zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Rush na Domek w Thais ! [ostre]

niemamnogi
07-06-2009, 00:27
http://odsiebie.com/pokaz/3300816---efc6.html

Hahaha.

LoluU$
07-06-2009, 01:01
hahaha :D Nawet f. bomb uzywali :P I coniektorzy walili z 'aksa' _/

alzSG
07-06-2009, 01:34
a to nerwusy XD

DzejDzej
07-06-2009, 10:42
Ten jeden knight przegrał walkę z drzwiami ;|

sir rafski
07-06-2009, 10:59
A mój kolega jest knajtem i wali z 'exa'

Puii
07-06-2009, 11:08
Nawet wiem, który to klub :F

Ariama
07-06-2009, 11:54
@ up

Konkurencja. :))

Slabo było . :)

damtob
07-06-2009, 12:02
@ up

Konkurencja. :))

Slabo było . :)

antidotum kolo antidotum

Uzik3000
07-06-2009, 12:42
przybiegło 2 ek z low skilami i k axami, potem ms z fire fildami.. myślałem że przybiegnie jakiś 200+ i jakies sd ue ; o

Pjona
07-06-2009, 13:58
Ziomek sie prawie sam podpalil
gratuluje mozgow

Aryyt
07-06-2009, 14:11
debilstwo
nie zna
granic
--'

Fushion
07-06-2009, 14:13
Co to jakis nowy boss? "Doors" xP

Jucha Furora
07-06-2009, 15:09
Zgładzony przez drzwi podpalony przez siebie.

FaJny_Spam_Bot
07-06-2009, 16:12
O kurwa. niezle mózgi :D

mc200
07-06-2009, 16:21
Totalny imbecylizm. Łyse dresy bez mózgów - tylko rowy kopać i zadymy robić.

Satanik
07-06-2009, 17:42
haha,typowe stereotypowe gadanie brudasow
pewnie gnebia cie w szkole/na podworku i teraz jedyne miejsce gdzie mozesz sie wyzyc to forum o tibi : DDDDD

hahhah, typowe stereotypowe gadanie pozoranta udającego kozaka...
pewnie nie masz mózgu, kasy, planów na przyszłość więc musisz wyżyć się na dzieciach zabierając im cukierki, wtedy zabijasz w sobie syndrom małego siurka i czujesz się bosski B) gz

filmik jak filmik, większych debili można spotkać

Kondziooo
07-06-2009, 19:52
hahhah, typowe stereotypowe gadanie pozoranta udającego kozaka...
pewnie nie masz mózgu, kasy, planów na przyszłość więc musisz wyżyć się na dzieciach zabierając im cukierki, wtedy zabijasz w sobie syndrom małego siurka i czujesz się bosski B) gz
Sadzisz, ze lepiej byc maminsynkiem w ulizanych wlosach ktory ma "plany" na przyszlosc, ktory pojdzie po trupach swoich kolegow i wszystkich do okola by je zrealizowac bo mama na niego nakrzyczy, czy byc ziomkiem bez kasy, dla ktorego przedewszystkim liczy sie honor i kumple ? (Nie chce sie z Toba klocic, poprostu wyrazam swoja opinie na Twoj dziwny poglad o "dresach")

@film
Dosc smieszne chociaz w*****l mnie fakt ze zterryzowali klub z siekierami..

bardzoprostynick
07-06-2009, 20:40
moze mi ktos wytlumaczyc co w tym smiesznego ?

hmm kilka osób z pustymi głowami ;)

Niepozorny
07-06-2009, 21:15
pewnie gnebia cie w szkole/na podworku i teraz jedyne miejsce gdzie mozesz sie wyzyc to forum o tibi : DDDDD

Typowe Poohwowe pierdzielenie, próbujesz być wszędzie na siłę fajny.

rafi.praga
07-06-2009, 21:21

100% signed :)

Charin
07-06-2009, 21:22
Sadzisz, ze lepiej byc maminsynkiem w ulizanych wlosach ktory ma "plany" na przyszlosc, ktory pojdzie po trupach swoich kolegow i wszystkich do okola by je zrealizowac bo mama na niego nakrzyczy, czy byc ziomkiem bez kasy, dla ktorego przedewszystkim liczy sie honor i kumple ? (Nie chce sie z Toba klocic, poprostu wyrazam swoja opinie na Twoj dziwny poglad o "dresach")

@film
Dosc smieszne chociaz w*****l mnie fakt ze zterryzowali klub z siekierami..

A to wcale nie jest stereotyp? Dresy i honor? HONOR?! Człowieku, ty nawet nie wiesz co to honor. Nie każdy kto ma plany jest maminsynkiem. A ty jesteś masz pseudoideologię bycia fajnym. To były durnowate dresy. Bez honoru, inteligencji, planów. To trzeba tępić. A teraz możesz się wyżyć na poziomie 10 latka. Enjoy.

