Pokaż pełną wersje : DL a FD
Jarus_noobek
11-06-2009, 15:08
Dlaczego większość ludzi expi na Frost Dragonach? Dają one tyle samo expa, a Dragon Lordy dużo mniej biją. Co jest we Frostach lepszego, że tam większość expi?
@down: frosty biją mniej? We mnie zawsze od frostów więcej wchodziło niż od Dl
Maciekxd
11-06-2009, 15:25
Powiedz po polsku bo cie rozszyfrować nie mogę;/
FD = Fire devil
Dl = Dragon Lord
Fire devil daje tyle expa co dragon lord?
I dragon lord mniej bije?
Szyfrując 5 minut domyśliłem się, że wymyślasz nowe pr0 śŁ!T skróty i
Fd to frost dragon humm
Frosty biją dużo mniej i lepiej loota i lepszy resp i w ogóle
EndikPall
11-06-2009, 15:34
Podpisuje się pod kolegą wyżej.
Frost = dobry loot i wali mniejsze hity od DL'a
Pozatym Dle zawsze zajete :D
Po za tym Frosty maja o 100 hp mniej i nie rzucają fieldow
Myślę, że chodzi o te uciążliwe firebomby - co ture tracisz 10 hp a że lordy grzeszą tymi bombami przez cały hunt jesteś podpalony - to znacznie zwiększa waste - 10 hp to mało ale przez 10 tur daje 100 hp a jeszcze zostaje ta cała bieganina po ogniach - co chwile 20 hp w dół - można nosić FireW. bootsy ale wtedy tracisz na softach.
FerdekKiepski
11-06-2009, 19:14
ale dl nie paraliżuje i jego wave jest mniej skuteczny.......
Wave nie ma najmniejszego znaczenia, bo jak umiesz grać, to wave Cie nie trafia. A różnica w obrażeniach i tak jest niewielka. Paraliż jest nieistotny, i tak exure puszcza się w zasadzie co turę, zwłaszcza jak smoków jest więcej. Faktem jest, że u DLi najbardziej wkurzające są fire bomby, poza tym, GFB Dl'a zabiera więcej życia niż Avalanche frosta. Ponadto, frosty mają lepszy loot.
Frost bije mocniej ludzie..
Tak, frost bije mocniej. Czemu ludzie czesciej expia na frostach? Bo na frostach moze siedziec 10 czy 15 osob, i nikt nikomu nie wchodzi w droge. A ile jest miejsc z DLami? PoI - 2-3 osoby max, yalahar - to samo. Pozatym FF sa uciazliwe dla palkow.
Jarus_noobek
23-06-2009, 21:00
Aha, dzięki, ale co do FF to są przecież Firewolkerbootsy
DL'e są bardzo zdradliwe.
Frost jest tak jakby łagodniejszy niż DL.
Nie wali na raz aż takiego comba jak czasem DL.
Lepszy loot? - No nie powiedzał bym siedziałem 3h i nic dobrego nie spadło oprócz 1 towerki ale to i tak przyfarciłem.
@UP
Ja bym się cieszył z towerki. Przez bite 30 lvli expiłem TYLKO na okolnir. Nie zdobyłem nawet ŻADNEGO dsma, tylko 1 rh i pare smieci. Wszystko zależy od szczęścia. Nie można powiedzieć że frosty lub dle zrzucają więcej.
Aha, dzięki, ale co do FF to są przecież Firewolkerbootsy
FF - Fire Field. I nie firewOlker boots tylko firewAlker boots.
Jarus_noobek
24-06-2009, 12:27
wiem co to jest FF. Sorry za literówke
Po 1 frosty są słabsze(przeczytają ludzie, na tibiawiki, że Frost wali combo 900+ i już gadają, że są silniejsze), po 2 loot jest mniej więcej taki sam(jak kto przyfarci), po 3 miejscówka z frostami jest ogólnodostępna i duża, a z DL'ami są raptem 2 miejsówki dobre(PoI i Fenrock).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.