zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Może jakiś konkurs?

Maniak69
09-06-2009, 09:28
Przydałby się jakiś konkurs, który mógłby poruszać niektórymi, nieco zmartwiałymi działami, lub zwiększyć zainteresowanie wciąż egzystującymi. Osobiście, proponowałbym coś na opowiadanie, fake, zdjęcie albo filmik - ogółem twórczość. Nagrodą, mogłaby być sama satysfakcja, albo jakaś specjalna ranga ( oczywiście, satysfakcji to nie odbierze ).

Imo, parę działów nieco podupada ( głównie opowiadania ) i miło byłoby ożywić ruch. Poza tym, innym działom, przydałoby się jakieś wsparcie ( myślę tu o fake'ach ). A poza tym, konkursy dadzą uczestnikom masę zabawy.

Btw., pamięta ktokolwiek stary konkurs kostiumowy?

Rybzor
09-06-2009, 16:31
Był już taki temat ostatnio ;)

Niestety w przypadku obecnego stanu Tibia.pl i rzekomych konkursów, to nawet i może jest głębokie i szerokie.

Wylansowany
09-06-2009, 18:18
Do konkursu potrzebne są:
- dobre chęci
- inicjatywa administracji
- pomysł na konkurs
- wolny czas
- nagrody dla zwycięzców

W każde z 5 pkt. można wątpić, więc jedynie możemy się zadowolić konkursem SMS, którą tam raz kiedyś jest.

Nari
09-06-2009, 19:04
No, z tego co wiem z nagrodami nie powinno byc problemu. Ale to sprawa prywatna administracji i jej zamierzeń co do serwisu.

Wald_Kerius
09-06-2009, 22:22
Do konkursu potrzebne są:
- dobre chęci
- inicjatywa administracji
- pomysł na konkurs
- wolny czas
- nagrody dla zwycięzców

W każde z 5 pkt. można wątpić, więc jedynie możemy się zadowolić konkursem SMS, którą tam raz kiedyś jest.

Co do 2 punktu to moge zapewnić że na to nie ma co liczyc ;p

Maniak69
09-06-2009, 22:56
Moderator i wątpi w wyższą władzę? To wbrew naturze!

Wszyscy userzy, wierzymy ślepo w tych wyżej, że zwrócą swoją - jakże zajętą, normalnymi wyższymi sprawami! - uwagę na nas, zwykłych szarych userów.

Ogółem, wystarczyłaby osoba do oceniania, nius na stronie głównej i ew. bonusowa ranga dla zwycięzcy.

Puii
09-06-2009, 23:01
Rzeczywiście administrator forum o tibii musi być strasznie zajęty.

Maniak69
13-06-2009, 12:19
Odświeżam temat, mam nadzieję że ktoś z góry, będzie w stanie się tym zainteresować.

Muszkiet
13-06-2009, 13:29
Wszyscy userzy, wierzymy ślepo w tych wyżej, że zwrócą swoją - jakże zajętą, normalnymi wyższymi sprawami! - uwagę na nas, zwykłych szarych userów.Ja nie jestem szary mam już czarny nickX(

@edit(już na serio)
Jakiś tam konkurs może być...

Ulrikk
13-06-2009, 17:23
Idz lepiej na dwór, wakacje są.

Erhion
14-06-2009, 18:04
Odświeżam temat, mam nadzieję że ktoś z góry, będzie w stanie się tym zainteresować.

To powodzenia, nie doczekasz.

ciunki
24-06-2009, 00:58
Spróbować zawsze można...
Ponoć...

Edwardo
24-06-2009, 01:02
Nawet sobie nie zdajecie sprawy ile jest roboty przy tym serwisie żeby dobrze funkcjonował.

Rybzor
24-06-2009, 02:59
Nawet sobie nie zdajecie sprawy ile jest roboty przy tym serwisie żeby dobrze funkcjonował.
A kiedy on ostatnio "dobrze funkcjonował"? ;) Bo chyba mamy sprzeczną definicje tego pojęcia. Nie mówiąc już o tym, że nie widzę związku ze sprawą zawartą w temacie.

Btw. tak, wielu z nas jednak zdaje sobie sprawę.