Barbar
07-06-2009, 21:37
przybiegło 2 ek z low skilami i k axami, potem ms z fire fildami.. myślałem że przybiegnie jakiś 200+ i jakies sd ue ; o

To nie myśl tyle bo znów zalejesz łóżko :(

@topic
Ch**owe jak barszcz

Kondziooo
07-06-2009, 22:34
Człowieku, ty nawet nie wiesz co to honor.
Nie znasz mnie, sadze ze przeczytales tylko mojego 1 posta, dlatego nie wnioskuj ze nie wiem co to honor. Wiem bardzo dobrze.
A ty jesteś masz pseudoideologię bycia fajnym.Jak juz pisalem wyzej nie znasz mnie wiec sadze ze twoj wniosek ze mam "pseudoideologie" bycia fajnym nie jest sluszny.
To były durnowate dresy. Bez honoru, inteligencji, planów. To trzeba tępić.Z tym sie zgodze to byly durnowate dresy, nie osadze czy bez honoru bo nie wiem jak zachowuja sie w innych sytuacjach. Takie zachowania jak napadanie na kluby z siekierami trzeba tepic owszem.

Ja rowniez cie nie znam, i rowniez czytalem tylko twojego 1 posta, ale jestem w 100% pewien ze to ty masz syndrom dzieciaczka z forum tibi.pl ktorego jedynym celem jest szukanie zaczepek, i przy*******anie sie bez powodu.

shoq
08-06-2009, 12:05
no tak,zobaczyles moj 1 post w ktorym po tobie pojechalem to juz jestem pozorantem "udajacym" kozaka
Zdaje się, że to ty jako pierwszy wypowiedziałeś się na temat osoby, przeczytawszy jednego posta.

wystarcza mi unikanie wzroku na ulicy/w autobusie/w szkole takich brudasow jak ty,nei wiesz nawet i pewnie nigdy sie nie dowiesz jakie to zajebiste uczucie kiedy patrzysz sie pedalkowi w gladnach z dlugimi wlosami w oczy a on trzyma wzrok na "bucikach" a przyjdzie potem taki jeden z drugim na forum tibi.pl i pisze komentarze typu "bezmuskie dresiaze z lysymi gloffami!!!!!"
Nie wyobrażam sobie pedałka w glanach i długich włosach. Może chodzi o metala? Wiem, jakie to uczucie, kiedy ktoś "trzyma wzrok na bucikach", ale wątpię, żeby to wywoływało w innych reakcję typu "besmuskie dresiaze z lysymi gloffami!!!!!". Chociażby dlatego, że nie jestem dresiarzem z łysą głową.

@Film:
Co w tym śmiesznego? Można się śmiać z idiotyzmu, ale koleś z siekierą nie mieści się w moim poczuciu humoru.

Satanik
08-06-2009, 13:09
no tak,zobaczyles moj 1 post w ktorym po tobie pojechalem to juz jestem pozorantem "udajacym" kozaka
phi
nie mam mozgu ? czy to ze mam kiepskie oceny w szkole to znaczy ze nia mam mozgu ?
pamietaj ze jest jeszcze takie cos jak "zyciowa madrosc" ktora nie polega na podlizywaniu sie nauczycielom i umiejetnosci sciagania na sprawdzianach.
plany na przyszlosc wrecz przeciwnie-mam i to wielkie
"musisz wyżyć się na dzieciach zabierając im cukierki"-wystarcza mi unikanie wzroku na ulicy/w autobusie/w szkole takich brudasow jak ty,nei wiesz nawet i pewnie nigdy sie nie dowiesz jakie to zajebiste uczucie kiedy patrzysz sie pedalkowi w gladnach z dlugimi wlosami w oczy a on trzyma wzrok na "bucikach" a przyjdzie potem taki jeden z drugim na forum tibi.pl i pisze komentarze typu "bezmuskie dresiaze z lysymi gloffami!!!!!"

zabijasz w sobie syndrom małego siurka i czujesz się bosski B) gz

no,jezeli wiesz jakie dokuczaja mi "syndromy" po 1 poscie to gz panie z perspektywami z muskiem kozaka przez neta xd

no nie stety ale w tamtym poście nie pojechałeś po mnie, jak również i w tym... "brudasy" hmmm jestem ciekaw ile lat nosisz na sobie ten sam dres...

jak ktoś tam up już napisał prubujesz wszędzie być fajny... może jesteś fajny wśród swoich kozaków na wsi ale wierz mi że więkrzość społeczeństwa się z was śmieje, i taka jest prawda. "wzrok na buciki"... nie ma to jak dziecko które sie "Ziomka" naoglądało B)

btw. nie jestem metalem czy jak to ty tam określiłeś "brudasem" ale nie nawidze osób które ubiorą dres, i udają niewiadomo kogo, czyli poprostu zwykli pozoranci (80% dresów)

Kondziooo
08-06-2009, 14:39
@Film:
Co w tym śmiesznego? Można się śmiać z idiotyzmu, ale koleś z siekierą nie mieści się w moim poczuciu humoru.

W samym filmi smiesznego nie ma nic, chociaz moze byc zabawne porownanie sterroryzowania tego klubu do "rashu na domek" i porownania typu : siekiera - aks, benzyna i zapalki - f bomb.

