Pokaż pełną wersje : udknołem na bagnie
mandyjox
04-06-2009, 20:58
wszedłem na bagno zaraz od miasta, przeszedłem przez jungle Grass stanełem na dechę i nie mogę wrócić. pomocy ;(
Pirate Cutthroats
04-06-2009, 21:13
zrobiuem kanapke z masuem, chociaz, kurde nie wiem czy to bylo masuo i kurde jakos zaczol mnie bolec brzuh i jezzuuu, co teraz??? ;(
TOPIC: zakładam, że jesteś w Port Hope? ale można jaśniej?
Może powiedz kumplowi jakiemuś, żeby Ci machete przyniósł?
zrobiuem kanapke z masuem, chociaz, kurde nie wiem czy to bylo masuo i kurde jakos zaczol mnie bolec brzuh i jezzuuu, co teraz??? ;(
TOPIC: zakładam, że jesteś w Port Hope? ale można jaśniej?
Decha i jungle grass to jedynie Venore.
adrianislaw
06-06-2009, 19:50
albo ank .
AnonimowyPowrot
06-06-2009, 19:56
albo ank .
Na bagnie... Na pewno Venore.
Poczekaj, może ktoś będzie przechodził. Ewentualnie poproś znajomych o pomoc...
Jerkov Thundersword
10-06-2009, 13:04
Może powiedz kumplowi jakiemuś, żeby Ci machete przyniósł?
Waszce G najlepiej. :D
wszedłem na bagno zaraz od miasta, przeszedłem przez jungle Grass stanełem na dechę i nie mogę wrócić. pomocy ;(
Język mandyjox: Ósóń kąto i zaczenyj gradź ód nofa hyba rze zdecydóież siem wziąść kopertycyje z poprafney polszczyny lóp napjiż do giem tepe plax i powiec rzeby ci dał fri iteanz.
PL: Usuń konto i zacznij grać od nowa, chyba, że zdecydujesz się wziąć koperetycje z poprawnej polszczyzny.
A tak na serio- napisz na game chat, że potrzebujesz pomocy, oczywiście po angielsku, żeby bana nie dostać, chyba, że to serwer PvP, gdzie GM zagląda raz na 50 dni.
Na trade napisz plax machete!
10 czy ile tam postów i jeszcze mój kolejny tylko po to by odpowiedzieć typowi, który zrobił sobie jaja i olał temat, a wy tu próbujecie przykozaczyć wiedzą, eh.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.