Pokaż pełn± wersje : Bug?!
Łowie sobi rybki i podlatuje jakas dziewczynka X( zagadala do mnie i powiedziala zebym pokazal jej moj armor na co ja sie nie zgodzilem ...
i w tej chwili nie wiem jakim cudem moj Knight armor znalaz sie na ziemi obok mnie ona zucial na niego ogien ja zdezorietowany niewiedzialem o co biega no cuz zabrala mi go (chociaz nie wiem jak to jest mozliwe) za chwile patrze a ja nie mam spodni... wypadly mi zaraz po armorze :( !! czy to jakis bug?? co ja mam teraz zrobic !!Jak sie przed tym chronic? X(
To jej nick na Hibernie Vittorio Orlando
A nie uzywales tasker'a?
Jak nie to juz nie wiem, przeistaluj clienta, jakos duzo bug'ow po ostatnim update =/
Evul Tibian
29-12-2004, 23:24
Ta sprawa z ta "dziewczynka"- normalny thief
a z tymi spodniami- jestes pewny ze je miales, a moze przez przypadek je wyrzuciles?
Lol zbroja ci wypada na ziemie i to jest normalny thief?-_-
Naucz mnie tak krasc;D
Łowie sobi rybki i podlatuje jakas dziewczynka za chwile patrze a ja nie mam spodni...
Hehe, lol
:]
A co do przedmiotów to albo sam je wywaliłe¶, albo nam tu ¶cieme walisz >.>
takie to już s± kobiety ... ze wszystkiego okradn± ... nawet spodni nie zostawi±
Masz odpowiedĽ jakiej ci potrzeba:
Spróbuj podzielić jej nik przez "ogórek" i zainstalować wszech¶wiat od nowa:P
OdpowiedĽ na głupie pytanie jest wła¶nie taka...
TheNatoorat
30-12-2004, 10:27
Łowie sobi rybki i podlatuje jakas dziewczynka X( zagadala do mnie i powiedziala zebym pokazal jej moj armor na co ja sie nie zgodzilem ...
i w tej chwili nie wiem jakim cudem moj Knight armor znalaz sie na ziemi obok mnie ona zucial na niego ogien ja zdezorietowany niewiedzialem o co biega no cuz zabrala mi go (chociaz nie wiem jak to jest mozliwe) za chwile patrze a ja nie mam spodni... wypadly mi zaraz po armorze :( !! czy to jakis bug?? co ja mam teraz zrobic !!Jak sie przed tym chronic? X(
To jej nick na Hibernie Vittorio Orlando
Hmm... może zacznij nosić szelki?
Ja tez takie cu¶ mialem, polozylem p-ammy w moim domku, i na wlasnych oczach widzialem jak zniknal....buahaha.CIP SOFT SUX
"zachwile patrze,nie mam spodni"
Pewnie chciala zobaczyc co masz pod nimi ;)
Miales chociaz bokserki ?:P
"Podchodzi jakas dziewczynka"
Może szukała pedofili dla policji ?Chciala sprawdzisz czy sie skusisz;)
Masz odpowiedĽ jakiej ci potrzeba:
Spróbuj podzielić jej nik przez "ogórek" i zainstalować wszech¶wiat od nowa:P
Srry za offtop:
WiedĽmikołaj?
Srry za offtop:
WiedĽmikołaj?
Tak jasne. Ale ogólnie cały Pratchet
@ Topic
Mam jeszcze jedn± radę. Następnym razem jak łowisz rybki, nie bierz ze sob± spodni...:P Nikt ci ich nie ukradnie :P
kezman-13
31-12-2004, 09:37
hehe mi nigdy sie takie cos nie zdarzylo dziwne =/
On napisal ze lowil rybki... proste?
Powinno sie patrzyc czy sie na wedke klika czy sie armor do wody wrzuca...
HAHHAHHAHA
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.