PDA

Pokaż pełn± wersje : Bug?!

Maj
29-12-2004, 23:02
Łowie sobi rybki i podlatuje jakas dziewczynka X( zagadala do mnie i powiedziala zebym pokazal jej moj armor na co ja sie nie zgodzilem ...
i w tej chwili nie wiem jakim cudem moj Knight armor znalaz sie na ziemi obok mnie ona zucial na niego ogien ja zdezorietowany niewiedzialem o co biega no cuz zabrala mi go (chociaz nie wiem jak to jest mozliwe) za chwile patrze a ja nie mam spodni... wypadly mi zaraz po armorze :( !! czy to jakis bug?? co ja mam teraz zrobic !!Jak sie przed tym chronic? X(
To jej nick na Hibernie Vittorio Orlando

Wilq
29-12-2004, 23:19
A nie uzywales tasker'a?
Jak nie to juz nie wiem, przeistaluj clienta, jakos duzo bug'ow po ostatnim update =/

Evul Tibian
29-12-2004, 23:24
Ta sprawa z ta "dziewczynka"- normalny thief
a z tymi spodniami- jestes pewny ze je miales, a moze przez przypadek je wyrzuciles?

TraFicK
29-12-2004, 23:29
Lol zbroja ci wypada na ziemie i to jest normalny thief?-_-

Naucz mnie tak krasc;D

Kiveev
30-12-2004, 08:34
Łowie sobi rybki i podlatuje jakas dziewczynka za chwile patrze a ja nie mam spodni...

Hehe, lol

:]

A co do przedmiotów to albo sam je wywaliłe¶, albo nam tu ¶cieme walisz >.>

p.l
30-12-2004, 09:46
takie to już s± kobiety ... ze wszystkiego okradn± ... nawet spodni nie zostawi±

roland
30-12-2004, 10:20
Masz odpowiedĽ jakiej ci potrzeba:
Spróbuj podzielić jej nik przez "ogórek" i zainstalować wszech¶wiat od nowa:P

OdpowiedĽ na głupie pytanie jest wła¶nie taka...

TheNatoorat
30-12-2004, 10:27
Łowie sobi rybki i podlatuje jakas dziewczynka X( zagadala do mnie i powiedziala zebym pokazal jej moj armor na co ja sie nie zgodzilem ...
i w tej chwili nie wiem jakim cudem moj Knight armor znalaz sie na ziemi obok mnie ona zucial na niego ogien ja zdezorietowany niewiedzialem o co biega no cuz zabrala mi go (chociaz nie wiem jak to jest mozliwe) za chwile patrze a ja nie mam spodni... wypadly mi zaraz po armorze :( !! czy to jakis bug?? co ja mam teraz zrobic !!Jak sie przed tym chronic? X(
To jej nick na Hibernie Vittorio Orlando

Hmm... może zacznij nosić szelki?

K-ostry
30-12-2004, 10:32
Ja tez takie cu¶ mialem, polozylem p-ammy w moim domku, i na wlasnych oczach widzialem jak zniknal....buahaha.CIP SOFT SUX

-Res-
30-12-2004, 10:37
"zachwile patrze,nie mam spodni"

Pewnie chciala zobaczyc co masz pod nimi ;)
Miales chociaz bokserki ?:P

"Podchodzi jakas dziewczynka"

Może szukała pedofili dla policji ?Chciala sprawdzisz czy sie skusisz;)

Kiveev
31-12-2004, 07:50
Masz odpowiedĽ jakiej ci potrzeba:
Spróbuj podzielić jej nik przez "ogórek" i zainstalować wszech¶wiat od nowa:P

Srry za offtop:
WiedĽmikołaj?

roland
31-12-2004, 09:04
Srry za offtop:
WiedĽmikołaj?
Tak jasne. Ale ogólnie cały Pratchet
@ Topic
Mam jeszcze jedn± radę. Następnym razem jak łowisz rybki, nie bierz ze sob± spodni...:P Nikt ci ich nie ukradnie :P

kezman-13
31-12-2004, 09:37
hehe mi nigdy sie takie cos nie zdarzylo dziwne =/

Hengar
31-12-2004, 09:49
On napisal ze lowil rybki... proste?
Powinno sie patrzyc czy sie na wedke klika czy sie armor do wody wrzuca...
HAHHAHHAHA