiki otworzyć, żeby zobaczyć jak tam się dostać...
Witam
Moje pytanie brzmi czy było dobrym pomysłem wprowadzenia kolejnego darmowego premium accaunt na 7 dni ??
Nie.
Jak najbardziej.
Moim skromnym zdanie premium dali za free tylko dlatego żeby zachęcić ludzi <tych ktorzy nie miali pacc> aby zaczeli kupowac premium
Stary, odkryłeś Amerykę! Wyobraź sobie, że Cipsoft to nie instytucja charytatywna litująca się co jakiś czas nad biednymi 12 latkami, którzy zmuszeni są latać w faccowskich wdziankach. Dostaniesz pacca na 7 dni, zdążysz wykupić promocję i czary, pobiegasz trochę po pacclandzie i na 80% po tym wszystkim szarpniesz się na jego przedłużenie. Zuoooo
Ofc atak nomandów też jest pewnego rodzaju zachętą do tego . To jest oczywiście moje zdanie.
Taaa.... kupisz pacca specjalnie po to, żeby pooglądać sobie porozrzucane ciała Nomadów w Ank pozabijanych z nudów przez hlvle?
Jeszcze jedno pytanie <tego dotyczny sonda> Czy chcielibyście aby daromwy pacc sie powtórzył ??
Ale to już było... po raz kolejny - nie.
Sry za ostrą krytykę, najwyraźniej znudziło mi się głaskanie ludzi po głowie :)
A czy danie wam pacca na 7 dni, przez co ludzie co za niego zapłacili grać spokojnie nie mogli jest sprawiedliwe?
Bo według mnie nie.
Vasudanin
07-06-2009, 23:20
A wedlug mnie to niech dadza znowu darmowego pacca, ale tylko tym, ktorzy go nigdy nie mieli. Co wam szkodzi?
Nim zaczniecie po mnie jechac znajdzcie prawdziwe znaczenie tego postu.
Mietek919
07-06-2009, 23:56
Tak jest to sprawiedliwe!
Nie dosyć ze grają za free to jeszcze może pacc na 7 dni raz w miesiącu?
A wedlug mnie to niech dadza znowu darmowego pacca, ale tylko tym, ktorzy go nigdy nie mieli. Co wam szkodzi?
To, że ludzie którzy zapłacili stracą już drugi z kolei tydzień swojego pacca, ponieważ darmozjady będą im się wszędzie wchrzaniać?
No, ale nabki z fri pacem, nie zdobędą next pacca.
<I tak głupi pomysł>
Zegar_muminka
09-06-2009, 16:18
Uwazam, że powinien byc darmowy pacc na próbę na 7 dni dla każdego nowego konta do wykorzystania kiedy się zechce.
Noobki bez PACC bd glosowac na TAK, wiadomo...
a ja oczywiscie NIE!!!!one11!
Mam pytanie. Czy Ci którzy mieli w tym czasie wykupionego pacc' a, dodało Wam też 7 dni darmowych? Czy Ci którzy mieli pacc' a nie dostawali tego bonusu? Bo jeżeli tylko facc' e dostali a pacc' e nie, to było to naprawdę bez sensu...
Mam pytanie. Czy Ci którzy mieli w tym czasie wykupionego pacc' a, dodało Wam też 7 dni darmowych? Czy Ci którzy mieli pacc' a nie dostawali tego bonusu? Bo jeżeli tylko facc' e dostali a pacc' e nie, to było to naprawdę bez sensu...
nie, nie dodalo ; x
Oczywiście że NIE ! , noobki na expowiskach dla Pacc'ow ;/ dobija mnie to ;]...ale nie trzeba chyba nawet tego komentowac ;p
masakra to było 7 dni w których rl tibia zmienila sie w OTS xD tyle na moj temat xD opowiem wam jedna sytuacje jaka mnie spotkala w czasie tych 7 czarodziejskich dni ;p ide sobie noobem na gobliny xD patrze a tam rządek noobów 10-11-15-12-19!-9-12-21! i kłuca sie kto next expi haha xD wkoncu sie w*****li i all poszli expic ja tymczasem poszlem na Goby na faccu patrze a tam 0 TYPA xD i zebralem 100 kamieni w 45 min xD Ogólnie to gram swoim sorcem ale palla chce ladnie przyskilic i komus oddac :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.