Pokaż pełną wersje : Relog?
Siemka, ide sobie na cyce ide ide i lag... nie moglem sie ruszac poczym pokazala mi sie lista moich postaci i nie moglem wejsc na postac przez chwile potem wszedlem pytam sie kumpla czy on tez tak mialale mowil ze nie. o co chodzi czemu tai sie stalo?
Farciasz
04-06-2009, 19:50
Ja też tak miałem wiele razy ,że mnie poprostu z tibi wywalało . Np byłem sobie z bratem na lizardach grał w pokoju obok . Neta ciągneliśmy prze ten sam "ruter" i nagle zalagowało . Spytałem brata czy jemu tez zalagowało lecz on zaprzeczył . Chwilę później pokazała się moja lista postaci i mogłem się na nowo zalogowć . Nie wiem z czego to wynika ale też mam tak dużo razy . Możliwe że net coś przerywa lub kabel łączący kompa z netem ci sie obluzował <miałem tak samo ale dało sie naprawić luźny kabel 8o > . Nic na to nie poradzisz zresztą to sie zdarza raz na ruski rok więc nie sap xD .
8o8o
04-06-2009, 19:53
Być może ktoś wbija się na twoje konto a być może najzwyklejszy w świecie kick.
jak ktos sie wbija na moje konto !!!!?
skanowałem kompo3 razy nortom i HiJackThis.. i jeszcze Fint It! nic nie wykryło
jak moge jeszcze sprawdzić czy nie mam keya czyczegos tam jeszcze
Farciasz
04-06-2009, 19:56
Być może ktoś wbija się na twoje konto a być może najzwyklejszy w świecie kick.
No jednym słowem tyle ! 8o8o
TOPIC OFF
jak ktos sie wbija na moje konto !!!!?
skanowałem kompo3 razy nortom i HiJackThis.. i jeszcze Fint It! nic nie wykryło
jak moge jeszcze sprawdzić czy nie mam keya czyczegos tam jeszcze
Powiedzial ze BYC MOZE ktos sie wbija. Jesli zeskanowales kompa i nic nie ma to wdech wydech 5 razy i graj dalej.
Jarus_noobek
06-06-2009, 10:09
Norton nie zawsze keya wykrywa. Też miałem taką sytuaję, ale norton nic nie znalazł. Przeskanowałem Avastem i... Win32.
Norton nie zawsze keya wykrywa. Też miałem taką sytuaję, ale norton nic nie znalazł. Przeskanowałem Avastem i... Win32.
Avast wykrywa to czego nie ma, i co z tego ze win32?
Norton w porównaniu do Avasta nie wykrywa we wszystkim / w sobie wirusów.
I tak na marginesie: win32 jest niegroźny. ; )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.