Pokaż pełną wersje : Przyjaciele SG team 2009 Arcania Pk [Youtube]
hehe, ten Ek był taki pewny siebie..
a tu kuku.
fajny filmik.
o kurwa.
nie rozumiem tego ek cwaniaka,albo myslal ze tam na stacku stoi was kilku albo myslal ze terazniejszy system leczenia ek go ochroni :|
Tne Knight myślał że przykozaczy, a tu zonk. "ku**a no potne sie" X D
BingooCola
05-06-2009, 21:38
A ja myśle ,że po prostu wiedział ,że padnie i miał z tego beke ,a nie przejmował sie
T3H_VirUs
05-06-2009, 22:30
A ja myśle ,że po prostu wiedział ,że padnie i miał z tego beke ,a nie przejmował sie
na 100% -.-
Boshh.
Na końcu typek 4 sqm na paralizu omg :<
wybacz ale cie zbrechtam
HAHAHAHAHAHAH
AHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
ok koniec
chyba zapomniales ze to nie czasy tibi 7.~ tylko tibi 8.~ czyli czasy w ktorych kto ma wiecej pixelkow jest najlepszy i graczy nieprzejmujacych sie swoimi deadami itp jest BARDZO niewielu,wiec watpei zeby ten ek byl jednym z nich :
bardzo fajny filmik... a może inaczej, bardzo fajnie zrobiony B)
btw. jest pierwsze pierdo.nięcie i oni nie żyją xD
FaJny_Spam_Bot
06-06-2009, 13:32
Ogarnięcie niektórych ofiar wprost nieziemskie. Nawet nie są w trapie a stoją w miejscu i walą exure gran. Montaż troche taki chaotyczny ale przynajmniej wszytko widać dobrze.
Dzieki za pozytywne komentarze :)
Ogarnięcie niektórych ofiar wprost nieziemskie. Nawet nie są w trapie a stoją w miejscu i walą exure gran. Montaż troche taki chaotyczny ale przynajmniej wszytko widać dobrze.
Nie zgodze sie, że montaż filmu jest chaotyczny. Te wstawki śmieszne miały odzwierciedlić nasze poczucie humoru :) No ale każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.