Pokaż pełną wersje : Najlepsza profesja to..... ? ?
Farciasz
04-06-2009, 19:53
Przeszukałem całe forum <korzystając z opcji szukaj> i nie znalazłem ani jednego tematu na ten temat a przede wszystkim sondy .
Pytanie w sondzie jest proste : Jaka wg Ciebie jest najlepsza profesia <która profesja przypadłą ci najbardziej do gustu> ??
Odpowiedź jeśli chcesz uzasadnij !
8o8o
Farciasz
04-06-2009, 20:00
No tak oczywiście ale według ciebie xD oczywiście .
Może troche źle sformułowałem pytanie xD Jaka postać przypadała ci najbardziej do gustu ?? 8o8o
Najlepsza profesja to słownik pwn oksfort
Najlepsza "profesia" to niepodważalnie Chuck Norris...
IMO temat bez sensu, mam takie pytanie umiesz pisać bez tylu emotikonów, bo wygląda to tak jakbyś dostał komputer na komunie i odkrył grę o nazwie "Tibia"
Zobacz xD Jak to xD Fajnie xD Jak tak się 8o8o8o Pisze xD I co xD Bardzo 8o8o Czytelnie?
PS. Ja się tu produkuję, a wystarczy zobaczyć na nick, bo po tym co widzę, to wątpię, że to ironicznie zrobił..
Ahahahaha ! Kolejny który myśli, że podpis się kopiuje do posta za każdym razem xD!
A co do tej komunii, to zdaje się, że masz rację =D
Przeszukałem całe forum <korzystając z opcji szukaj> i nie znalazłem ani jednego tematu na ten temat a przede wszystkim sondy .
To ja polecam lekarza od głowy.
Farciasz
04-06-2009, 20:20
Sądzisz że leje wode że szukałem na forum ??
neopostman
04-06-2009, 20:40
Przecież to logiczne, że nie znalazłeś, skoro odnośnie profesji jest cały dział (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=21)
Sądzisz że leje wode że szukałem na forum ??
06-06-2009, 14:46
Podpis każdy może miec jaki chce więc skoro mi pasuje taki to może zostac ^^ .
To juz lekka przesada żeby czepiac sie wszystkiego nawet podpisue . Jak dam awatar to zgnoicie mnie za awatar ? To wy jesteście dziecmi bo macie 0 wyrozumiałości dla początkującego forumowicza .
O boże, im nie chodzi o to jaki masz podpis, tylko o to, że wklejasz go do posta ;), a można ustawić w panelu podpis i będzie w każdym poście, myślisz, że my to wszystko wklejamy ręcznie?! Co do tematu, skoro jesteś nowy to regulamin powinien Cię zainteresować, tym bardziej, że takich tematów było z 1000 i masz cały dział i poradniki o różnicach, wadach i zaletach każdej profesji i to powinno wystarczyć...
PS. Zrób tak: Panel Kontrolny Użytkownika -> Zmień podpis i tam już wpisz co chcesz ;x
Najlepsza profesja? -RookStayer.
1. najleprzom profesio jezd orszibal
2. sprafc muj potpis, jestem fajny bo taki dluuugi potpis i ko f karzdym poscie fpisuje rencznie
aha i tostalem komputra na komunje i jerzcze nie snam sa parco jak som klafisze na klawjatoze i ten potpis jak go piszem to mi trfa jakeis tfie godziny
12:05 CM Andasstra on Askara [2]: no kurwa in here.. thats not nice-.-
daj, ja ci zrobie ludzika
..O
./|\
../\/
./Ja przeczytalem zamiast ludzika, to "lodzika" i cale 60 sekund szukalem w tym obrazku czegos zboczonego HAHA
Miał swoje 5 minet.Nie zdziwcie sie jak anty vir bedzie wam szalal wkoncu to keyloggerMikolaj upil sie kakalem ;d
http://img135.imageshack.us/img135/9168/kupaua3.jpg
To juz lekka przesada żeby czepiac sie wszystkiego nawet podpisue . Jak dam awatar to zgnoicie mnie za awatar ? To wy jesteście dziecmi bo macie 0 wyrozumiałości dla początkującego forumowicza .
domyslam sie ze twoj post z avkiem bedzie wygladal tak:
<obrazek> patrzcie xD jaki xD fajny xD mam xD awatar xD no xD nie xD?
grzesiekm87
25-06-2009, 13:12
ja tez uwazam, ze knight jesy uposledzony, powiem krotko:
1. bije w zwarciu (pobij sobie 150 knightem solo demony, plagi, desrto, hydry, nawet 200 knightem nie pobijesz solo warlockow, hff itd - a pall robi to bez problemu)
2. pomocnicze czary ofensywne (rozumiem ze knight to nie magiczna postac ale jego exori hur pali 55 may, gdzie czary pala exori san/hur pala 20/25 many, pomijajac fakt ze knight ma o wiele mniej many od pala to jeszcze jego czar pomocniczy zabiera jej duzo)
3. slabe leczenie ( pal spali 20 many na exure i ma o wiele wiecej hp niz knight)
4. ostatnia uwaga - knight jest skazany na bicie dragów/ dli/frostów do końca życia. no chyba ze wbije 400 lvl i 140 skila to pojdzie sobie solo na demy, gdzie pall je soluje juz na 130~lvlku z 95+ skilem)
Cwaniaqu
25-06-2009, 14:27
Bo do tego jest stworzony knight i nie zmienisz tego. Każda profesja ma swoje wady i zalety, nie ma najlepszej.
Każda profesja ma swoje wady i zalety, nie ma najlepszej.
tylko w wiekszosci przypadkow zalety nie rownowaza wad.
Wylansowany
27-06-2009, 09:05
tylko w wiekszosci przypadkow zalety nie rownowaza wad.
Skoro w większości przypadków zalety nie równoważą wad, to, która profesja jest najlepsza?
Bo akurat w tym przypadku znajdywanie wad, polega na porównywaniu jednej profesji do drugiej.
najlepsza jest oczywiscie paladin i to chyba wiadomo na pierwszy rzut oka.
@up
zgadzam się. Paladynowi szybciej lecą skille. Paladyn na mniejszym lvlu może chodzić na lepsze potworki. Paladyn jest połączeniem magii i walki wręcz. Paladyn może solo ubić większość potworków. Paladyn może także bloczyć.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.