Triadus
08-06-2009, 14:49
OStro popieprzeni xD

Drewno_
08-06-2009, 16:22
Bahahah kurwa dobre typy, widac ze wyrosli na jp krzywo 200% gangsta ;D

niemamnogi
08-06-2009, 16:25
Chciałbym podkreślić, że takie rzeczy w Sosnowcu dzieją się na porządku dziennym. Sprawdza się tutaj przysłowie - 'Lepiej z piz*y nie wychodzić, niż w Sosnowcu się urodzić.' (ludzie ze Śląska powinni wiedzieć 'ocokaman').

Ganci.
08-06-2009, 17:27
OStro popieprzeni xD

Popieprzony to jest kotlet, albo Kenpachi Zaraki. Oni byli co najmniej przeświadczeni że wykonują wolę jakiegoś łysego bożka który nakazał im zbojkotować wszystkie kluby z których ich wypierdzielą. Nikt chyba nie zauważył jak w 3/4 albo 4/5 filmiku jeden z nich z butlą prawie się zajarał.
Nie powiem że każdy skin = to i to ale sama idea skinów jest dla mnie co najmniej żenująca.

Porównanie "tego" do rushu na domek - LoL. Przynajmniej nikogo kur** nie dedneliście -.-.

Kondziooo
08-06-2009, 19:55
Popieprzony to jest kotlet, albo Kenpachi Zaraki. Oni byli co najmniej przeświadczeni że wykonują wolę jakiegoś łysego bożka który nakazał im zbojkotować wszystkie kluby z których ich wypierdzielą. Nikt chyba nie zauważył jak w 3/4 albo 4/5 filmiku jeden z nich z butlą prawie się zajarał.
Nie powiem że każdy skin = to i to ale sama idea skinów jest dla mnie co najmniej żenująca.

Porównanie "tego" do rushu na domek - LoL. Przynajmniej nikogo kur** nie dedneliście -.-.
Ganci chyba nie porownojesz skinow to tak zwanych "dresow" ?

Upierz
09-06-2009, 16:37
Chciałbym podkreślić, że takie rzeczy w Sosnowcu dzieją się na porządku dziennym. Sprawdza się tutaj przysłowie - 'Lepiej z piz*y nie wychodzić, niż w Sosnowcu się urodzić.' (ludzie ze Śląska powinni wiedzieć 'ocokaman').

Trollujesz?

Nie_Mam_Jednej_Stopy
09-06-2009, 16:47
jestem ciekaw ile lat nosisz na sobie ten sam dres...
hm,max 2 dni

jak ktoś tam up już napisał prubujesz wszędzie być fajny... może jesteś fajny wśród swoich kozaków na wsi ale wierz mi że więkrzość społeczeństwa się z was śmieje
prubujesz? wiekrzosc? smieja sie tylko takie kozaczki przez neta jak ty pozatym nie kazdy mieszka na wsi jak ty wiec nie porownuj wszystkich swoja miara ;)

czyli poprostu zwykli pozoranci (80% dresów)
ciekaw jestem skad takie dane wyciagnales,chyba siedzac na forum tibi lub wowa XD

Nemabias
09-06-2009, 18:17
phi
nie mam mozgu ? czy to ze mam kiepskie oceny w szkole to znaczy ze nia mam mozgu ?
pamietaj ze jest jeszcze takie cos jak "zyciowa madrosc" ktora nie polega na podlizywaniu sie nauczycielom i umiejetnosci sciagania na sprawdzianach.
plany na przyszlosc wrecz przeciwnie-mam i to wielkie
"musisz wyżyć się na dzieciach zabierając im cukierki"-wystarcza mi unikanie wzroku na ulicy/w autobusie/w szkole takich brudasow jak ty,nei wiesz nawet i pewnie nigdy sie nie dowiesz jakie to zajebiste uczucie kiedy patrzysz sie pedalkowi w gladnach z dlugimi wlosami w oczy a on trzyma wzrok na "bucikach" a przyjdzie potem taki jeden z drugim na forum tibi.pl i pisze komentarze typu "bezmuskie dresiaze z lysymi gloffami!!!!!"

zabijasz w sobie syndrom małego siurka i czujesz się bosski B) gz

no,jezeli wiesz jakie dokuczaja mi "syndromy" po 1 poscie to gz panie z perspektywami z muskiem kozaka przez neta xd

http://img189.imageshack.us/img189/3167/287x.jpg

Pjona
09-06-2009, 18:21
no nie stety ale w tamtym poście nie pojechałeś po mnie, jak również i w tym... "brudasy" hmmm jestem ciekaw ile lat nosisz na sobie ten sam dres...

jak ktoś tam up już napisał prubujesz wszędzie być fajny... może jesteś fajny wśród swoich kozaków na wsi ale wierz mi że więkrzość społeczeństwa się z was śmieje, i taka jest prawda. "wzrok na buciki"... nie ma to jak dziecko które sie "Ziomka" naoglądało B)

btw. nie jestem metalem czy jak to ty tam określiłeś "brudasem" ale nie nawidze osób które ubiorą dres, i udają niewiadomo kogo, czyli poprostu zwykli pozoranci (80% dresów)

Slownik paciorek i do spania