Pokaż pełną wersje : Mam problem.Prosze o pomoc =]
Czesc wszystkim :] . Mam paladyna na 21lvl i mam problem ze skillem(shield). Od 18lvl mam 46-sty skill shield i zablokowal sie na 65% do 47-go i nie rosnie, nie wiem dlaczego. Pytalem juz wiele osób i nikt nie wie o co chodzi. Trenowalem z berami z innymi paladynami na roznych lvl i nic mi nie uroslo ;( . Mam nadzieje ze ktos miale juz podobny problem i pomoze mi. Dziekuje wszystkim ktory zainteresowali sie mojim postem :].
może dlatego ze nie nosisz shielda :| a jak nosisz to juz nie wiem...
U mojego palladynka jest tak że jeśli nie atakuję potwórów w momencie kiedy one mnie atakują, to shield mi nie rośnie -.- Sprawdz, może u Ciebie też tak jest.
U mojego palladynka jest tak że jeśli nie atakuję potwórów w momencie kiedy one mnie atakują, to shield mi nie rośnie -.- Sprawdz, może u Ciebie też tak jest.
tu sie zgodze mi distance fighting wyprzedziło shielding troche glupio ze shielding nie rosnie puki my nie atakujemy ;(
Nie nie!! To nie to. Trenie zawsze ze spirami i wooden shield, zawsze zadaje hit do blooda wiec to nie wchodzi w moj problem. On sie zablokowal i nie rosnie nawet jak trenie z innym paladynem zadajac mu po 30 :( i nic :( Nie wiem co mam robic. Ale dzieki :) mam nadzieje ze ktos zna odpowiedz na moj problem.
polostap
30-12-2004, 13:06
jest jeszcze opcja:
Przypatrz sie dobrze czy uderzenia innego gracza lub potworka idą na tarcze(taki dymek), bo moze byc tak ze wszystkie ciosy na zbroje przyjmujesz a tylko niektóre uda ci sie bloknąć,..
Nie wiem naprawde co się dzieje jezeli to nie to :o
slimaczek
30-12-2004, 20:34
@up
Wszystko się liczy, zbroja, krew i chmurka liczy się tak samo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.