zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kostka

Krepellos
08-06-2009, 16:22
Skąd można wziąć kostke? Szukalem jej w przedmiotach i nie umiałem znaleść...

Pirate Cutthroats
08-06-2009, 16:44
1. Kupić
2. Zloocić z piratów

Krepellos
08-06-2009, 16:58
A gdzie ją moge kupić?:d

Rybzor
08-06-2009, 17:18
Men, używaj google, mamy ci w każdego linka za ciebie klikać i podawać informacje tam wpisane?

http://tibia.wikia.com/wiki/Dice

Wylansowany
09-06-2009, 18:28
Zrobiłem test:

Włączyłem stoper, otworzyłem w mojej przeglądarce Google nową zakładkę, wpisałem www.google.pl, (zrobiłem tak, żeby specjalnie przedłużyć), przestawiłem na "Szukaj na stronach kategorii: język polski", napisałem w polu: "dice tibia", obejrzałem spokojnie pierwszą stronę, kliknąłem pierwszy, od góry link na Tibia.pl i zacząłem czytać o Dice. I co? ledwo ponad 20 sek.

Czy to takie trudne???

Rybzor
09-06-2009, 18:55
Zrobiłem test:

Włączyłem stoper, otworzyłem w mojej przeglądarce Google nową zakładkę, wpisałem www.google.pl, (zrobiłem tak, żeby specjalnie przedłużyć), przestawiłem na "Szukaj na stronach kategorii: język polski", napisałem w polu: "dice tibia", obejrzałem spokojnie pierwszą stronę, kliknąłem pierwszy, od góry link na Tibia.pl i zacząłem czytać o Dice. I co? ledwo ponad 20 sek.

Czy to takie trudne???
Nie bój nic. Niektórzy są już tak wyskilowani, że kiedy Ty szukasz info o kostce na google w 20 sec, to oni robią nowy bezsensowny temat w 10 ._.

Btw zrobiłem test! Otworzyłem przeglądarkę, kliknąłem zakładkę forum, wlazłem w inne i dałem nowy temat. Zapisałem treść taką samą jak tu, i wyszło mi 17,7 sek!